• A-
  • A
  • A+
E martë, 17 Tetor 2017, 

Граѓански сектор

Rregullohet fusha e lojës në oborrin e shkollës "Faik Konica" në fshatin Orizare të Kumanovës

Rregullohet fusha e lojës në oborrin e shkollës "Faik Konica" në fshatin Orizare të Kumanovës

Kumanovë, 16 tetor 2017 (MIA) - Qendra për dialog interkulturor (QDI) e rregulloi fushën e lojës për... më tepër...

 
Aksion humanitar për të ndihmuar familjet e rrezikuara në Kumanovë

Aksion humanitar për të ndihmuar familjet e rrezikuara në Kumanovë

Kumanovë, 16 tetor 2017 (MIA) - Me rastin e Ditës Botërore të Luftës kundër Urisë 16 tetori dhe Javë... më tepër...

ZL2017/ Kandidatët për kryetarë të Qytetit të Shkupit nënshkruan dokument me zotime për të rinjtë

ZL2017/ Kandidatët për kryetarë të Qytetit të Shkupit nënshkruan dokument me zotime për të rinjtë

Shkup, 13 tetor 2017 (MIA) - Kandidatët për kryetar të Qytetit të Shkupit Petre Shilegov nga LSDM-ja... më tepër...

Protestë para "Povardarie" për shkak të detyrimeve të papaguara ndaj vreshtarëve

Protestë para "Povardarie" për shkak të detyrimeve të papaguara ndaj vreshtarëve

Negotinë, 13 tetor 2017 (MIA) - Vreshtarë sot protestojnë para kantinës së verës "Povardarie" nga Ne... më tepër...

Aksion humanitar "Ushqe 1.000"

Aksion humanitar "Ushqe 1.000"

Shkup, 13 tetor 2017 (MIA) - Aksioni më masiv për dhurim të ushqimit - "Ushqe 1000", me rastin e shë... më tepër...

Ivanov nuk e pranoi kërkesën për marrjen e mandatit të Zaevit

Ivanov nuk e pranoi kërkesën për marrjen e mandatit të Zaevit

Shkup, 12 tetor 2017 (MIA) - Anëtarët e disa organizatave qytetare sot organizuan marsh protestues p... më tepër...

Analizë e QHKP për tërheqje të votave nga komunitete tjera etnike

Analizë e QHKP për tërheqje të votave nga komunitete tjera etnike

Shkup, 12 tetor 2017 (MIA) - "Obama i Maqedonisë apo platforma e Tiranës: si të fitoni më shumë vota... më tepër...

ZL2017/SHGM organizon debat për raportimin e mediave në fushatën zgjedhore

ZL2017/SHGM organizon debat për raportimin e mediave në fushatën zgjedhore

Shkup, 12 tetor 2017 (MIA) - Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë dhe organizata civile "Onlimit media... më tepër...

Asociacioni për diabet te fëmijët kërkon kontroll të insulinave

Asociacioni për diabet te fëmijët kërkon kontroll të insulinave

Shkup, 12 tetor 2017 (MIA) - Asociacioni për diabet te fëmijët i Maqedonia-Balas MK dhe shoqata të t... më tepër...

Policët penguan tentim për vetëvrasje në Ohër

Policët penguan tentim për vetëvrasje në Ohër

Ohër, 11 tetor 2017 (MIA) - Katër zyrtarë të Sektorit për Punë të Brendshme në Ohër sot kanë penguar... më tepër...

Maqedonia e feston Ditën e kryengritjes antifashiste

Maqedonia e feston Ditën e kryengritjes antifashiste

Shkup, 11 tetor 2017 (MIA) - Shtatëdhjetë e pesë vite nga fillimi i kryengritjes antifashiste dhe Lu... më tepër...

DOGJSH do ta kandidojë Peci Grujovskin për kryetar të LSM-së

DOGJSH do ta kandidojë Peci Grujovskin për kryetar të LSM-së

Shkup, 10 tetor 2017 (MIA) - Sindikata e punëtorëve nga Drejtoria, Organet Gjyqësore dhe Shoqatat e ... më tepër...

Dita botërore e të pastrehëve

Dita botërore e të pastrehëve

Shkup, 10 tetor 2017 (MIA) - Në organizim të Kryqit të Kuq të Qytetit të Shkupit sot në Pikën për të... më tepër...

Megjashi: Partitë politike të mos i keqpërdorin fëmijët për fushata dhe marketing

Megjashi: Partitë politike të mos i keqpërdorin fëmijët për fushata dhe marketing

Shkup, 9 tetor 2017 (MIA) - Partitë politike t'i kursejnë fëmijët nga çfarëdo përfshirje në fushatat... më tepër...

Duhen ndryshime ligjore për Komisionin për Antikorrupsion më efikas dhe të pavarur

Duhen ndryshime ligjore për Komisionin për Antikorrupsion më efikas dhe të pavarur

Shkup, 9 tetor 2017 (MIA) - Me efikasitet më të madh të Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korr... më tepër...

Konferencë për përparimin e punës së Antikorrupsionit

Konferencë për përparimin e punës së Antikorrupsionit

Shkup, 9 tetor 2017 (MIA) - Konferencë e titulluar "Modeli i trupit parandalues për antikorrupsion: ... më tepër...

OJQ e Maqedonisë Gazetarë për të drejta të njeriut pjesë e Çmimit Nobel për paqe për vitin 2017

OJQ e Maqedonisë Gazetarë për të drejta të njeriut pjesë e Çmimit Nobel për paqe për vitin 2017

Shkup, 8 tetor 2017 (MIA) - Organizata joqeveritare Gazetarë për të drejta të njeriut nga Maqedonia ... më tepër...

Mozaik

Trampi në Ishujt e Virgjër ka pasur takim me "verveten"

Presidenti i SHBA-së Donald Tramp deklaroi se ësht...

Në Bosnje përgatitet byreku më i madh në botë

Në qytetin e Tuzllës që ndodhet në pjesën qendrore...

Ana Kodra përfaqëson Shqipërinë në "Junior Eurovision"

Këngëtarja Ana Kodra, u shpall fituese e "Junior F...

E premta 13

Për shumë njerëz që besojnë në besëtytni data më e...

Del në ankand shtëpia e fundit e Picassos

Një vilë në bregdetin francez, ku Picasso kaloi vi...