• A-
  • A
  • A+
E mërkurë, 24 Janar 2018, 

Takim Osmani - Saliji mne rastin e anëtarësimit të Maqedonisë me FRA

Takim Osmani - Saliji mne rastin e anëtarësimit të Maqedonisë me FRA

Shkup, 7 gusht 2017 (MIA) - Zëvendëskryetari i Qeverisë i angazhuar për çështje evropiane Bujar Osmani sot në Ministrinë e Drejtësisë do të realizojë takim me ministrin Bilen Saliji.

Motiv për vizitën e Osmanit është anëtarësimi i Republikës së Maqedonisë në Agjencinë për të drejta fundamentale (FRA) të Bashkimit Evropian, kumtoi Sekretariati për çështje evropiane. mb/10:34

###

Të gjitha të drejtaj janë të mbrojtura.Ky material nuk mund të deponohet, botohet, transmetohet, korjohet dhe sërish të distribuohet në çfarëdolloj forme, pa leje me shkrim nga Ajencia Informative e Maqedonisë.NUK KA LAJME TË NDËRLIDHURA