• A-
  • A
  • A+
E mërkurë, 24 Janar 2018, 

Ministri Saliji priti sot përfaqësuesin e UNICEF-it, Benjamin Perks

Ministri Saliji priti sot përfaqësuesin e UNICEF-it, Benjamin Perks

Shkup, 31 korrik 2017 (MIA) - Ministri i Drejtësisë, Bilen Saliji u takua sot me përfaqësuesin e UNICEF-it në Republiken e Maqedonisë, Benjamin Perks.

Ministri Saliji fillimisht e falënderoj Perks për kontributin e UNICEF-it në shtetin tonë dhe premtoi bashkëpunim të vazhdueshëm duke përkrahur aktivitetet që do të ndërmeren në të ardhmen.

Салији 2

Perks falënderoi Ministrin për zhvillimin e takimit  dhe njoftoi Ministrin për agjendën e projekteve që janë duke u realizuar dhe ato që planifikohen për vitin 2018 nga ana e UNICEF-it.

Ministri Saliji dhe Perks presin nga ky bashkpunim rezultate produktive për të siguruar një të ardhme më të mirë për fëmijët dhe të drejtat e tyre. ab/15:10

###Të gjitha të drejtaj janë të mbrojtura.Ky material nuk mund të deponohet, botohet, transmetohet, korjohet dhe sërish të distribuohet në çfarëdolloj forme, pa leje me shkrim nga Ajencia Informative e Maqedonisë.NUK KA LAJME TË NDËRLIDHURA