• A-
  • A
  • A+
E shtunë, 21 Janar 2017, 

Shkup

Në Shkup mbrëmë janë hedhur 60 tonë kripë

Në Shkup mbrëmë janë hedhur 60 tonë kripë

Shkup, 20 janar 2017 (MIA) - Ekipet e shërbimit dimëror të Qytetit të Shkupit mbrëmë kanë hedhur 60 ... më tepër...

 
Janë hedhur 155 tonë kripë në rrugët dhe bulevardet e Shkupit

Janë hedhur 155 tonë kripë në rrugët dhe bulevardet e Shkupit

Shkup, 19 janar 2017 (MIA) - Gjithsej 155 tonë krip janë hedhur mbrëmë (deri në orën shtatë të mëngj... më tepër...

Në Qendër dhe në Gjorçe Petrov regjim i veçantë i komunikacionin për festën e Ujit të Bekuar

Në Qendër dhe në Gjorçe Petrov regjim i veçantë i komunikacionin për festën e Ujit të Bekuar

Shkup, 19 janar 2017 (MIA) - Me rastin e festës së madhe krishtere Uji i Bekuar do të vendoset regji... më tepër...

Reagim i komunës Qendër për akuzat  në shkollën në Kapishtec

Reagim i komunës Qendër për akuzat në shkollën në Kapishtec

Shkup, 18 janar 2017 (MIA) - Komuna e Qendrës përmes një kumtese ka reaguar në akuzat e sotme të kës... më tepër...

Janë hedhur 140 tonë krip në rrugët e Shkupit

Janë hedhur 140 tonë krip në rrugët e Shkupit

Shkup, 18 janar 2017 (MIA) - Ekipet e shërbimeve dimërore të Qytetit të Shkupit gjatë natës së kalua... më tepër...

Do të zgjerohet kapaciteti për akomodim të të pastrehëve në Momin Potok

Do të zgjerohet kapaciteti për akomodim të të pastrehëve në Momin Potok

Shkup, 18 janar 2017 (MIA) - Kryetari i Qytetit të Shkupit Koce Trajanovski do t'i propozojë Këshill... më tepër...

Komuna Qendër: Të gjitha lagjet janë pastruar

Komuna Qendër: Të gjitha lagjet janë pastruar

Shkup, 16 janar 2017 (MIA) - Shërbimi i Komunës Qendër prej orës 6:00 sot në mëngjes janë në terren ... më tepër...

Pastrohen rrugët kryesore në Gjorçe Petrov

Pastrohen rrugët kryesore në Gjorçe Petrov

Shkup, 16 janar 2017 (MIA) - Ekipet e shtabit të krizave të komunës Gjorçe Petrov dhe punonjësit sez... më tepër...

Nëpër rrugët dhe trotoaret e komunës Qendër janë hedhur 55 tonë kripë

Nëpër rrugët dhe trotoaret e komunës Qendër janë hedhur 55 tonë kripë

Shkup, 16 janar 2017 (MIA) - Ekipet e komunës Qendër së bashku me shërbimin dimëror nga mëngjesi jan... më tepër...

Në rrugët e bulevardeve në Shkup janë hedhur 50 tonë kripë

Në rrugët e bulevardeve në Shkup janë hedhur 50 tonë kripë

Shkup. 16 janar 2017 (MIA) - Ekipet e shërbimit dimëror të Qytetit të Shkupit nga fillimi i reshjeve... më tepër...

Një pjesë e komunës Karposh dhe fshati Gërçec nesër pa rrymë

Një pjesë e komunës Karposh dhe fshati Gërçec nesër pa rrymë

Shkup, 11 janar 2017 (MIA) - Shfrytëzuesit nga rruga "Nikolla Teslla", ndërtesa numër 8 hyrja 1 në k... më tepër...

Në rrugët dhe bulevardet e qytetit janë hedhur 250 tonë kripë

Në rrugët dhe bulevardet e qytetit janë hedhur 250 tonë kripë

Shkup, 10 janar 2017 (MIA) - Ekipet e shërbimit dimëror të Qytetit të Shkupit gjatë natës së kaluar,... më tepër...

Të gjitha bulevardet dhe rrugët e qytetit janë pastruar, janë hedhur në mënyrë shtesë 50 tonë kripë

Të gjitha bulevardet dhe rrugët e qytetit janë pastruar, janë hedhur në mënyrë shtesë 50 tonë kripë

Shkup, 7 janar 2017 (MIA) - Të gjitha bulevardet dhe rrugët të cilat janë në kompetenca të Qytetit t... më tepër...

Kryetari i Qytetit të Shkupit për vizitë në pikën për Shërbim dimëror

Kryetari i Qytetit të Shkupit për vizitë në pikën për Shërbim dimëror

Shkup, 5 janar 2016 (MIA) - Kryetari i Qytetit të Shkupit, Koce Trajanovski sot e vizitoi pikën e NP... më tepër...

Qyteti i Shkupit apelon qytetarët që t'i pastrojnë kalimet deri te objektet

Qyteti i Shkupit apelon qytetarët që t'i pastrojnë kalimet deri te objektet

Shkup, 5 janar 2017 (MIA) - Për shkak të paralajmërimeve për temperatura ekstreme të ulëta gjatë dit... më tepër...

Janë hedhur 150 tonë kripë nëpër rrugët e Shkupit

Janë hedhur 150 tonë kripë nëpër rrugët e Shkupit

Shkup, 5 janar 2017 (MIA) - Ekipet e shërbimit dimëror të qytetit të Shkupit nga fillimi i reshjeve ... më tepër...

Filloi zbatimi i kartelave elektronike në transportin publik

Filloi zbatimi i kartelave elektronike në transportin publik

Shkup, 3 janar 2017 (MIA) - Shfrytëzuesit e transportit publik nga fillimi i këtij viti duhet detyri... më tepër...