• A-
  • A
  • A+
E enjte, 30 Mars 2017, 

Tiker

Koncert i Duo Skupi në Sofje

Koncert i Duo Skupi në Sofje

Sofje, 29 mars 2017 (MIA) - Në Qendrën informative kulturore të Republikës së Maqedonisë në Sofje so... më tepër...

 
Marsh protestues i inaiciativës "Për Maqedoni të përbashkët" në Shkup

Marsh protestues i inaiciativës "Për Maqedoni të përbashkët" në Shkup

Shkup, 29 mars  2017 (MIA) - Edhe sonte pjesëtarë të iniciativës "Për Maqedoni të përbashkët" u mblo... më tepër...

Në Bundestag brengosje që kriza politike të mos shndërrohet në krizë ndëretnike

Në Bundestag brengosje që kriza politike të mos shndërrohet në krizë ndëretnike

Berlin, 29 mars 2017 (MIA) - Komisioni për Çështje Evropiane në kuadër të Dhomës së Poshtme të Parla... më tepër...

Dimitriev: Maqedonia është partner lojal i BE-së dhe duhet të jetë pjesë e Unionit

Dimitriev: Maqedonia është partner lojal i BE-së dhe duhet të jetë pjesë e Unionit

Shkup, 29 mars 2017 (MIA) - Kryeministri Emill Dimitriev sot në Maltë, në Kongresin e Partisë popull... më tepër...

Debat për zgjedhje të kryetarit dhe anëtarëve të Komisionit për zgjedhje dhe emërime

Debat për zgjedhje të kryetarit dhe anëtarëve të Komisionit për zgjedhje dhe emërime

Shkup, 29 mars 2017 (MIA) - Kuvendi i Republikës së Maqedonisë pasdite në seancë konstituive për zgj... më tepër...

PE: Vendimi për Brekzitin mund të revokohet

PE: Vendimi për Brekzitin mund të revokohet

Bruksel, 29 mars 2017 (MIA) - Parlamenti evropian në propozim qëndrimin që e mori me rastin e fillim... më tepër...

KE:Negociatat për Bregzit do të përfundojnë deri në tetor ose nëntor vitin e ardhshëm

KE:Negociatat për Bregzit do të përfundojnë deri në tetor ose nëntor vitin e ardhshëm

Bruksel, 29 mars 2017 (MIA) - Komisioni Evropian shprehu sot pritje se negociatat me Londrën për bra... më tepër...

Niki Hejli: Asadi dhe Irani e frenojnë zgjidhjen e përplasjes siriane

Niki Hejli: Asadi dhe Irani e frenojnë zgjidhjen e përplasjes siriane

Nju-Jork, 29 mars 2017 (MIA) - Ambasadorja e SHBA-së në Kombet e Bashkuara, Niki Hejli sot deklaroi ... më tepër...

Merkel: BE-ja humb një lojtar të fuqishëm dhe të rëndësishëm me braktisjen e Britanisë

Merkel: BE-ja humb një lojtar të fuqishëm dhe të rëndësishëm me braktisjen e Britanisë

Berlin, 29 mars 2017 (MIA) - Gjermania do të bëjë përpjekje që gjatë negociatave për Brekzitin të ga... më tepër...

Ndërprerje e komuniakcionit Ura e Mullisit - Dibër për shkak të asfaltimit

Ndërprerje e komuniakcionit Ura e Mullisit - Dibër për shkak të asfaltimit

Shkup, 29 mars 2017 (MIA) - Në drejtimin rrugor P1202 Ura e Mullisit - Dibër, për shkak të kryerjes ... më tepër...

Poposki u takua me ministrin e Punëve të Jashtme të Maltës

Poposki u takua me ministrin e Punëve të Jashtme të Maltës

Shkup, 29 mars 2017 (MIA) - Zëvendëskryeminsitri dhe ministër i Punëve të Jashtme i Republikës së Ma... më tepër...

Të shtëna në Kapitoll Hill gjatë tentimit një burrë t'i shkel disa policë me automjet

Të shtëna në Kapitoll Hill gjatë tentimit një burrë t'i shkel disa policë me automjet

Uashington, 29 mars 2017 (MIA) - Në Kapitoll Hill në Uashington sot pati të shtëna kur një burrë i p... më tepër...

Rreth 146 migrantë po llogariten të zhdukur në Detin Mesdhe

Rreth 146 migrantë po llogariten të zhdukur në Detin Mesdhe

Lampeduza, 29 mars 2017 (MIA) - Rreth 146 migrantë po llogariten të zhdukur, pasi që anija me të cil... më tepër...

Oland: Brekziti do të jetë proces i dhimbshëm për britanikët

Oland: Brekziti do të jetë proces i dhimbshëm për britanikët

Paris, 29 mars 2017 (MIA) - Vlerësoj se Brekziti do të jetë proces i dhimbshëm për britanikët, dekla... më tepër...

Ministria e Kulturës: LSDM është parti e cila nuk ka implementuar asnjë projekt nga sfera e kulturës

Ministria e Kulturës: LSDM është parti e cila nuk ka implementuar asnjë projekt nga sfera e kulturës

Shkup, 29 mars 2017 (MIA) - Ministria e Kulturës në një reagim thekson se kumtesa për opinion e LSDM... më tepër...

Britania e Madhe e filloi procesin e Brekzitit

Britania e Madhe e filloi procesin e Brekzitit

Bruksel, 29 mars 2017 (MIA) - Ambasadori britanik në BE, Tim Barou sot në Bruksel, kryetarit të Kësh... më tepër...

Komisioni i BE-së në Bundestag do të debatojë për Ballkanin Perëndimor

Komisioni i BE-së në Bundestag do të debatojë për Ballkanin Perëndimor

Berlin, 29 mars 2017 (MIA) - Komisioni për Çështje evropiane në Dhomën e Poshtme të Parlamentit gjer... më tepër...