• A-
  • A
  • A+
E hënë, 30 Prill 2017, 

Telekomunikime

Po përfundojnë punimet ndërtimore në rrugën rajonale Dellçevë - Berovë

Po përfundojnë punimet ndërtimore në rrugën rajonale Dellçevë - Berovë

Delleçevë, 29 prill 2017 (MIA) - Deri në fund të majit duhet të përfundojnë punimet ndërtimore në rr... më tepër...

 
Dy të lënduar në aksidentin rrugor tek OHIS (PLT)

Dy të lënduar në aksidentin rrugor tek OHIS (PLT)

Shkup, 12 prill 2017 (MIA) - Dy  persona janë lënduar në një aksident rrugor i cili ndodhi sot rreth... më tepër...

Një i lënduar në një aksident rrugor mes një autobusi dhe një automjeti të transportit në Shkup

Një i lënduar në një aksident rrugor mes një autobusi dhe një automjeti të transportit në Shkup

Shkup, 12 prill 2017 (MIA) - Një udhëtar është plagosur në një aksident që ndodhi sot rreth pasdites... më tepër...

SHA për ekonomizim me hapësirë banesore dhe afariste ndërton ndërtesë me banesa sociale në Strumicë

SHA për ekonomizim me hapësirë banesore dhe afariste ndërton ndërtesë me banesa sociale në Strumicë

Strumicë, 7 prill 2017 (MIA) - Deri në shtatorin e ardhshëm duhet të jetë gati ndërtesa për banesa s... më tepër...

Në ndërprerje qarkullimi përmes qarkores Manastir, riorientohet përmes qytetit

Në ndërprerje qarkullimi përmes qarkores Manastir, riorientohet përmes qytetit

Shkup, 24 mars 2017 (MIA) - Qarkullimi në aksin rrugor A3 Prilep-Manastir-Resnjë përmes qarkores Man... më tepër...

KRSKRR: Vitin e kaluar në Maqedoni 35 këmbësorë e kanë humbur jetën

KRSKRR: Vitin e kaluar në Maqedoni 35 këmbësorë e kanë humbur jetën

Shkup, 24 mars 2017 (MIA) - Në Republikën e Maqedonisë në vitin 2016, 35 këmbësorë e kanë humbur jet... më tepër...

Komunikacioni nëpër rrugë të thata

Komunikacioni nëpër rrugë të thata

Shkup, 22 mars 2017 (MIA) - Komunikacioni në rrugët e vendit po zhvillohet nëpër rrugë kryesisht të ... më tepër...

Përfaqësues të Postës së Sllovenisë për vizitë pune në Postën e Maqedonisë

Përfaqësues të Postës së Sllovenisë për vizitë pune në Postën e Maqedonisë

Shkup, 17 mars 2017 (MIA) - Sot në Postën e Maqedonisë qëndruan për vizitë zyrtarë përfaqësues të Po... më tepër...

Dukshmëri e zvogëluar në aksin rrugor Tetovë - Kodra e Diellit dhe në qafën malore Gjavatë

Dukshmëri e zvogëluar në aksin rrugor Tetovë - Kodra e Diellit dhe në qafën malore Gjavatë

Shkup, 8 mars 2017 (MIA) - Komunikacioni në rrugët e vendit po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa. P... më tepër...

U promovua shërbimi i ri elektronik  i Kadastrës

U promovua shërbimi i ri elektronik i Kadastrës

Shkup, 27 shkurt 2017 (MIA) - Qytetarët dhe komuniteti afarist prej sot mund të kenë qasje në planet... më tepër...

Metoda të reja të përcjelljes së sigurisë së qarkullimit në rrugë

Metoda të reja të përcjelljes së sigurisë së qarkullimit në rrugë

Shkup, 27 shkurt 2017 (MIA) - Këshilli Republikan për Siguri në Qarkullim në Rrugë (KRSQRR) ka fillu... më tepër...

Të punësuarit në Hekurudhë do ta marrin  pjesën e dytë të pagës për dhjetorin

Të punësuarit në Hekurudhë do ta marrin pjesën e dytë të pagës për dhjetorin

Shkup, 17 shkurt 2017 (MIA) - Hekurudhat e Maqedonisë SHA Transport Shkup informon se sot të punësua... më tepër...

Dukshmëri e zvogëluar në disa akse rrugore, aeroporti në Shkup i hapur për komunikacion

Dukshmëri e zvogëluar në disa akse rrugore, aeroporti në Shkup i hapur për komunikacion

Shkup, 6 shkurt 2017 (MIA) - Komunikacioni  në të gjitha rrugët shtetërore zhvillohet në kushte dimë... më tepër...

Ndërprerje e qarkullimit në qarkoren Manastir-Resnjë për shkak të rrëshqitjes së dheut

Ndërprerje e qarkullimit në qarkoren Manastir-Resnjë për shkak të rrëshqitjes së dheut

Shkup, 24 janar 2017 (MIA) - Qarkullimi në aksin rrugor A3 Prilep - Manastir - Resnjë, përmes Qarkor... më tepër...

Dy automjete kanë dalë nga rruga Hanet e Mavrovës - Dibër

Dy automjete kanë dalë nga rruga Hanet e Mavrovës - Dibër

Tetovë, 18 janar 2017 (MIA) - Një automjet ka përfunduar  në ujërat e lumit Radika, prejse parapraki... më tepër...

Komunikacion i ndaluar për automjete të rënda ngarkuese në disa drejtime rrugore

Komunikacion i ndaluar për automjete të rënda ngarkuese në disa drejtime rrugore

Shkup, 11 janar 2017 (MIA) - Ndalesa për komunikacion për automjete të rënda ngarkuese ka në drejtim... më tepër...

Ndalim për kamionë në rrugën Koçan-Dellçevë

Ndalim për kamionë në rrugën Koçan-Dellçevë

Shkup, 10 janar 2017 (MIA) - Në aksin rrugor Koçani-Delçevë kalimi kufitar Delçevë nga ora 15:20 ësh... më tepër...

Mozaik

Protezat e dhëmbëve 15 mijë dollarëshe

Në tekstin e këngës së tij ai këndon “është vonë p...

Xhaketa e Johnny Castle shitet për 62.500 dollarë

Një xhaketë lëkure për 62.500 dollarë. Është ajo e...

Pas tri vajzave Gerrardi bëhet me djalë

Legjenda e Liverpoolit, Steven Gerrard dhe gruaja ...

Ditari i Kennedyt u shit për 718 mijë dollarë

Ditari i ish-presidentit të 35-të të SHBA-ve, John...

Maska prej ari e Darth Vader do të shitet për 1.4 milion dollarë

Një kompani argjendarie në Japoni njoftoi se do të...