• A-
  • A
  • A+
E hënë, 21 Gusht 2017, 

Bujqësi

Nikollovski: Së shpejti do të paguhen subvencionet për vitin 2016

Nikollovski: Së shpejti do të paguhen subvencionet për vitin 2016

Shkup, 19 gusht 2017 (MIA) - Deri nga fundi i muajit ose në fillim të muajit të ardhshëm tërësisht d... më tepër...

 
Prezantim i projekteve të përkrahura nga FAO

Prezantim i projekteve të përkrahura nga FAO

Shkup, 19 gusht 2017 (MIA) - Aktivitetet e lidhura me dy projekte të përkrahura nga Organizata për b... më tepër...

Bodrumet e verës me probleme financiare dhe rezerva, por garantojnë blerje e tërësishme e rrushit

Bodrumet e verës me probleme financiare dhe rezerva, por garantojnë blerje e tërësishme e rrushit

Shkup, 17 gusht 2017 (MIA) - Bodrumet e verës kanë problem me likuiditetin dhe rezervat, por bindin ... më tepër...

Maqedonia humb 20 për qind nga prodhimtaria bujqësore për shkak të deponimit joadekuat

Maqedonia humb 20 për qind nga prodhimtaria bujqësore për shkak të deponimit joadekuat

Shkup, 16 gusht 2017 (MIA) - Deri në 20 për qind në vit arrijnë humbjet në bujqësinë e Maqedonisë pë... më tepër...

Ndalesë e plotë për lëvizje në pyje vlen vetëm për Makedonski Brod dhe Çashka

Ndalesë e plotë për lëvizje në pyje vlen vetëm për Makedonski Brod dhe Çashka

Shkup, 15 gusht 2017 (MIA) - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave kumtoi se në... më tepër...

Nikollovski: Deri në fund të muajit realizim i plotë i subvencioneve

Nikollovski: Deri në fund të muajit realizim i plotë i subvencioneve

Shkup, 14 gusht 2017 (MIA) - Rreth 50 milionë euro subvencione janë paguar gjatë dy muajve të fundit... më tepër...

Nikollovski: Do të rriten mjetet për mbrojtje të pyjeve

Nikollovski: Do të rriten mjetet për mbrojtje të pyjeve

Shkup, 14 gusht 2017 (MIA) - Sa sipërfaqe me pyje janë përshirë nga zjarret që e përfshinë Maqedonin... më tepër...

MBPEU: Ndërmarrim masa në mënyrë aktive për mbrojtje të pyjeve nga paraqitja e zjarreve

MBPEU: Ndërmarrim masa në mënyrë aktive për mbrojtje të pyjeve nga paraqitja e zjarreve

Shkup, 11 gusht 2017 (MIA) - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave kumtoi se në... më tepër...

MBPEU: Tërheqja e rregullores kroate për kontrolle inspektuese është rezultat i reagimit të shpejtë

MBPEU: Tërheqja e rregullores kroate për kontrolle inspektuese është rezultat i reagimit të shpejtë

Shkup, 10 gusht 2017 (MIA) - Vendimi i Kroacisë për kthimin e çmimeve të vjetra për kontrolle inspek... më tepër...

Orizi në fazë të kallëzimit

Orizi në fazë të kallëzimit

Koçan, 10 gusht 2017 (MIA) - Temperaturat e larta dhe sasitë optimale të ujit për ujitje, sipas prof... më tepër...

Gjashtë milionë euro të tjera në bujqësi - për fermerë të rinj dhe për plantacione të reja

Gjashtë milionë euro të tjera në bujqësi - për fermerë të rinj dhe për plantacione të reja

Shkup, 9 gusht 2017 (MIA) - Dy konkurse publike, për mbështetje të bujqve të rinj me gjithsej 10.000... më tepër...

AUV: Në Maqedoni nuk ka vezë holandeze me insekticide

AUV: Në Maqedoni nuk ka vezë holandeze me insekticide

Shkup, 8 gusht 2017 (MIA) - Në Maqedoni nuk ka import të vezëve për konsum nga Holanda për të cilat ... më tepër...

Është publikuar Thirrja publike për mbështetje të bujqve të rinj

Është publikuar Thirrja publike për mbështetje të bujqve të rinj

Shkup, 8 gusht 2017 (MIA) - Është publikuar Thirrje publikuar për dorëzimin e kërkesave për shfrytëz... më tepër...

MBPEU: Pritet që të gjendet zgjidhje për problemin me Kroacinë

MBPEU: Pritet që të gjendet zgjidhje për problemin me Kroacinë

Shkup, 8 gusht 2017 (MIA) - Ministri i Bujqësisë i Kroacisë Tomisllav Tollushiq sot, në bisedë telef... më tepër...

Publikohet Thirrja publike për kërkesa elektronike për mbështetje për plantacione të reja

Publikohet Thirrja publike për kërkesa elektronike për mbështetje për plantacione të reja

Shkup, 8 gusht 2017 (MIA) - Është publikuar një Shpallje publike për dorëzimin e kërkesave elektroni... më tepër...

Ministrat e bujqësisë nga rajoni kërkojnë nga Kroacia t'i heqë dispozitat nga Rregullorja për eksport të pemëve dhe perimeve

Ministrat e bujqësisë nga rajoni kërkojnë nga Kroacia t'i heqë dispozitat nga Rregullorja për eksport të pemëve dhe perimeve

Sarajevë, 7 gusht 2017 (MIA) - Kroacia urgjentisht t'i heqë dispozitat nga Rregullorja për eksport t... më tepër...

MBPEU: Ndalesë për lëvizje të tërësishme në pyje

MBPEU: Ndalesë për lëvizje të tërësishme në pyje

Shkup, 7 gusht 2017 (MIA) - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave ndalon lëvizj... më tepër...

Mozaik

Lind 10 vjeçarja indiane, viktimë e dhunimit

Një vajzë 10 vjeçare ka lindur foshnjën e saj sot ...

Në Antalia përgatitet ëmbëlsira 633 metra e gjatë

Në rajonin Kemer në Antalia të Turqisë u zhvillua ...

Emma Stone aktorja më e paguar për vitin 2017-të

Fituesja e çmimit prestigjioz Oscar, aktorja e njo...

Përkujtohet 40 vjetori i vdekjes së Elvis Presleyt

Elvis Presley lindi në vitin 1935 dhe e nisi karri...

Dua Lipa, prej tani fytyrë e brendit të njohur të veshjeve "Patricia Pepe"

Sukseset e yjeve shqiptare në botë, veçanërisht të...