• A-
  • A
  • A+
E martë, 17 Tetor 2017, 

Politika e brenoshme

Takim Zaev-Bulc - KE vazhdon t'i mbështesë ndërlidhjen transportuese dhe integrimet evropiane

Takim Zaev-Bulc - KE vazhdon t'i mbështesë ndërlidhjen transportuese dhe integrimet evropiane

Shkup, 16 tetor 2017 (MIA) - Kryeministri Zoran Zaev, i shoqëruar nga zëvendëskryeministri për çësht... më tepër...

 
Kryeministri Zaev ia uroi fitoren zgjedhore Sebastija Kurcit

Kryeministri Zaev ia uroi fitoren zgjedhore Sebastija Kurcit

Shkup, 16 tetor 2017 (MIA) - Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Zoran Zaev, ia uroi fi... më tepër...

Borisov: Maqedonia zbatoi zgjedhje të suksesshme, korrekte dhe demokratike

Borisov: Maqedonia zbatoi zgjedhje të suksesshme, korrekte dhe demokratike

Shkup, 16 tetor 2017 (MIA) - Organizimi i zgjedhjeve krijuan kushte ku qytetarët mundën lirshëm, në ... më tepër...

Ivanov-Markoviq: Maqedonia dhe Mali i Zi nuk kanë çështje të hapura

Ivanov-Markoviq: Maqedonia dhe Mali i Zi nuk kanë çështje të hapura

Shkup, 16 tetor 2017 (MIA) - Republika e Maqedonisë dhe Mali i Zi nuk kanë çështje të hapura, janë t... më tepër...

Zaev-Markoviq: Bashkëpunim i domosdoshëm për zhvillim dhe përparim të Rajonit

Zaev-Markoviq: Bashkëpunim i domosdoshëm për zhvillim dhe përparim të Rajonit

Shkup, 16 shtator 2017 (MIA) - Vendet e Ballkanit Perëndimor duhet të bashkëpunojnë, të mësojnë që n... më tepër...

Qeveria: Qytetarët, institucionet dhe subjektet politike zbatuan zgjedhje korrekte dhe demokratike

Qeveria: Qytetarët, institucionet dhe subjektet politike zbatuan zgjedhje korrekte dhe demokratike

Shkup, 16 tetor 2017 (MIA) - Qeveria e Republikës së Maqedonisë i uron qytetarët, subjektet politike... më tepër...

Talat Xhaferi në Asamblenë e 137-të të Unionit Interparlamentar në Shën Petërburg

Talat Xhaferi në Asamblenë e 137-të të Unionit Interparlamentar në Shën Petërburg

Shkup, 16 tetor 2017 (MIA) - Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi, prej so... më tepër...

Takim Ivanov-Vang Çao për bashkëpunim  bilateral mes Maqedonisë dhe Kinës

Takim Ivanov-Vang Çao për bashkëpunim bilateral mes Maqedonisë dhe Kinës

Shkup, 13 tetor 2017 (MIA) - Presidenti i Republikës së Maqedonisë, Gjorge Ivanov sot u takua me zëv... më tepër...

Kryeministri Zaev u takua me aktivistë qytetarë nga "No pasaran" dhe KSOM

Kryeministri Zaev u takua me aktivistë qytetarë nga "No pasaran" dhe KSOM

Shkup, 13 tetor 2017 (MIA) - Një nga qëllimet kyçe të programit qeveritar është që t'i ulim shpenzim... më tepër...

Qeveria i zbardhi edhe tri raste të keqpërdorimeve të pushtetit të kaluar

Qeveria i zbardhi edhe tri raste të keqpërdorimeve të pushtetit të kaluar

Shkup, 13 tetor 2017 (MIA) - Qeveria sot i zbardhi tri raste për furnizime, tenderë dhe marrëveshje ... më tepër...

Qeveria i zbardhi edhe tri raste të keqpërdorimeve të pushtetit të kaluar

Qeveria i zbardhi edhe tri raste të keqpërdorimeve të pushtetit të kaluar

Shkup, 13 tetor 2017 (MIA) - Qeveria sot i zbardhi tri raste për furnizime, tenderë dhe marrëveshje ... më tepër...

Kryeministri Zaev do të marrë pjesë në "Samitin 100 - Biznes liderët e EJL-së"

Kryeministri Zaev do të marrë pjesë në "Samitin 100 - Biznes liderët e EJL-së"

Shkup, 13 tetor 2017 (MIA) - Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Zoran Zaev, do të marr... më tepër...

Takim lamtumirës i Xhaferit me ambasadorin sllovak Bezak

Takim lamtumirës i Xhaferit me ambasadorin sllovak Bezak

Shkup, 12 tetor 2017 (MIA) - Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë Talat Xhaferi sot e pri... më tepër...

Apostollska - Timonie: Pajtimi i vendeve të Ballkanit, mundësi për investime të reja financiare

Apostollska - Timonie: Pajtimi i vendeve të Ballkanit, mundësi për investime të reja financiare

Shkup, 12 tetor 2017 (MIA) - Pajtimi rajonal i Ballkanit është sinjal pozitiv për kompanitë franceze... më tepër...

Takim Zaev-Rustemov: Maqedonia ka bërë hap përpara, shumë mundësi për bashkëpunim me Kazakistanin

Takim Zaev-Rustemov: Maqedonia ka bërë hap përpara, shumë mundësi për bashkëpunim me Kazakistanin

Shkup, 12 tetor 2017 (MIA) - Kryeministri Zoran Zaev sot u takua me Nurbah Rustemov, ambasador i Rep... më tepër...

"Jugohrom"-i do të fillojë të punojë në maj apo në qershor të vitit të ardhshëm, nënshkruhet Memorandum për mirëkuptim me Qeverinë

"Jugohrom"-i do të fillojë të punojë në maj apo në qershor të vitit të ardhshëm, nënshkruhet Memorandum për mirëkuptim me Qeverinë

Shkup, 12 tetor 2017 (MIA) - "Jugohrom"-i nga Jegunovci duhet të fillojë me punë nda fundi i majit a... më tepër...

Ministri Ademi u takua me eurodeputetin  Xhozef Ueidenholzer

Ministri Ademi u takua me eurodeputetin Xhozef Ueidenholzer

Shkup, 12 tetor 2017 (MIA) - Ministri në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë, Edmond Ademi, për Marr... më tepër...

Mozaik

Trampi në Ishujt e Virgjër ka pasur takim me "verveten"

Presidenti i SHBA-së Donald Tramp deklaroi se ësht...

Në Bosnje përgatitet byreku më i madh në botë

Në qytetin e Tuzllës që ndodhet në pjesën qendrore...

Ana Kodra përfaqëson Shqipërinë në "Junior Eurovision"

Këngëtarja Ana Kodra, u shpall fituese e "Junior F...

E premta 13

Për shumë njerëz që besojnë në besëtytni data më e...

Del në ankand shtëpia e fundit e Picassos

Një vilë në bregdetin francez, ku Picasso kaloi vi...