0_Магазин.ПорталЗанимливости

„Амазон“ се соочува со антимонополска истрага

Комитетот за недоверба при Претставничкиот дом, ја разгледува можноста Министерството за правда да отпочне кривична истрага. Во писмото до главниот извршен директор Енди Џеси, се бара од Амазон да обезбеди „ослободителни докази“ во поткрепа на сведочењето.

Back to top button
Close
Close