• A-
  • A
  • A+
E martë, 17 Tetor 2017, 

Ekonomi

ASHAA publikoi të dhëna për shikueshmërinë e televizioneve në tremujorin e tretë

ASHAA publikoi të dhëna për shikueshmërinë e televizioneve në tremujorin e tretë

Shkup, 16 tetor 2017 (MIA) - Agjencia për Shërbime Audio dhe Audiovizuale Mediale (ASHAA) i publikoi... më tepër...

 
Bulc-Sugareski: Lidhja hekurudhore kyçe për zhvillim të rajonit

Bulc-Sugareski: Lidhja hekurudhore kyçe për zhvillim të rajonit

Shkup, 16 tetor 2017 (MIA) - Shtetet e Ballkanit Perëndimor t'i intensifikojnë aktivitetet për ndërl... më tepër...

Gjendja ekonomike e subjekteve afariste, e përmirësuar, pritet rritje e punësimeve

Gjendja ekonomike e subjekteve afariste, e përmirësuar, pritet rritje e punësimeve

Shkup, 16 tetor 2017 (MIA) - Gjendja ekonomike e subjekteve afariste muajin e kaluar ka qenë e volit... më tepër...

Arsim dual për punësim më të madh të të rinjve

Arsim dual për punësim më të madh të të rinjve

Shkup, 16 tetor 2017 (MIA) - Investuesit gjerman në Maqedoni tashmë i zgjerojnë kapacitetet, por nuk... më tepër...

Diseli dhe Eurosuper 95 lirohen për gjysëm denar

Diseli dhe Eurosuper 95 lirohen për gjysëm denar

Shkup, 16 tetor 2017 (MIA) - Çmimet me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95, diselit  EURODISEL (D-E V... më tepër...

Samit 100: Lidhshmëria ekonomike dhe stabiliteti kyçe për zhvillimin e Ballkanit Perëndimor

Samit 100: Lidhshmëria ekonomike dhe stabiliteti kyçe për zhvillimin e Ballkanit Perëndimor

Shkup, 16 tetor 2017 (MIA) - Përmes lidhjes ekonomike dhe transportuese, por edhe me integrimin poli... më tepër...

Filloi "Samiti 100" në Shkup

Filloi "Samiti 100" në Shkup

Shkup, 16 tetor 2017 (MIA) - Mbi 150 liderë biznesi nga Evropa Juglindore, katër kryeministra nga Ba... më tepër...

Tevdovski: Aktivisht punojmë për lidhjen e firmave vendore dhe të huaja

Tevdovski: Aktivisht punojmë për lidhjen e firmave vendore dhe të huaja

Shkup, 16 tetor 2017 (MIA) - Qasja transparente dhe e ndershme e Qeverisë, si dhe afrimi drejt NATO-... më tepër...

Në "Samitin 100" në Shkup mbi 150 liderë biznesi nga EJL dhe katër kryeministra

Në "Samitin 100" në Shkup mbi 150 liderë biznesi nga EJL dhe katër kryeministra

Shkup, 16 tetor 2017 (MIA) - Mbi 150 liderë biznesi  nga Evropa Juglindore, katër kryeministra nga B... më tepër...

Administrata të funksionojë edhe në kushte të cikleve të shpeshta zgjedhore, kërkon komuniteti afarist

Administrata të funksionojë edhe në kushte të cikleve të shpeshta zgjedhore, kërkon komuniteti afarist

Shkup, 15 tetor 2017 (MIA) - Edhe në kushte të cikleve të shpeshta zgjedhore, kërkesë themelore e ko... më tepër...

Mbi 150 liderë biznesi nga EJL dhe katër kryeministra në "Samitin 100" në Shkup

Mbi 150 liderë biznesi nga EJL dhe katër kryeministra në "Samitin 100" në Shkup

Shkup, 15 tetor 2017 (MIA) - Mbi 150 liderë biznesi  nga Evropa Juglindore, katër kryeministra nga B... më tepër...

Tevdovski: Ekonomia e Maqedonisë do të rimëkëmbet dhe do të ecë përpara

Tevdovski: Ekonomia e Maqedonisë do të rimëkëmbet dhe do të ecë përpara

Uashington, 14 tetor 2017 (MIA) - Jostabiliteti politik ndikoi për rënien e rritjes ekonomike, por ë... më tepër...

Potencialet turistike të Maqedonisë prezantohen në panair në Itali

Potencialet turistike të Maqedonisë prezantohen në panair në Itali

Shkup, 14 tetor 2017 (MIA) - Potencialet turistike të Maqedonisë janë prezantuar në manifestimin tur... më tepër...

Shënohet Dita botërore e ushqimit dhe e luftës kundër urisë

Shënohet Dita botërore e ushqimit dhe e luftës kundër urisë

Shkup, 14 tetor 2017 (MIA) - Zëvendës drejtori i Agjencisë për ushqim dhe veterinari, Firus Memed so... më tepër...

MEPSO e modernizoi  pajisjen në TS "Struga"

MEPSO e modernizoi pajisjen në TS "Struga"

Shkup, 13 tetor 2017 (MIA) - MEPSO kreu rivitalizim të pajisjes të tensionit të lartë në 110/h kilov... më tepër...

Çmimet e prodhuesve të produkteve industriale në gusht më të larta për 2.7 për qind

Çmimet e prodhuesve të produkteve industriale në gusht më të larta për 2.7 për qind

Shkup, 13 tetor 2017 (MIA) - Sipas të dhënave të Entit Shtetëror të Statistikës, në gusht 2017, çmim... më tepër...

Në gusht janë evidentuar mbi 90 mijë turistë të huaj, më së shumti nga Turqia

Në gusht janë evidentuar mbi 90 mijë turistë të huaj, më së shumti nga Turqia

Shkup, 12 tetor 2017 (MIA) - Mbi 90 mijë turistë të huaj e kanë vizituar Maqedoninë gjatë gushtit të... më tepër...

Mozaik

Trampi në Ishujt e Virgjër ka pasur takim me "verveten"

Presidenti i SHBA-së Donald Tramp deklaroi se ësht...

Në Bosnje përgatitet byreku më i madh në botë

Në qytetin e Tuzllës që ndodhet në pjesën qendrore...

Ana Kodra përfaqëson Shqipërinë në "Junior Eurovision"

Këngëtarja Ana Kodra, u shpall fituese e "Junior F...

E premta 13

Për shumë njerëz që besojnë në besëtytni data më e...

Del në ankand shtëpia e fundit e Picassos

Një vilë në bregdetin francez, ku Picasso kaloi vi...