• A-
  • A
  • A+
E enjte, 14 Dhjetor 2017, 

Energji

Angjushev: Qytetarët do të mund të përzgjedhin nga kush do të furnizojnë energji

Angjushev: Qytetarët do të mund të përzgjedhin nga kush do të furnizojnë energji

Shkup, 11 dhjetor 2017 (MIA) - Me sjelljen e ligjit të ri për energjetikë, qytetarët do të kenë përz... më tepër...

 
Derivatet më të shtrenjta për gjysmë denari

Derivatet më të shtrenjta për gjysmë denari

Shkup, 11 dhjetor 2017 (MIA) - Derivatet nga sonte në mesnatë shtrenjtohen për gjysmë denari për një... më tepër...

Tryezë e rrumbullakët për efikasitetin energjitik në sektorin e banimit

Tryezë e rrumbullakët për efikasitetin energjitik në sektorin e banimit

SHkup, 11 dhjetor 2017 (MIA) - Tryezë e rrumbullakët me temë "Zhvillimi i tregut në sektorin e banim... më tepër...

U mënjanua defekti me ngrohjen qendrore në Qendër

U mënjanua defekti me ngrohjen qendrore në Qendër

Shkup, 30 nëntor 2017 (MIA) - Është normalizuar dërgesa e ngrohjes për një pjesë të konsumatorëve në... më tepër...

ELEM do t'i përkrahë zbuluesit e rinj të ekipit "Suift"

ELEM do t'i përkrahë zbuluesit e rinj të ekipit "Suift"

Shkup, 23 nëntor 2017 (MIA) - SHA ELEM do t'i përkrahë inovatorët e rinj të ekipit "Suift", të cilët... më tepër...

Investuesit e interesuar do të kryejnë inspektim në gjendjen e Fenit

Investuesit e interesuar do të kryejnë inspektim në gjendjen e Fenit

Shkup, 22 nëntor 2017 (MIA) - Investuesit e interesuar potencial për Feni Industri, të shoqëruar nga... më tepër...

Investuesit e interesuar do të kryejnë kontroll në gjendjen e Fenit

Investuesit e interesuar do të kryejnë kontroll në gjendjen e Fenit

Shkup, 21 nëntor 2017 (MIA) - Investuesit e interesuar potencial për Feni Industri, të shoqëruar nga... më tepër...

Kërkesë nga menaxheri i falimentuar i Fenit që të sigurojë kushte për ekspertizë të papenguar në pronën e debitorit

Kërkesë nga menaxheri i falimentuar i Fenit që të sigurojë kushte për ekspertizë të papenguar në pronën e debitorit

Shkup, 21 nëntor 2017 (MIA) - Tre bankat propozuese të procedurës falimentuese për Feni Industri SHA... më tepër...

MEPSO e përmirësoi furnizimin me energji elektrike në rajonin jugperëndimor

MEPSO e përmirësoi furnizimin me energji elektrike në rajonin jugperëndimor

Shkup, 17 nëntor 2017 (MIA) - MEPSO para fillimit të sezonit të ngrohjes ka bërë modernizim në dy st... më tepër...

Qendra e Shkupit pa ngrohje qendrore

Qendra e Shkupit pa ngrohje qendrore

Shkup, 17 nëntor 2017 (MIA) - Qendra e Shkupit sot në mëngjes është pa ngrohje qendrore për shkak të... më tepër...

Faturat për ngrohjen termike prej tani edhe në formë elektronike

Faturat për ngrohjen termike prej tani edhe në formë elektronike

Shkup, 16 nëntor 2017 (MIA) - Kompania për furnizim me ngrohje "Balkan Enerxhi" ka vendosur shërbim ... më tepër...

Shtrenjtohen benzinat dhe diseli

Shtrenjtohen benzinat dhe diseli

Shkup, 13 nëntor 2017 (MIA) - Çmimi me pakicë i benzinës EUROSUPER BS-95 nga mesnata rritet për 2,50... më tepër...

Amvisëritë të prodhojnë dhe të shesin energji elektrike nga energjia diellore

Amvisëritë të prodhojnë dhe të shesin energji elektrike nga energjia diellore

Shkup, 12 nëntor 2017 (MIA) - Matja e rrjetit, që amvisërive me sisteme të vendosura fotovoltaike u ... më tepër...

ELEM do të investojë 270 mijë euro në burime ripërtëritëse të energjisë

ELEM do të investojë 270 mijë euro në burime ripërtëritëse të energjisë

Shkup, 9 nëntor 2017 (MIA) - Elektranat e Maqedonisë do të investojnë 270 mijë euro në projekte të r... më tepër...

Minovski: ELEM kërkon mënyrë që të kryhet fasada përfundimtare e objektit të përbashkët me EVN-në

Minovski: ELEM kërkon mënyrë që të kryhet fasada përfundimtare e objektit të përbashkët me EVN-në

Shkup, 9 nëntor 2017 (MIA) - SHA ELEM planifikon që në periudhën e ardhshme t'i intensifikojë kontak... më tepër...

Rëni e linjës transmetuese, një pjesë e komunës Aerodrom pa energji

Rëni e linjës transmetuese, një pjesë e komunës Aerodrom pa energji

Shkup, 9 nëntor 2017 (MIA) - Për shkak të rënies së linjës transmetuese një pjesë e lagjeve të Shkup... më tepër...

Ndërmarrjet publike nga sektori i ujit kanë nevojë për rritje të çmimit të ujit

Ndërmarrjet publike nga sektori i ujit kanë nevojë për rritje të çmimit të ujit

Shkup, 3 nëntor 2017 (MIA) - Deri më 1 janar të vitit 2018, Komisioni Rregullator për Energjetikë (K... më tepër...

Mozaik

Nocionet më të kërkuara në internet për vitin 2017

Uragani Irma, Ajfon 8 dhe Ajfon Iks janë nocionet ...

Bebe Rexha, pjesë e jurisë në "The Voice of America"

Këngëtarja me famë botërore, Bebe Rexha, është bër...

Albumi i Dua Lipës ndër 50 më të mirët e vitit 2017

"Billboard" në mesin e shumë albumeve të shumë yje...

Princat William dhe Harry në premierën e "Lufta e yjeve" në Londër

Princat britanikë William dhe Harry, në befasinë e...

Fshati Pjetërshan i stolisura si në përralla

Fshati Pjetërshan i Gjakovës edhe këtë vit ka marr...