• A-
  • A
  • A+
E mërkurë, 24 Maj 2017, 

Politikë

Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami takoi ambasadorin e Suedisë, Mats Stafanson

Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami takoi ambasadorin e Suedisë, Mats Stafanson

Shkup, 24 maj 2017 (MIA) - Sot kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami u takua me ambasadorin e Sued... më tepër...

 
Mogerini: Takimi i sontëm me kryeministrat nga Ballkani Perëndimor është si të punojnë më mirë së bashku në të ardhmen

Mogerini: Takimi i sontëm me kryeministrat nga Ballkani Perëndimor është si të punojnë më mirë së bashku në të ardhmen

Bruksel, 24 maj 2017 (MIA) - Përfaqësuesja e lartë e BE-së për politikë të jashtme dhe siguri, Feder... më tepër...

Putin: Situata politike në Maqedoni të zhvillohet në pajtim me Kushtetutën

Putin: Situata politike në Maqedoni të zhvillohet në pajtim me Kushtetutën

Moskë, 24 maj 2017 (MIA) - Me vëmendje të posaçme ndjekim gjithçka që ndodh në vendin tuaj. Dëshiroj... më tepër...

Urim nga Dimitrievi me reastin e Shën Cirilit e Metodit

Urim nga Dimitrievi me reastin e Shën Cirilit e Metodit

Shkup, 24 maj 2017 (MIA) - Kryeministri Emill Dimitriev ua uroi qytetarëve të Republikës së Maqedoni... më tepër...

Urim nga lideri i VMRO-DPMNE-së Gruevski me rastin e "Shën Cirilit e Metodit"

Urim nga lideri i VMRO-DPMNE-së Gruevski me rastin e "Shën Cirilit e Metodit"

Shkup, 24 maj 2017 (MIA) - Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski u dërgoi urim qytetarëve të Ma... më tepër...

Urim nga Zoran Zaev me rastin e Ditës së iluministëve mbarësllovenë

Urim nga Zoran Zaev me rastin e Ditës së iluministëve mbarësllovenë

Shkup, 24 maj 2017 (MIA) - Kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev ua uroi qytetarëve të Republikës së Maqedo... më tepër...

Urim nga presidenti Ivanov me rastin e "Shën Cirilit e Metodit"

Urim nga presidenti Ivanov me rastin e "Shën Cirilit e Metodit"

Shkup, 24 maj 2017 (MIA) - Presidenti i Republikës së Maqedonisë, Gjorge Ivanov dërgoi urim me reast... më tepër...

Ivanov në Moskë do të takohet me Putnin

Ivanov në Moskë do të takohet me Putnin

Moskë, 24 maj 2017 (MIA) - Presidenti i Republikës së Maqedonisë Gjorge Ivanov sot në Moskë do të re... më tepër...

Zaev në Bruksel në takim me Mogerinin

Zaev në Bruksel në takim me Mogerinin

Bruksel, 24 maj 2017 (MIA) - Mandatari për përbërjen e qeverisë dhe kryetar i LSDM-së, Zoran Zaev so... më tepër...

Urim nga kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi me rastin e "Shën Cirilit e Metodit"

Urim nga kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi me rastin e "Shën Cirilit e Metodit"

Shkup, 24 maj 2017 (MIA) - Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi, në emër t... më tepër...

Xhaferi u takua me përfaqësuesen e UNDP në Maqedoni Luiza Vinton

Xhaferi u takua me përfaqësuesen e UNDP në Maqedoni Luiza Vinton

Shkup, 23 maj 2017 (MIA) - Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë Talat Xhaferi sot realizo... më tepër...

Telegramë ngushëllimi nga Zaevi deri te kryeministrja britanike Mej

Telegramë ngushëllimi nga Zaevi deri te kryeministrja britanike Mej

Shkup, 23 maj 2017 (MIA) - Mandatari për përbërjen e Qeverisë dhe kryetari i LSDM-së Zoran Zaev dërg... më tepër...

Kocijançiç: Zaev vjen në Bruksel si "i caktuar për kryeministër"

Kocijançiç: Zaev vjen në Bruksel si "i caktuar për kryeministër"

Bruksel, 23 maj 2017 (MIA) - Zëdhënësja e Komisionit Evropian, Maja Kocijançiç, për MIA-n konfirmoi ... më tepër...

VMRO-DPMNE: Presim aktgjykim edhe për personat të cilët e kanë shkelur Kushtetutën, Rregulloren dhe ligjet

VMRO-DPMNE: Presim aktgjykim edhe për personat të cilët e kanë shkelur Kushtetutën, Rregulloren dhe ligjet

Shkup, 23 maj 2017 (MIA) - VMRO-DPMNE pret që pas aktvendimit të shqiptuar nga ana e gjykatës për pe... më tepër...

Xhaferi u takua me ambasadoren kineze Lishian

Xhaferi u takua me ambasadoren kineze Lishian

Shkup, 23 maj 2017 (MIA) - Marrëdhëniet e vendosura miqësore mes Maqedonisë dhe RP të Kinës duhet të... më tepër...

LSDM: Askush nuk do të amnistohet për trazirat në Kuvend

LSDM: Askush nuk do të amnistohet për trazirat në Kuvend

Shkup, 23 maj 2017 (MIA) - Maqedonia nuk do të jetë shtet juridik derisa në tërësi nuk ndriçohet sul... më tepër...

Lavrov: Kriza në Maqedoni mund të zgjidhet vetëm në kuadër të Kushtetutës

Lavrov: Kriza në Maqedoni mund të zgjidhet vetëm në kuadër të Kushtetutës

Moskë, 23 maj 2017 (MIA) - Veprimi i disa opozitarëve nga Maqedonia, me përkrahje nga jashtë, "kriju... më tepër...