• A-
  • A
  • A+
E mërkurë, 13 Dhjetor 2017, 

Ekonomi

Rritje e turistëve të huaj në Maqedoni, Shkupi më i vizituar

Rritje e turistëve të huaj në Maqedoni, Shkupi më i vizituar

Shkup, 12 dhjetor 2017 (MIA) - Maqedoninë gjatë tetorit të vitit 2017 e kanë vizituar 55.244 turistë... më tepër...

 
Angjushev: Qytetarët do të mund të përzgjedhin nga kush do të furnizojnë energji

Angjushev: Qytetarët do të mund të përzgjedhin nga kush do të furnizojnë energji

Shkup, 11 dhjetor 2017 (MIA) - Me sjelljen e ligjit të ri për energjetikë, qytetarët do të kenë përz... më tepër...

Derivatet më të shtrenjta për gjysmë denari

Derivatet më të shtrenjta për gjysmë denari

Shkup, 11 dhjetor 2017 (MIA) - Derivatet nga sonte në mesnatë shtrenjtohen për gjysmë denari për një... më tepër...

Tranaportuesit punojnë si agjenci turistike, konkurrencë jolojale në hotelieri

Tranaportuesit punojnë si agjenci turistike, konkurrencë jolojale në hotelieri

Shkup, 11 dhjetor 2017 (MIA) - Transportues me veprimtari themelore "transport të udhëtarëve" punojn... më tepër...

Ekonomia turke shënoi rritje prej 11.1 për qind

Ekonomia turke shënoi rritje prej 11.1 për qind

Ankara, 11 dhjetor 2017 (MIA) - Ekonomia turke shënoi rritje prej 11,1 për qind në tremujorin e tret... më tepër...

Tryezë e rrumbullakët për efikasitetin energjitik në sektorin e banimit

Tryezë e rrumbullakët për efikasitetin energjitik në sektorin e banimit

SHkup, 11 dhjetor 2017 (MIA) - Tryezë e rrumbullakët me temë "Zhvillimi i tregut në sektorin e banim... më tepër...

Filloi ndërtimi i centralit të parë bërthamor turk

Filloi ndërtimi i centralit të parë bërthamor turk

Ankara, 10 dhjetor 2017 (MIA) - Në rajonin e qytetit Mersin në Turqinë jugore sot filloi ndërtimi i ... më tepër...

Sardiç MC: Kazandoll nuk do të ndikojë negativisht në mjedisin jetësor

Sardiç MC: Kazandoll nuk do të ndikojë negativisht në mjedisin jetësor

Shkup, 8 dhjetor 2017 (MIA) - Sardiç MC, kompania e cila duhet të menaxhojë me Kompleksin e xeherorë... më tepër...

Drejtori i Agjencisë për promovim dhe mbështetje të turizmit në takimin "Turizëm aventurier në Shqipëri"

Drejtori i Agjencisë për promovim dhe mbështetje të turizmit në takimin "Turizëm aventurier në Shqipëri"

Shkup, 8 dhjetor 2017 (MIA) - Drejtori i Agjencisë për promovim dhe mbështetje të turizmit, Aleksand... më tepër...

Rajoni i Shkupit me më shumë miratime për ndërtim, më së shumti do të ndërtohet në Karposh dhe Gjorçe

Rajoni i Shkupit me më shumë miratime për ndërtim, më së shumti do të ndërtohet në Karposh dhe Gjorçe

Shkup, 8 dhjetor 2017 (MIA) - Katërqind miratime për ndërtim janë lëshuar në tetor të këtij viti. Ky... më tepër...

Rritje prej 0,2 për qind të BPV-së në tremujorin e tretë

Rritje prej 0,2 për qind të BPV-së në tremujorin e tretë

Shkup, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Shkalla e rritjes të bruto prodhimit vendor (BPV) për tremujorin e tre... më tepër...

Shkalla e papunësisë në kuartalin e tretë 22,1 për qind

Shkalla e papunësisë në kuartalin e tretë 22,1 për qind

Shkup, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Shkalla e papunësisë në kuartalin e tretë të këtij viti është 22,1 për... më tepër...

Kreditorët nënshkruan Memorandum pë mirëkuptim me njërin nga investuesit potencial në Feni

Kreditorët nënshkruan Memorandum pë mirëkuptim me njërin nga investuesit potencial në Feni

Shkup, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Bankat kreditore në Feni bisedojnë me investuesit potencial, ndërkaq m... më tepër...

Nënat kryefamiljare vështirë gjejnë punë, të papunë 30 për qind

Nënat kryefamiljare vështirë gjejnë punë, të papunë 30 për qind

Shkup, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Nënat kryefamiljare vështirë gjejnë punë. Vlerësohet se rreth 30 për q... më tepër...

Draft teksti i Projektligjit për Energji është gati dhe do të shpallet publikisht

Draft teksti i Projektligjit për Energji është gati dhe do të shpallet publikisht

Shkup, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Draft teksti i Projektligjit për Energji është gati dhe do të publikoh... më tepër...

Ministria e Ekonomisë publikoi një numër të madh të dokumenteve në interes të opinionit

Ministria e Ekonomisë publikoi një numër të madh të dokumenteve në interes të opinionit

Shkup, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Ministria e Ekonomisë, në Internet faqen e saj i publikoi dokumentet q... më tepër...

Konferencë përfundimtare për "Programin për (vetë) punësim të nënave beqare"

Konferencë përfundimtare për "Programin për (vetë) punësim të nënave beqare"

Shkup, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Projekti "Programi për vetë (punësim) të nënave beqare", i financuar n... më tepër...