• A-
  • A
  • A+
E mërkurë, 29 Mars 2017, 

Kalendari islamik

Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 22 mars 2017 (MIA) - Sot është e mërkurë, 22 mars 2017, dita e 81-të e vitit. Deri në fund të... më tepër...

 
Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 10 mars 2017 (MIA) - Sot është e premte, 10 mars 2017, dita e 69-të e vitit. Deri në fund të ... më tepër...

Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 30 janar 2017 (MIA) -  Sot është e hënë, 30 janar 2017, dita e 29-të e vitit. Deri në fund të... më tepër...

Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 14 dhjetor 2016 (MIA) - ­Sot është e mërkurë, 14 dhjetor 2016, dita e 349-të e vitit. Deri në... më tepër...

Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 5 dhjetor 2016 (MIA) - ­Sot është e hënë, 5 dhjetor 2016, dita e 340-të e vitit. Deri në fund... më tepër...

Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 18 gusht  2016 (MIA) - Sot është e enjte, 18 gusht 2016, dita e 231-të e vitit. Deri në fund ... më tepër...

Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 24 korrik  2016 (MIA) - Sot është e diel, 24 korrik viti 2016, dita e 206-të e vitit. Deri në... më tepër...

Kalendari islamik

Kalendari islamik

5 korrik 2016 Sot është Dita e Fitër Bajramit Namazi i Fitër Bajramit është falur në orën 5:44 min... më tepër...

Koha e iftarit

Koha e iftarit

4 korrik 2016  Në Shkup, koha e iftarit (akshami), sot është në orën 20 e 20 minuta. Koha e iftari... më tepër...

Kalendari islamik

Kalendari islamik

Koha e iftarit dhe syfyrit 3 korrik 2016  Në Shkup, koha e iftarit (akshami), sot është në orën 20... më tepër...

Kalendari islamik

Kalendari islamik

Koha e iftarit dhe syfyrit 2 korrik 2016 Në Shkup, koha e iftarit (akshami), sot është në orën 20 ... më tepër...

Nata më e begatë – Nata e Kadrit

Nata më e begatë – Nata e Kadrit

Shkup, 2 korrik 2016 (MIA) - “Ne e zbritëm atë (Kur’anin) Natën e Kadrit. E ku di ti ç’është Nata e ... më tepër...

Kalendari islamik

Kalendari islamik

Koha e iftarit dhe syfyrit 1 korrik 2016 Në Shkup, koha e iftarit (akshami), sot është në orën 20 ... më tepër...

Kalendari islamik

Kalendari islamik

Koha e iftarit dhe syfyrit 30 qershor 2016  Në Shkup, koha e iftarit (akshami), sot është në orën ... më tepër...

Kalendari islamik

Kalendari islamik

Koha e iftarit dhe syfyrit 29 qershor 2016  Në Shkup, koha e iftarit (akshami), sot është në orën ... më tepër...

Kalendari islamik

Kalendari islamik

Koha e iftarit dhe syfyrit 28 qershor 2016 Në Shkup, koha e iftarit (akshami), sot është në orën 2... më tepër...

Kalendari islamik

Kalendari islamik

Koha e iftarit dhe syfyrit 27 qershor 2016  Në Shkup, koha e iftarit (akshami), sot është në orën ... më tepër...

Mozaik

Ngrihet flamuri Shqiptar edhe në serialin amerikan "The Simpson"

Një ndër serialet më të shikuara në Shtetet e Bash...

Fëmija 11-vjeçar, dirigjenti më i ri në botë

Mattheu Smith nga Nottinghami i Anglisë, do të jet...

Cheryl dhe Liam Payne bëhen prindër

Yjet e muzikës, Cheryl dhe Liam Payne sot kanë kon...

Shqipëria në Guinnes (video)

Dy mijë e shtatëmbëdhjetë të rinj nga qytete të nd...