• A-
  • A
  • A+
E shtunë, 21 Janar 2017, 

Shoqëri

"Stop operacioni Soros": Fondacioni i Sorosit nuk ka lidhje me sektorin civil

"Stop operacioni Soros": Fondacioni i Sorosit nuk ka lidhje me sektorin civil

Shkup, 20 janar 2017 (MIA) - Nisma "Stop operacionit Soros" kërkon nga Fondacioni Instituti shoqëri ... më tepër...

 
Maratona e pestë për krijimin e lojërave - Global Game Jam Maqedoni

Maratona e pestë për krijimin e lojërave - Global Game Jam Maqedoni

Shkup, 20 janar 2016 (MIA) - Asociacioni i Maqedonisë për zhvillim të lojërave - MAGDA prej sot deri... më tepër...

Boban Pavllovski e kapi kryqin në Shkup

Boban Pavllovski e kapi kryqin në Shkup

Shkup, 19 janar 2017 (MIA) - Boban Pavllovski nga Ohrit e ka kapur Kryqin e shenjtë në lumin Vardar ... më tepër...

Urim nga Komisioni për marrëdhënie me bashkësitë fetare dhe grupet religjioze me rastin e Ujit të bekuar

Urim nga Komisioni për marrëdhënie me bashkësitë fetare dhe grupet religjioze me rastin e Ujit të bekuar

Shkup, 19 janar 2017 (MIA) - Drejtoresha e Komisionit për marrëdhënie me bashkësitë fetare dhe grupe... më tepër...

Besimtarët ortodoksë e festojnë Ujin e Bekuar

Besimtarët ortodoksë e festojnë Ujin e Bekuar

Shkup, 19 janar 2017 (MIA) - Besimtarët ortodoksë sot e festojnë festën e madhe krishtere – Uji i Be... më tepër...

Iniciativë që të analizohet puna e fondacionit Soros në Maqedoni

Iniciativë që të analizohet puna e fondacionit Soros në Maqedoni

Shkup, 17 janar 2017 (MIA) - Këshilli inicues paralajmëroi formimin e organizatës e cila do të trego... më tepër...

Marrëveshje bashkëpunimi mes Entit Hidrobiologjik të Ohrit dhe muzeut të Liqenit Biva

Marrëveshje bashkëpunimi mes Entit Hidrobiologjik të Ohrit dhe muzeut të Liqenit Biva

Ohër, 17 janar 2016 (MIA) - Drejtorët e Entit hidrobiologjik në Ohër, Elizabeta Veljanoska - Sarafil... më tepër...

Dërgohet ndihmë humanitare për tridhjetë familje nga Kumanova

Dërgohet ndihmë humanitare për tridhjetë familje nga Kumanova

Kumanovë, 16 janar 2017 (MIA) - Organizata komunale e Kryqit të Kuq Kumanovë, sot dhuroi ndihmë pako... më tepër...

IMM e ka shpallur konkursin e 16-të për çmimin gazetaresk "Nikolla Mlladenov"

IMM e ka shpallur konkursin e 16-të për çmimin gazetaresk "Nikolla Mlladenov"

Shkup, 13 janar 2016 (MIA) - Instituti i Mediave të Maqedonisë (IMM) e ka publikuar konkursin e 16-t... më tepër...

LSDM: Ku janë paratë nga kuota e anëtarësimit të SIEM, AOJSH, Agro Sindikata dhe SUTKOZ

LSDM: Ku janë paratë nga kuota e anëtarësimit të SIEM, AOJSH, Agro Sindikata dhe SUTKOZ

Shkup, 10 janar 2016 (MIA) - Lidhja e sindikatave të Maqedonisë (LSM) përmes një kumtese me shkrim d... më tepër...

SIEM, DOJSH, Agro Sindikata dhe SUTKOZ: Argumentet dhe drejtësia janë në anën tonë

SIEM, DOJSH, Agro Sindikata dhe SUTKOZ: Argumentet dhe drejtësia janë në anën tonë

Shkup, 10 janar 2016 (MIA) - Katër degët sindikale Sindikata e Industrisë, Energjetikës dhe Minierav... më tepër...

Krishterët ortodoks festojnë Krishtlindjet

Krishterët ortodoks festojnë Krishtlindjet

Shkup, 7 janar 2016 (MIA) - Besimtarët ortodoks në Maqedoni sot e festojnë lindjen e Krishtit - Kris... më tepër...

Besimtarët krishterë ortodoks festojnë Buzmin

Besimtarët krishterë ortodoks festojnë Buzmin

Shkup 6 janar 2017 (MIA) - Besimtarët krishterë ortodoks në Maqedoni sot festojnë Buzmin, një ditë p... më tepër...

Hapet sezoni i skijimit në Kodrën e  Diellit

Hapet sezoni i skijimit në Kodrën e Diellit

Shkup, 6 janar 2017 (MIA) - Në Kodrën e Diellit prej sot është i hapur sezoni i ri i skijimit. Qend... më tepër...

Katër degë sindikale pohojnë se Mitrevski dëshiron t'i shpërngulë nga LSM-ja

Katër degë sindikale pohojnë se Mitrevski dëshiron t'i shpërngulë nga LSM-ja

Shkup, 5 janar 2017 (MIA) - Anëtarë të degëve sindikale DOJSH, SIEM, SHTKOZ dhe AGRO, të cilët kanë ... më tepër...

Besimtarët krishterë ortodoks nesër festojnë Buzmin, pasnesër Krishlindjet

Besimtarët krishterë ortodoks nesër festojnë Buzmin, pasnesër Krishlindjet

Shkup 5 janar 2017 (MIA) - Besimtarët krishterë ortodoks në Maqedoni nesër festojnë Buzmin, një ditë... më tepër...

Materiale didaktike për Qendrën ditore për fëmijë me autizëm

Materiale didaktike për Qendrën ditore për fëmijë me autizëm

Shkup, 4 janar 2017 (MIA) - Qendra ditore për fëmijë me autizëm këtë vit i mori dhuratat e festave n... më tepër...