Локални избори 2021Општински вестиПолитички партии

Александар Георгиевски ја презема функцијата градоначалник на општина Илинден

Во Општина Илинден денеска официјално беше извршено примопредавање на функцијата градоначалник, меѓу новоизбраниот градоначалник Александар Георгиевски и досегашниот Жика Стојановски.

Back to top button
Close
Close