• A-
  • A
  • A+
E premte, 23 Mars 2018, 

Tanke amerikane po mbërrijnë në Poloni

Tanke amerikane po mbërrijnë në Poloni

Varshavë, 12 janar 2017 (MIA) - Tanke amerikane dhe automjete të blinduara me më shumë se 3.000 ushtarë filluan nga mëngjesi të mbërrijnë në Poloni, njofton Bi-Bi-Si.

Ata janë pjesë e përgjigjes së presidentit amerikan Barak Obama për shqetësimin e aleatëve të NATO-s për shkak të Rusisë.

Ky është angazhimi më i madh amerikan në Evropë gjatë disa dekadave. Më shumë se 80 tanke dhe qindra automjete të blinduara mbërritën në Gjermani dhe tani transferohen drejt Evropës Lindore përmes rrugëve dhe hekurudhës, njofton Bi-Bi-Si. ff/bsh/09:36

###

Të gjitha të drejtaj janë të mbrojtura.Ky material nuk mund të deponohet, botohet, transmetohet, korjohet dhe sërish të distribuohet në çfarëdolloj forme, pa leje me shkrim nga Ajencia Informative e Maqedonisë.NUK KA LAJME TË NDËRLIDHURA