0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталГраѓански секторПолитика

АБНА со нова веб страница и ново лого, триесеттиот јубилеен собир на организацијата ќе се одржи во Софија

На 29. Генерално Собрание на Асоцијацијата на новински агенции од балканот и југоисточна Европа АБНА-СЕ, што се одржа во Приштина, а чиј домаќин и организатор беше новинската агенција КосоваПрес, е утврдена нова веб страница на организацијата, ново лого и град домаќин за јубилејниот 30. собир што ќе се одржи во Софија.

Back to top button
Close
Close