• A-
  • A
  • A+
E premte, 28 Korrik 2017, 

Info servise

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 28 korrik 2017 (MIA) - Komunikacioni në rrugët e shtetit po zhvillohet nëpër rrugë të thata. ... më tepër...

 
MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

28 korrik 2017 Shkup - Kuvendi i Republikës së Maqedonisë do t'i vazhdojë seancat 5, 6 dhe 8. (11:0... më tepër...

MIA Paralajmërime - botë

MIA Paralajmërime - botë

28 korrik 2017 Stamboll - Gjykata në Stamboll do të vendos nëse do t'i lirojë gazetarët dhe drejtor... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

28 korrik 2017 Shkup - Kuvendi i Republikës së Maqedonisë do t'i vazhdojë seancat 5, 6 dhe 8. (11:0... më tepër...

Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 28 korrik 2017 (MIA) - Sot është e premte, 28 korrik 2017, dita e 208-të e vitit. Deri në fun... më tepër...

Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

28 korrik 2017 (MIA) 1655. - Vdiq Sirian De Berzherak, poet, romancier dhe ushtarak francez. Në vep... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni (PLT)

MIA Paralajmërime - Maqedoni (PLT)

27 korrik 2017 Shkup - Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi do të mbajë konferencë shtypi me rastin ... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 25 korrik 2017 (MIA) - Komunikacioni në rrugët e shtetit po zhvillohet nëpër rrugë të thata. ... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

27 korrik 2017 Shkup - Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi do të mbajë konferencë shtypi me rastin ... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

27 korrik 2017 Shkup - Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi do të mbajë konferencë shtypi me rastin ... më tepër...

MIA Paralajmërime - botë

MIA Paralajmërime - botë

27 korrik 2017 Helsinki - Takim midis presidentëve të Rusisë dhe Finlandës Vlladimir Putin dhe Saul... më tepër...

Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 27 korrik 2017 (MIA) - Sot është e enjte, 27 korrik 2017, dita e 207-të e vitit. Deri në fund... më tepër...

Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

27 korrik 2017 (MIA) 916. - Në Ohër vdiq Shën Klimenti i Ohrit, shkrimtar dhe pedagog, nxënës i shë... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 25 korrik 2017 (MIA) - Komunikacioni në rrugët e shtetit po zhvillohet nëpër rrugë të thata. ... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

26 korrik 2017 Shkup - Shënim i 54 vjetorit të tërmetit katastrofik në Shkup. - Aksion tradicional... më tepër...

MIA Paralajmërime - botë

MIA Paralajmërime - botë

26 korrik 2017 Kaliningrad - Rusia dhe KIna do të mbajnë stërvitje ushtarake në Detin Baltik. Uash... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

26 korrik 2017 Shkup - Shënim i 54 vjetorit të tërmetit katastrofik në Shkup. - Aksion tradicional... më tepër...

Mozaik

Rijana paralajmëroi befasi të madhe për në shtator

Pop këngëtarja Rijana u takua sot me presidentin f...

Në Tiranë prindërit harrojnë foshnjën brenda në automobil

Duket në kufijtë e së pabesueshmes, por ka ndodhur...

Katër këngëtare shqiptare ne festivalin e Moskës

Katër këngëtare shqiptare do të marrin pjesë në nj...

Plaçkitës të bankomateve të maskuar si Trampi

Policia italiane kumtoi se ka arrestuar dy vëllezë...

Vetëvritet këngëtari i Linkin Park

Chester Bennington, këngëtari i bandës së njohur t...