ЕвропаСвет.Слајдер

Алтмаер очекува раст на германската економија идната година

Германскиот министер за економија во заминување Петер Алтмаер изјави дека долгорочните изгледи на земјата се добри, но предупреди дека економијата оваа година ќе има полоши резултати од  очекуваните

Back to top button
Close
Close