• A-
  • A
  • A+
E enjte, 23 Shkurt 2017, 

Botë

Rajs: Pjesëmarrja e FMN-së në programin e shpëtimit për Greqinë do të varet nga reformat dhe lehtësimi i borxhit

Rajs: Pjesëmarrja e FMN-së në programin e shpëtimit për Greqinë do të varet nga reformat dhe lehtësimi i borxhit

Uashington, 23 shkurt 2017 (MIA) - Fondi Monetar Ndërkombëtar (FMN) do ta shqyrtojë çështjen që të j... më tepër...

 
FMN: Pa ulje të borxhit grek, por nevojiten reforma plotësuese

FMN: Pa ulje të borxhit grek, por nevojiten reforma plotësuese

Berlin, 23 shkurt 2017 (MIA) - Drejtoresha e përgjithshme e Fondit monetar ndërkombëtar, kristin lag... më tepër...

Ende nuk janë përcaktuar parametrat për pjesëmarrjen e FMN-së në programin për Greqinë

Ende nuk janë përcaktuar parametrat për pjesëmarrjen e FMN-së në programin për Greqinë

Berlin, 22 shkurt 2017 (MIA) - Parametrat për pjesëmarrje të mëtutjeshme financiare të Fondit Moneta... më tepër...

Greqia arrin marrëveshje me Eurozonën për ripërtëritje të negociatave për shpëtim të vendit

Greqia arrin marrëveshje me Eurozonën për ripërtëritje të negociatave për shpëtim të vendit

Bruksel, 20 shkurt 2017 (MIA) - Ministrat e financave të 19-të vendeve anëtare të Eurozonës janë dak... më tepër...

Shojble: Kreditorët e Greqisë arritën pozitë të përbashkët

Shojble: Kreditorët e Greqisë arritën pozitë të përbashkët

Bruksel, 20 shkurt 2017 (MIA) - Ministri gjerman i Financave Volfgang Shojble deklaroi se kreditorët... më tepër...

Greqia do të synojë drejtë një marrëveshje politikë me kreditorët

Greqia do të synojë drejtë një marrëveshje politikë me kreditorët

Athinë, 20 shkurt 2017 (MIA) - Greqia do të synojë drejtë arritjes së një marrëveshje politike me kr... më tepër...

Lagard dhe Merkel e dakorduan pjesëmarrjen e FMN-së në programin e shpëtimit për Greqinë

Lagard dhe Merkel e dakorduan pjesëmarrjen e FMN-së në programin e shpëtimit për Greqinë

Athinë, 17 shkurt 2017 (MIA) - Drejtoresha ekzekutive e Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) Kristin La... më tepër...

Papunësia në Turqi ka arritur 12,1 për qind, niveli më i lartë në shtatë vitet e fundit

Papunësia në Turqi ka arritur 12,1 për qind, niveli më i lartë në shtatë vitet e fundit

Stamboll, 16 shkurt 2017 (MIA) - Papunësia në Turqi në dhjetor të vitit 2016 është rritur deri në 12... më tepër...

Dejselblum: Nëse FMN-ja tërhiqet, Greqia do të falimentojë

Dejselblum: Nëse FMN-ja tërhiqet, Greqia do të falimentojë

Athinë, 16 shkurt 2017 (MIA) - Greqia do të falimentojë nëse Fondi Monetar Ndërkombëtar (FMN) vendos... më tepër...

Greqia planifikon ta emërojë familjen Rotshild si konsulent për borxhin

Greqia planifikon ta emërojë familjen Rotshild si konsulent për borxhin

Athinë, 14 shkurt 2017 (MIA) - Autoritetet greke planifikojnë ta emërojnë kompaninë për konsaltig të... më tepër...

Moskovisi është optimist se do të arrihet marrëveshje për Greqinë

Moskovisi është optimist se do të arrihet marrëveshje për Greqinë

Athinë, 14 shkurt 2017 (MIA) - Eurokomisari për çështje ekonomike dhe financiare Pjer Moskovisi nesë... më tepër...

Greqia dhe kreditorët do të tentojnë t'u japin nxitje negociatave për programin e shpëtimit

Greqia dhe kreditorët do të tentojnë t'u japin nxitje negociatave për programin e shpëtimit

Bruksel, 10 shkurt 2017 (MIA) - Ministri grek i Financave, Euklid Cakalotos dhe kreditorët ndërkombë... më tepër...

Eurozona dhe FMN-ja me "front të përbashkët" për Greqinë

Eurozona dhe FMN-ja me "front të përbashkët" për Greqinë

Bruksel 10 shkurt 2017 (MIA) - Kreditorët nga eurozona dhe Fondi Monetar Ndërkombëtar sot u dakordua... më tepër...

Kanadaja paralajmëroi për masa përkatëse, nëse Uashingtoni e shfuqizon NAFTA-n

Kanadaja paralajmëroi për masa përkatëse, nëse Uashingtoni e shfuqizon NAFTA-n

Otavë, 9 shkurt 2017 (MIA) - Kanadaja e paralajmëroi Administratën e re amerikane të presidentit Don... më tepër...

FMN: Borxhi shtetëror grek është tërësisht i paqëndrueshëm

FMN: Borxhi shtetëror grek është tërësisht i paqëndrueshëm

Athinë, 6 shkurt 2017 (MIA) - Borxhi shtetëror i Greqisë është i paqëndrueshëm dhe do të mbetet i ti... më tepër...

Çmimet e naftës u rritën për shkak të sanksioneve të SHBA-së ndaj Iranit

Çmimet e naftës u rritën për shkak të sanksioneve të SHBA-së ndaj Iranit

Nju-Jork, 6 shkurt 2017 (MIA) - Çmimet e naftës në bursat botërore u rritën për të dytën javë me rad... më tepër...

Turqia ka transferuar disa pjesë të kompanive shtetërore në fondin investues shtetëror

Turqia ka transferuar disa pjesë të kompanive shtetërore në fondin investues shtetëror

Stamboll, 6 shkurt 2017 (MIA) - Qeveria turke filloi të transferojë aksione të saj në kompani udhëhe... më tepër...