Оригинални текстови

АВМУ со осуда за вербалните навреди упатени кон новинарка на ТВ 21

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги ги осудува јавно искажаните навреди на независниот кандидат за градоначалник за општина Кичево, Фатмир Лимани упатени кон новинарка на ТВ 21, при нејзиното известување за локалните избори.

Back to top button
Close
Close