• A-
  • A
  • A+
E shtunë, 16 Dhjetor 2017, 

Republikë

Komuna e Tetovës me aksion për largimin e shitësve ambulant nëpër qyte

Komuna e Tetovës me aksion për largimin e shitësve ambulant nëpër qyte

Tetovë, 15 dhjetor 2017 (MIA) - Inspektorati komunal i komunës së Tetovës në bashkëpunim me Sektorin... më tepër...

 
Kushtet në Vardarishte joadekuate, problemi me qentë kërkon qasje gjithëpërfshirëse

Kushtet në Vardarishte joadekuate, problemi me qentë kërkon qasje gjithëpërfshirëse

Shkup, 15 dhjetor 2017 (MIA) -  Rinovimi i stacionit "Vardarishte", pengimi i dukurisë së pronësisë ... më tepër...

Një delegacion i Komunës së Gostivarit në takim pune në Komunën e Prishtinës

Një delegacion i Komunës së Gostivarit në takim pune në Komunën e Prishtinës

Shkup, 15 dhjetor 2017 (MIA) - Në kuadër të bashkëpunimit me komunat nga rajoni më i gjerë, një dele... më tepër...

Hapet në Gotivar Zyra për Mërgimtarët

Hapet në Gotivar Zyra për Mërgimtarët

Gostivar, 15 dhjetor 2017 (MIA) - Në qytetin e Gostivarit sot do të hapet Zyra për Mërgimtarët e cil... më tepër...

Këshilltarët e VMRO-DPMNE-së e braktisën seancën e Këshillit të komunës së Kriva Pallankës

Këshilltarët e VMRO-DPMNE-së e braktisën seancën e Këshillit të komunës së Kriva Pallankës

Kriva Pallankë, 14 dhjetor 3017 (MIA) - Këshilltarët e koalicionit të kryesaur nga VMRO-DPMNE në Kri... më tepër...

Policia e Tetovës do t'i pastrojë sipërfaqet e uzurpuara publike të qarkulluara

Policia e Tetovës do t'i pastrojë sipërfaqet e uzurpuara publike të qarkulluara

Tetovë, 13 dhjetor 2017 (MIA) - Nëpunësit e policisë në Stacionin policor të Tetovës për siguri në t... më tepër...

Komuna e Tetovës e quan të paligjshme zgjedhjen e Bilalit për krytear të Këshillit

Komuna e Tetovës e quan të paligjshme zgjedhjen e Bilalit për krytear të Këshillit

Tetovë, 13 dhjetor 2017 (MIA) - Adnan Bilali nuk është zgjedhur në mënyrë të ligjshme kryetar i Kësh... më tepër...

Adnan Bilalli nga PDSH-ja zgjedhet për kryetar të Këshillit të Komunës së Tetovës

Adnan Bilalli nga PDSH-ja zgjedhet për kryetar të Këshillit të Komunës së Tetovës

Tetovë, 13 dhjetor 2017 (MIA) - Adnan Bilalli nga PDSH-ja është zgjedhur kryetar i Këshillit të Komu... më tepër...

Ministri i Vetëqeverisjes Lokale Fazliu, në Konferencën "Forcimi i këshillave të komunave – fillim i ri i demokracisë lokale" në Strugë:

Ministri i Vetëqeverisjes Lokale Fazliu, në Konferencën "Forcimi i këshillave të komunave – fillim i ri i demokracisë lokale" në Strugë:

Strugë, 12 dhjetor 2017 (MIA) - Ministri i Vetëqeverisjes Lokale, Suhejl Fazliu, së bashku me përfaq... më tepër...

Në Gostivar punëtori për strategji për punësim inkluziv

Në Gostivar punëtori për strategji për punësim inkluziv

Gostivar, 11 dhjetor 2017 (MIA) - Krijimi i strategjisë për punësim inkluziv, është qëllimi i punëto... më tepër...

Ndërtohet linjë e re kanalizimi fekal në fshatin Debresh

Ndërtohet linjë e re kanalizimi fekal në fshatin Debresh

Gostivar, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Ndërmarrja publike "Komunalec", ka filluar ndërtimin e kanalizimit ... më tepër...

Taravari e kontestoi zgjedhjen e kryesuesit të këshillit komunal, nga BDI-ja akuzojnë për mosrespektim të vullnetit të qytetarëve

Taravari e kontestoi zgjedhjen e kryesuesit të këshillit komunal, nga BDI-ja akuzojnë për mosrespektim të vullnetit të qytetarëve

Gostivar, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Grindjet rreth zgjedhjes së kryetarit të Këshillit të komunës së Go... më tepër...

Në objekte hotelierike të Tetovës janë gjetur shtetase të huaja që punojnë si kërcimtare dhe këngëtare

Në objekte hotelierike të Tetovës janë gjetur shtetase të huaja që punojnë si kërcimtare dhe këngëtare

Tetovë, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Katër shtetase të huaja dhe shtatë të Maqedonisë janë zënë në flagran... më tepër...

Komuna e Çairit dërgon ndihma në rajonet e vërshuara në Shqipëri,  OEMVP i bën apel bizneseve për solidarizim

Komuna e Çairit dërgon ndihma në rajonet e vërshuara në Shqipëri, OEMVP i bën apel bizneseve për solidarizim

Shkup, 5 dhjetor 2017 (MIA) - Pas fatkeqësisë natyrore që e përfshiu territorin e Shqipërisë uikendi... më tepër...

Nxënësit e shkollës së mesme ekonomike nga Gostivari në trajnim dyjavor në Zvicër

Nxënësit e shkollës së mesme ekonomike nga Gostivari në trajnim dyjavor në Zvicër

Gostivar, 5 dhjetor 2017 (MIA) - Një grup prej gjashtëmbëdhjetë nxënësish dhe dy supervizorëve nga S... më tepër...

Një masiv dheu e bllokoi rrugën rajonale Negotinë të Pollogut - Llomnicë

Një masiv dheu e bllokoi rrugën rajonale Negotinë të Pollogut - Llomnicë

Gostivar, 5 dhjetor 2017 (MIA) - Qarkullimi në rrugën rajonale që i ndërlidh fshatrat e Pollogut, Ne... më tepër...

Në Tetovë forum rajonal për gjetjen e zgjidhjes për deponitë e egra

Në Tetovë forum rajonal për gjetjen e zgjidhjes për deponitë e egra

Tetovë, 4 dhjetor 2017 (MIA) - Në organizim të Mobilitas civika në Universitetin e Evropës Juglindor... më tepër...