• A-
  • A
  • A+
E enjte, 14 Dhjetor 2017, 

Financa

Tevdovski: Transparenca kyçe për menaxhim të mirë me të hollat publike

Tevdovski: Transparenca kyçe për menaxhim të mirë me të hollat publike

Shkup, 14 dhjetor 2017 (MIA) - Menaxhimi i mirë është ngushtë i lidhur me transparencën. Nëse opinio... më tepër...

 
KLV i lejoi SHA "Resurse energjetike të Maqedonisë" të lëshojë letra me vlerë afatgjate

KLV i lejoi SHA "Resurse energjetike të Maqedonisë" të lëshojë letra me vlerë afatgjate

Shkup, 14 dhjetor 2017 (MIA) - Komisioni për letra me vlerë i Republikës së Maqedonisë sot i dha lej... më tepër...

Byroja për furnizime publike fillon t'i publikojë marrëveshjet e lidhura të organeve shtetërore

Byroja për furnizime publike fillon t'i publikojë marrëveshjet e lidhura të organeve shtetërore

Shkup, 13 dhjetor 2017 (MIA) - Të gjitha marrëveshjet e lidhura nga ana e organeve shtetërore do të ... më tepër...

BERZH miratoi pesë milionë euro linjë të re kreditore për Shparkase banka

BERZH miratoi pesë milionë euro linjë të re kreditore për Shparkase banka

Shkup, 12 dhjetor 2017 (MIA) - Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim do të plasojë pesë milionë... më tepër...

NLB Fondi i ri pensional i është shitur "Sava Re"

NLB Fondi i ri pensional i është shitur "Sava Re"

Shkup,12 dhjetor 2017 (MIA) - Shoqëria pensionale "NLB Fondi i ri pensional", i është shitur grupaci... më tepër...

Linjë e re kreditore nga BERZH-i në bankën Shparkase për efikasitet energjetik

Linjë e re kreditore nga BERZH-i në bankën Shparkase për efikasitet energjetik

Shkup, 12 dhjetor 2017 (MIA) - Banka Shparkase Maqedoni do të nënshkruajë linjë të re kreditore nga ... më tepër...

Diskutim për menaxhim me IPA

Diskutim për menaxhim me IPA

Shkup, 11 dhjetor 2017 (MIA) - Eurothink - Qendra për strategji evropiane dhe Fondacioni Shoqëri e H... më tepër...

Banka botërore planifikon përkrahje të re për Maqedoninë me vlerë prej 135 milionë dollarë

Banka botërore planifikon përkrahje të re për Maqedoninë me vlerë prej 135 milionë dollarë

Shkup, 8 dhjetor 2017 (MIA) - Banka Botërore në kuadër të Strategjisë për partneritet me Maqedoninë ... më tepër...

Liderët ballkanik u angazhuan për rajon të vetëm ekonomik

Liderët ballkanik u angazhuan për rajon të vetëm ekonomik

Shkup, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Ndërtimi i korridoreve 8 dhe 10 është mundësi shtesë për rritje dhe zh... më tepër...

Padi penale për keqpërdorim të detyrës zyrtare në Feni, Agjencinë e Filmit , MEPSO dhe Banjat e Dibrës

Padi penale për keqpërdorim të detyrës zyrtare në Feni, Agjencinë e Filmit , MEPSO dhe Banjat e Dibrës

Shkup, 6 dhjetor 2017 (MIA) - Policia Financiare parashtroi padi penale për raste të caktuara për ke... më tepër...

Takim i delegacionit qeveritar me përfaqësues të Bankës Botërore

Takim i delegacionit qeveritar me përfaqësues të Bankës Botërore

Shkup, 6 dhjetor 2017 (MIA) - Thellimi i bashkëpunimit mes vendeve të Ballkanit Perëndimor dhe mbësh... më tepër...

Tevdovski: Buxheti për vitin 2018 do të miratohet në kohë

Tevdovski: Buxheti për vitin 2018 do të miratohet në kohë

Shkup, 6 dhjetor 2017 (MIA) - Ministri i Financave Dragan Tevdovski pret që buxheti për vitin 2008 t... më tepër...

DAP do të promovojë procedura më të thjeshta për tatimin personal

DAP do të promovojë procedura më të thjeshta për tatimin personal

Shkup, 6 dhjetor 2017 (MIA) - Drejtoria për të ardhura publike sot do ta promovojë projektin për thj... më tepër...

Aplikacioni i ri në Bursën e Maqedonisë për konsumatorët finalë

Aplikacioni i ri në Bursën e Maqedonisë për konsumatorët finalë

Shkup, 5 dhjetor 2017 (MIA) - Aplikacioni eTrader është mjeti i ri elektronik i Bursës së Maqedonisë... më tepër...

Rritet numri i personave fizikë të cilët blejnë në Bursën e Maqedonisë

Rritet numri i personave fizikë të cilët blejnë në Bursën e Maqedonisë

Shkup, 5 dhjetor 2017 (MIA) - Rritet numri i personave fizikë të cilët tregtojnë në Bursën e Maqedon... më tepër...

Shfrytëzuesit buxhetorë detyrimisht do t'i publikojnë raportet financiare në ueb faqe

Shfrytëzuesit buxhetorë detyrimisht do t'i publikojnë raportet financiare në ueb faqe

Shkup, 5 dhjetor 2017 (MIA) - Shfrytëzuesit buxhetorë prej sot në mënyrë të detyrueshme do të duhet ... më tepër...

Investuesit e interesuar kanë afat deri pasnesër për Memorandumin për mirëkuptim për "FENI" industri

Investuesit e interesuar kanë afat deri pasnesër për Memorandumin për mirëkuptim për "FENI" industri

Shkup, 4 dhjetor 2017 (MIA) - Bankat menjëherë pas sjelljes së vendimit të Gjykatës në Veles për hap... më tepër...

Mozaik

Nocionet më të kërkuara në internet për vitin 2017

Uragani Irma, Ajfon 8 dhe Ajfon Iks janë nocionet ...

Bebe Rexha, pjesë e jurisë në "The Voice of America"

Këngëtarja me famë botërore, Bebe Rexha, është bër...

Albumi i Dua Lipës ndër 50 më të mirët e vitit 2017

"Billboard" në mesin e shumë albumeve të shumë yje...

Princat William dhe Harry në premierën e "Lufta e yjeve" në Londër

Princat britanikë William dhe Harry, në befasinë e...

Fshati Pjetërshan i stolisura si në përralla

Fshati Pjetërshan i Gjakovës edhe këtë vit ka marr...