• A-
  • A
  • A+
E premte, 18 Gusht 2017, 

Punë dhe politikë sociale

Carovska: Nuk ka shkurtime të pensionove

Carovska: Nuk ka shkurtime të pensionove

Shkup, 18 gusht 2017 (MIA) - Çdo pensionist në pajtim me Ligjin për pensionet dhe nenin nga Ligji pë... më tepër...

 
Nga 1 shtatori punë me dy turne në kopshte

Nga 1 shtatori punë me dy turne në kopshte

Shkup, 18 gusht 2017 (MIA) - Nga 1 shtatori  kopshtet duhet që të fillojnë me punën me dy turne, njo... më tepër...

MPPS do të informojë për mundësinë për punën në dy turne të kopshteve

MPPS do të informojë për mundësinë për punën në dy turne të kopshteve

Shkup, 18 gusht 2017 (MIA) - Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Milla Carovska sot në konferenc... më tepër...

MPPS: Nuk do të ndërtohen banesa për refugjatët, Maqedonia është vend transit

MPPS: Nuk do të ndërtohen banesa për refugjatët, Maqedonia është vend transit

Shkup, 7 gusht 2017 (MIA) - Ministria e Punës dhe Politikës Sociale (MPPS) njoftoi se nuk do të ndër... më tepër...

Ndalesa për 84 punëdhënës për mosrespektim të rekomandimeve për punë në kushte të valës së të nxehtit

Ndalesa për 84 punëdhënës për mosrespektim të rekomandimeve për punë në kushte të valës së të nxehtit

Shkup, 7 gusht 2017 (MIA) - Inspektorët e punës nga sfera e sigurisë dhe shëndetit gjatë punës sollë... më tepër...

MPPS i përshtat këndet për fëmijë në Qendër për fëmijët me aftësi të kufizuara

MPPS i përshtat këndet për fëmijë në Qendër për fëmijët me aftësi të kufizuara

Shkup, 7 gusht 2017 (MIA) - Ministria e Punës dhe Politikës Sociale do t'i adaptojë këndet aktuale p... më tepër...

MPPS: Janë shpallur thirrje publike për punësim të kuadrove profesionale në qendrat për punë sociale

MPPS: Janë shpallur thirrje publike për punësim të kuadrove profesionale në qendrat për punë sociale

Shkup, 4 gusht 2017 (MIA) - Me qëllim që të përforcohen kapacitetet e qendrave për punë sociale në R... më tepër...

Carovska: Punëdhënësit t'i respektojnë rekomandime për mbrojtjen e punëtorëve për shkak të fazës portokalli

Carovska: Punëdhënësit t'i respektojnë rekomandime për mbrojtjen e punëtorëve për shkak të fazës portokalli

Kumanovë, 4 gusht 2017 (MIA) - Punëdhënësit t'i respektojnë rekomandimet e dhëna prej ministrive kom... më tepër...

Diskutim për të drejtat e personave me aftësi të kufizuara

Diskutim për të drejtat e personave me aftësi të kufizuara

Shkup, 3 gusht 2017 (MIA) - Rreth 50-të përfaqësues qeveritar nga ministrit dhe trupat dikasterial, ... më tepër...

Përgatitje për ratifikim të Konventës së Stambollit

Përgatitje për ratifikim të Konventës së Stambollit

Shkup, 3 gusht 2017 (MIA) - Ministria e Punës dhe Politikës Sociale sot do të informojë për përgatit... më tepër...

MPPS: Me ligjin për falimentuesit 3.000 persona do të marrin nga 7.569 denarë në muaj

MPPS: Me ligjin për falimentuesit 3.000 persona do të marrin nga 7.569 denarë në muaj

Shkup, 1 gusht 2017 (MIA) - Rreth 3.000 persona të cilët do të fitojnë 7,596 denarë në muaj për të c... më tepër...

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale për vizitë pune në Kavadar

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale për vizitë pune në Kavadar

Kavadar, 31 korrik 2017 (MIA) - Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Milla Carovska sot ishte pë... më tepër...

Ilindeni është ditë jopune për të gjithë qytetarët

Ilindeni është ditë jopune për të gjithë qytetarët

Shkup, 31 korrik 2017 (MIA) - Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njoftoi se e mërkura 2 Gushti,... më tepër...

Carovska: Përfshijmë 682 fëmijë në trembëdhjetë kopshte deri në fund të vitit

Carovska: Përfshijmë 682 fëmijë në trembëdhjetë kopshte deri në fund të vitit

Shkup, 28 korrik 2017 (MIA) - Në programin e Qeverisë jemi obliguar që ta zgjerojmë përfshirjen e fë... më tepër...

MPPS: Janë miratuar projekte për avancimin e sigurisë sociale dhe standardit jetësor të pensionistëve

MPPS: Janë miratuar projekte për avancimin e sigurisë sociale dhe standardit jetësor të pensionistëve

Shkup, 25 korrik 2017 (MIA) - Këshilli për siguri nacionale në seancën e sotme i ka shqyrtuar propoz... më tepër...

MPPS: Në kopshtin "Bleta" për momentin nuk ka fëmijë

MPPS: Në kopshtin "Bleta" për momentin nuk ka fëmijë

Shkup, 24 korrik 2017 (MIA) - Ministria e Punës dhe Politikës Sociale (MPPS) sot kreu mbikëqyrje të ... më tepër...

MPPS: Është formuar ekip special për trajtim të lëndëve urgjente nga kategoritë e rrezikuara

MPPS: Është formuar ekip special për trajtim të lëndëve urgjente nga kategoritë e rrezikuara

Shkup, 24 korrik 2017 (MIA) - Ministria e Punës dhe Politikës Sociale (MPPS) formoi ekip të speciali... më tepër...

Mozaik

Një grusht me bajame në ditë mbron zemrën

Një grusht me bajame në ditë ngre nivelin e kolest...

Lind 10 vjeçarja indiane, viktimë e dhunimit

Një vajzë 10 vjeçare ka lindur foshnjën e saj sot ...

Në Antalia përgatitet ëmbëlsira 633 metra e gjatë

Në rajonin Kemer në Antalia të Turqisë u zhvillua ...

Emma Stone aktorja më e paguar për vitin 2017-të

Fituesja e çmimit prestigjioz Oscar, aktorja e njo...

Përkujtohet 40 vjetori i vdekjes së Elvis Presleyt

Elvis Presley lindi në vitin 1935 dhe e nisi karri...