• A-
  • A
  • A+
E martë, 17 Tetor 2017, 

Trafik/transport

ASHAA publikoi të dhëna për shikueshmërinë e televizioneve në tremujorin e tretë

ASHAA publikoi të dhëna për shikueshmërinë e televizioneve në tremujorin e tretë

Shkup, 16 tetor 2017 (MIA) - Agjencia për Shërbime Audio dhe Audiovizuale Mediale (ASHAA) i publikoi... më tepër...

 
Bulc-Sugareski: Lidhja hekurudhore kyçe për zhvillim të rajonit

Bulc-Sugareski: Lidhja hekurudhore kyçe për zhvillim të rajonit

Shkup, 16 tetor 2017 (MIA) - Shtetet e Ballkanit Perëndimor t'i intensifikojnë aktivitetet për ndërl... më tepër...

ASHAA: Procedura penale kundër televizioneve "Alfa", "Kompani 21-M" dhe "Star"

ASHAA: Procedura penale kundër televizioneve "Alfa", "Kompani 21-M" dhe "Star"

Shkup, 12 tetor 2017 (MIA) - Procedura për shkelje kundër televizioneve "Alfa", "Kompani 21-M" dhe "... më tepër...

Komunikacioni zhvillohet nëpër rrugë të thata dhe pa ndalesa

Komunikacioni zhvillohet nëpër rrugë të thata dhe pa ndalesa

Shkup, 11 tetor 2017 (MIA) - Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të that... më tepër...

"Exhian erlajns" për vitin 2018 paralajmëron fluturim Athinë-Shkup

"Exhian erlajns" për vitin 2018 paralajmëron fluturim Athinë-Shkup

Athinë, 10 tetor 2017 (MIA) - Shkupi është një nga destinacionet të cilët në vitin 2018 janë në list... më tepër...

Afat i ri për aksin Demir Kapi - Smokvicë, nuk ka shpenzime plotësuese

Afat i ri për aksin Demir Kapi - Smokvicë, nuk ka shpenzime plotësuese

Shkup, 10 tetor 2017 (MIA) - Deri më 28 shkurt të vitit të ardhshëm të shtyhet afati për ndërtimin e... më tepër...

Sugareski: Duhet të ketë përgjegjësi për lëshimet në autostradën Kërçovë-Ohër

Sugareski: Duhet të ketë përgjegjësi për lëshimet në autostradën Kërçovë-Ohër

Shkup, 9 tetor 2017 (MIA) - Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugareski sot porositi se duh... më tepër...

TAV: Përmes aeroporteve të Maqedonisë për nëntë muaj kanë udhëtuar 1,6 milionë udhëtarë

TAV: Përmes aeroporteve të Maqedonisë për nëntë muaj kanë udhëtuar 1,6 milionë udhëtarë

Shkup, 9 tetor 2017 (MIA) - Përmes dy aeroporteve të Maqedonisë Aleksandri i Madh dhe Shën Pali në n... më tepër...

Sugereski u takua me përfaqësues të kompanisë ajrore OnurEr

Sugereski u takua me përfaqësues të kompanisë ajrore OnurEr

Shkup, 9 tetor 2017 (MIA) - Mundësitë dhe kushtet për vendosjen e linjës së re ajrore në relacionin ... më tepër...

Komunikacioni vende-vende nëpër rrugë të lagështa

Komunikacioni vende-vende nëpër rrugë të lagështa

Shkup, 8 tetor 2017 (MIA) - Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë vende-vende... më tepër...

Rikahëzohet komunikacioni afër Petrovecit për shkak të një aksidenti rrugor

Rikahëzohet komunikacioni afër Petrovecit për shkak të një aksidenti rrugor

Shkup, 6 tetor 2017 (MIA) - Tërësisht është rikahëzuar komunikacioni afër Petrovecit në Shkup, për s... më tepër...

Pesë persona lëndohen në një aksident tek pagesa rrugore e Tetovës

Pesë persona lëndohen në një aksident tek pagesa rrugore e Tetovës

Tetovë, 6 tetor 2017 (MIA) - Pesë persona midis të cilëve edhe një fëmijë dy vjeç janë lënduar në nj... më tepër...

Është normalizuar komunikacioni në rrugën afër Kodrës së Vallandovës

Është normalizuar komunikacioni në rrugën afër Kodrës së Vallandovës

Shkup, 6 tetor 2017 (MIA) - Komunikacioni në aksin rrugor Strumicë-Vallandovë, afër Kodrës së Vallan... më tepër...

Një kamion u përmbys në Vallandovë, lëndohet shoferi

Një kamion u përmbys në Vallandovë, lëndohet shoferi

Strumicë, 6 tetor 2017 (MIA) - Një kamion me targa të Strumicës sot në mëngjes u përmbys në kodrën e... më tepër...

Në ndërprerje komunikacioni në rrugën afër kodrës së Vallandovës për shkak një aksidenti rrugor

Në ndërprerje komunikacioni në rrugën afër kodrës së Vallandovës për shkak një aksidenti rrugor

Shkup, 6 tetor 2017 (MIA) - Aksi rrugor Strumicë - Vallandovë pranë kodrës së Vallandovës, sot në më... më tepër...

Sugareski: Po negociojmë për afat të ri dhe për shpenzime plotësuese për autostradën Kërçovë-Ohër

Sugareski: Po negociojmë për afat të ri dhe për shpenzime plotësuese për autostradën Kërçovë-Ohër

Shkup, 4 tetor 2017 (MIA) - Në rrjedhë të negociatave me "Sinohidro"-n kineze për vazhdimin e afatit... më tepër...

Inxhinierët e ndërtimit do të debatojnë për konstruksionet dhe katastrofat natyrore

Inxhinierët e ndërtimit do të debatojnë për konstruksionet dhe katastrofat natyrore

Shkup 4 tetor 2017 (MIA) - Si reagojnë konstruksionet e ndërtimit në rast të ndikimeve të rastësishm... më tepër...

Mozaik

Trampi në Ishujt e Virgjër ka pasur takim me "verveten"

Presidenti i SHBA-së Donald Tramp deklaroi se ësht...

Në Bosnje përgatitet byreku më i madh në botë

Në qytetin e Tuzllës që ndodhet në pjesën qendrore...

Ana Kodra përfaqëson Shqipërinë në "Junior Eurovision"

Këngëtarja Ana Kodra, u shpall fituese e "Junior F...

E premta 13

Për shumë njerëz që besojnë në besëtytni data më e...

Del në ankand shtëpia e fundit e Picassos

Një vilë në bregdetin francez, ku Picasso kaloi vi...