• A-
  • A
  • A+
E enjte, 14 Dhjetor 2017, 

Biznes

Biznes-klub Bullgari-Maqedoni do t'i përforcojë marrëdhëniet ekonomike midis dy shteteve

Biznes-klub Bullgari-Maqedoni do t'i përforcojë marrëdhëniet ekonomike midis dy shteteve

Shkup, 14 dhjetor 2017 (MIA) - Përforcim dhe zhvillim i marrëdhënieve ekonomike, avancim i marrëdhën... më tepër...

 
Tarifa e lirë e energjisë elektrike mbetet për qytetarët

Tarifa e lirë e energjisë elektrike mbetet për qytetarët

Shkup, 14 dhjetor 2017 (MIA  - Ministria e Ekonomisë informon publikun se zgjidhja e re ligjore nuk ... më tepër...

Promovim i Klubit të biznesit Maqedoni-Bullgari

Promovim i Klubit të biznesit Maqedoni-Bullgari

Shkup, 14 dhjetor 2017 (MIA) - Klubi i biznesit Maqedoni-Bullgari (KBMB) sot do të promovohet në Shk... më tepër...

Maqedonia e mori grantin për hekurudhën Bellakovc-Kriva Pallankë

Maqedonia e mori grantin për hekurudhën Bellakovc-Kriva Pallankë

Shkup, 13 dhjetor 2017 (MIA) - Republika e Maqedonisë zyrtarisht e mori lejen të 68,6 milionë eurove... më tepër...

"Sardiç". Gërmimi në Kazandoll është paralajmëruar në mënyrë adekuate në institucionet kompetente

"Sardiç". Gërmimi në Kazandoll është paralajmëruar në mënyrë adekuate në institucionet kompetente

Shkup, 13 dhjetor 2017 (MIA) - Gërmimi i sotëm në kompleksin e minierave Kazandol është kryer në për... më tepër...

Angjushev: BPV do të rritet nëse rritet eksporti

Angjushev: BPV do të rritet nëse rritet eksporti

Shkup, 13 dhjetor 2017 (MIA) - Eksporti në bruto prodhimin vendor merr pjesë me 53 për qind dhe që t... më tepër...

Anulohet vizita e delegacionit turistik ekonomik

Anulohet vizita e delegacionit turistik ekonomik

Shkup, 13 dhjetor 2017 (MIA) -  Delegacion i Asociacionit të Agjencive Turistike dhe Turopertorëve (... më tepër...

Turoperatorë nga Turqia do t'i shqyrtojnë mundësitë për bashkëpunim me Maqedoninë

Turoperatorë nga Turqia do t'i shqyrtojnë mundësitë për bashkëpunim me Maqedoninë

Shkup, 13 dhjetor 2017 (MIA) - Një delegacion i Asociacionit të Agjencive Turistike dhe Turopertorëv... më tepër...

Forum "Përmes internacionalizimit të ekonomisë drejt rritjes më të madhe ekonomike"

Forum "Përmes internacionalizimit të ekonomisë drejt rritjes më të madhe ekonomike"

Shkup, 13 dhjetor 2017 (MIA) - "Përmes internacionalizimit të ekonomisë drejt rritjes më të madhe ek... më tepër...

Rritje e turistëve të huaj në Maqedoni, Shkupi më i vizituar

Rritje e turistëve të huaj në Maqedoni, Shkupi më i vizituar

Shkup, 12 dhjetor 2017 (MIA) - Maqedoninë gjatë tetorit të vitit 2017 e kanë vizituar 55.244 turistë... më tepër...

Tranaportuesit punojnë si agjenci turistike, konkurrencë jolojale në hotelieri

Tranaportuesit punojnë si agjenci turistike, konkurrencë jolojale në hotelieri

Shkup, 11 dhjetor 2017 (MIA) - Transportues me veprimtari themelore "transport të udhëtarëve" punojn... më tepër...

Sardiç MC: Kazandoll nuk do të ndikojë negativisht në mjedisin jetësor

Sardiç MC: Kazandoll nuk do të ndikojë negativisht në mjedisin jetësor

Shkup, 8 dhjetor 2017 (MIA) - Sardiç MC, kompania e cila duhet të menaxhojë me Kompleksin e xeherorë... më tepër...

Drejtori i Agjencisë për promovim dhe mbështetje të turizmit në takimin "Turizëm aventurier në Shqipëri"

Drejtori i Agjencisë për promovim dhe mbështetje të turizmit në takimin "Turizëm aventurier në Shqipëri"

Shkup, 8 dhjetor 2017 (MIA) - Drejtori i Agjencisë për promovim dhe mbështetje të turizmit, Aleksand... më tepër...

Rajoni i Shkupit me më shumë miratime për ndërtim, më së shumti do të ndërtohet në Karposh dhe Gjorçe

Rajoni i Shkupit me më shumë miratime për ndërtim, më së shumti do të ndërtohet në Karposh dhe Gjorçe

Shkup, 8 dhjetor 2017 (MIA) - Katërqind miratime për ndërtim janë lëshuar në tetor të këtij viti. Ky... më tepër...

Rritje prej 0,2 për qind të BPV-së në tremujorin e tretë

Rritje prej 0,2 për qind të BPV-së në tremujorin e tretë

Shkup, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Shkalla e rritjes të bruto prodhimit vendor (BPV) për tremujorin e tre... më tepër...

Shkalla e papunësisë në kuartalin e tretë 22,1 për qind

Shkalla e papunësisë në kuartalin e tretë 22,1 për qind

Shkup, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Shkalla e papunësisë në kuartalin e tretë të këtij viti është 22,1 për... më tepër...

Kreditorët nënshkruan Memorandum pë mirëkuptim me njërin nga investuesit potencial në Feni

Kreditorët nënshkruan Memorandum pë mirëkuptim me njërin nga investuesit potencial në Feni

Shkup, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Bankat kreditore në Feni bisedojnë me investuesit potencial, ndërkaq m... më tepër...

Mozaik

Nocionet më të kërkuara në internet për vitin 2017

Uragani Irma, Ajfon 8 dhe Ajfon Iks janë nocionet ...

Bebe Rexha, pjesë e jurisë në "The Voice of America"

Këngëtarja me famë botërore, Bebe Rexha, është bër...

Albumi i Dua Lipës ndër 50 më të mirët e vitit 2017

"Billboard" në mesin e shumë albumeve të shumë yje...

Princat William dhe Harry në premierën e "Lufta e yjeve" në Londër

Princat britanikë William dhe Harry, në befasinë e...

Fshati Pjetërshan i stolisura si në përralla

Fshati Pjetërshan i Gjakovës edhe këtë vit ka marr...