• A-
  • A
  • A+
E shtunë, 16 Dhjetor 2017, 

Maqedoni

Ministri Duraki në Pogradec, në takim me kolegun e tij nga Shqipëria Qosi

Ministri Duraki në Pogradec, në takim me kolegun e tij nga Shqipëria Qosi

Shkup, 15 dhjetor 2017 (MIA) - Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Sadulla Durak... më tepër...

 
Zaev: Rikonstruim të Qeverisë nuk do të ketë

Zaev: Rikonstruim të Qeverisë nuk do të ketë

Pogradec, 15 dhjetor 2017 (MIA) - Kryeministri Zoran Zaev në konferencën e përbashkët për shtyp me k... më tepër...

Zaev-Rama: Maqedonia dhe Shqipëria presin që vitin e ardhshëm t'i fillojnë negociatat për anëtarësim në BE

Zaev-Rama: Maqedonia dhe Shqipëria presin që vitin e ardhshëm t'i fillojnë negociatat për anëtarësim në BE

Pogradec, 15 dhjetor 2017 (MIA) - Republika e Maqedonisë dhe Republika e Shqipërisë presin që vitin ... më tepër...

Mjegull në rrugën fshati Lisec - Kodra e Diellit

Mjegull në rrugën fshati Lisec - Kodra e Diellit

Shkup, 15 dhjetor 2017 (MIA) - Për shkak të paraqitjes së mjegullës, dukshmëria në aksin rrugor fsha... më tepër...

Ivanov mbajti ligjëratë në Qendrën braziliane për marrëdhënie ndërkombëtare

Ivanov mbajti ligjëratë në Qendrën braziliane për marrëdhënie ndërkombëtare

Shkup, 15 dhjetor 2017 (MIA) - Presidenti i Republikës së Maqedonisë, sot në Rio de Zhanejro, mbajti... më tepër...

Zaev-Rama: Maqedonia dhe Shqipëria presin që vitin e ardhshëm t'i fillojnë negociatat për anëtarësim në BE

Zaev-Rama: Maqedonia dhe Shqipëria presin që vitin e ardhshëm t'i fillojnë negociatat për anëtarësim në BE

Pogradec, 15 dhjetor 2017 (MIA) - Republika e Maqedonisë dhe Republika e Shqipërisë presin që vitin ... më tepër...

Shilegov: Qytetarët të vijnë në Qytetin e Shkupit të japin ide për ballafaqim me ndotjen

Shilegov: Qytetarët të vijnë në Qytetin e Shkupit të japin ide për ballafaqim me ndotjen

Shkup, 15 dhjetor 2017 (MIA) - Kryetari i Qytetit të Shkupit Petre Shilegov u bëri thirrje të gjithë... më tepër...

Zaev dhe Rama: Ekziston prirje te anëtaret e BE-së për inkuadrim të Ballkanit Perëndimor në Union

Zaev dhe Rama: Ekziston prirje te anëtaret e BE-së për inkuadrim të Ballkanit Perëndimor në Union

Pogradec, 15 dhjetor 2017 (MIA) - Ekziston prirje të vendeve anëtare të BE-së për inkuadrim të vende... më tepër...

Aktivizohen masat urgjente kundër ndotjes së ajrit

Aktivizohen masat urgjente kundër ndotjes së ajrit

Shkup, 15 dhjetor 2017 (MIA) - Qeveria në seancë solli masa urgjente kundër ndotjes së ajrit, të cil... më tepër...

Drejtoria doganore në seancë të Këshillit për bashkëpunim doganor të Organizatës botërore doganore

Drejtoria doganore në seancë të Këshillit për bashkëpunim doganor të Organizatës botërore doganore

Shkup, 15 dhjetor 2017 (MIA) - Delegacioni i Drejtorisë doganore i kryesuar nga drejtori Gjoko Tanas... më tepër...

Tridhjetë projekte për uljen e ndotjes, përzgjedhja fillon të hënën

Tridhjetë projekte për uljen e ndotjes, përzgjedhja fillon të hënën

Shkup, 15 dhjetor 2017 (MIA) - Tridhjetë propozim-projekte kanë mbërritur në thirrjen publike për fi... më tepër...

Komuna e Tetovës me aksion për largimin e shitësve ambulant nëpër qyte

Komuna e Tetovës me aksion për largimin e shitësve ambulant nëpër qyte

Tetovë, 15 dhjetor 2017 (MIA) - Inspektorati komunal i komunës së Tetovës në bashkëpunim me Sektorin... më tepër...

Kushtet në Vardarishte joadekuate, problemi me qentë kërkon qasje gjithëpërfshirëse

Kushtet në Vardarishte joadekuate, problemi me qentë kërkon qasje gjithëpërfshirëse

Shkup, 15 dhjetor 2017 (MIA) -  Rinovimi i stacionit "Vardarishte", pengimi i dukurisë së pronësisë ... më tepër...

BESA përshëndet përkushtimin e rektorit të USHKO-Manastir,  për të sqaruar situatën

BESA përshëndet përkushtimin e rektorit të USHKO-Manastir, për të sqaruar situatën

Shkup, 15 dhjetor 2017 (MIA) - Pas reagimit të Lëvizjes BESA në lidhje me rastin e Universitetit "Sh... më tepër...

Grubi priti një delegacion të Senatit të Italisë, të udhëhequr nga senatori Vanino Kiti

Grubi priti një delegacion të Senatit të Italisë, të udhëhequr nga senatori Vanino Kiti

Shkup, 15 dhjetor 2017 (MIA) - Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane, Artan Grubi, bashkë me a... më tepër...

Janë marrë telefona dhe një kompjuter nga shtëpia e Kançevska-Milevskës

Janë marrë telefona dhe një kompjuter nga shtëpia e Kançevska-Milevskës

Shkup, 15 dhjetor 2017 (MIA) - Dy telefona celularë dhe një kompjuter janë marrë gjatë bastisjes që ... më tepër...

Xhaferi pati takim me anëtarët e KSHZ-së në dorëheqje

Xhaferi pati takim me anëtarët e KSHZ-së në dorëheqje

Shkup, 15 dhjetor 2017 (MIA) - Pesë anëtarët e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve (KSHZ) nga gjithse... më tepër...