• A-
  • A
  • A+
E shtunë, 18 Nëntor 2017, 

Jurisprudencë

Vazhdon gjykimi për vrasjen e katërvjeçarit Almir

Vazhdon gjykimi për vrasjen e katërvjeçarit Almir

Kumanovë, 6 tetor 2017 (MIA) - Në Gjykatën Themelore Kumanovë, sot vazhdon seanca kundër të akuzuari... më tepër...

 
Kallajxhiev: Nuk ka kurfarë dyshime se "Monstra" duhet të kthehet në rigjykim

Kallajxhiev: Nuk ka kurfarë dyshime se "Monstra" duhet të kthehet në rigjykim

Shkup, 6 tetor 2017 (MIA) - Pasi që Prokuroria publike në njëfarë mënyre po hamendet dhe kur më nuk ... më tepër...

Debat "Dyshimi në favor të të pandehurit - fajtor përtej dyshimit të arsyeshëm"

Debat "Dyshimi në favor të të pandehurit - fajtor përtej dyshimit të arsyeshëm"

Shkup, 6 tetor 2017 (MIA) - Debat shkencor për nevojën në praktikën vendore më shumë të mbahet lloga... më tepër...

Sulmuesi i Shekerinskës u deklarua fajtor

Sulmuesi i Shekerinskës u deklarua fajtor

Shkup, 6 tetor 2017 (MIA) - Pançe Angellov i cili e sulmoi Radmilla Shekerinskën gjatë dhunës në Kuv... më tepër...

Janeva: Po analizohen materialet e marra nga bastisjet

Janeva: Po analizohen materialet e marra nga bastisjet

Shkup, 6 tetor 2017 (MIA) - PPS-ja është duke i analizuar materialet e marra gjatë bastisjeve të dje... më tepër...

Seancë e re gjyqësore për sulmuesin e Shekerinskës në Kuvend

Seancë e re gjyqësore për sulmuesin e Shekerinskës në Kuvend

Shkup, 6 tetor 2017 (MIA) - Në Gjykatën Themelore Shkup 1 sot duhet të vazhdojë gjykimi i Pançe Ange... më tepër...

Debat "Dyshimi në favor të të pandehurit - fajtor përtej dyshimit të arsyeshëm"

Debat "Dyshimi në favor të të pandehurit - fajtor përtej dyshimit të arsyeshëm"

Shkup, 6 tetor 2017 (MIA) - Shoqata për të drejtën penale dhe kriminologji e Maqedonisë dhe misioni ... më tepër...

Janeva: Janë marrë të dhënat nga kompjuteri për sistemimin e lëndëve në Gjykatën penale

Janeva: Janë marrë të dhënat nga kompjuteri për sistemimin e lëndëve në Gjykatën penale

Shkup, 5 tetor 2017 (MIA) - Prokuroria Speciale Publike sot ka kryer bastisje në zyrën e gjykatësit ... më tepër...

Përfundoi bastisja e PSP në Gjykatën Penale të Shkupit

Përfundoi bastisja e PSP në Gjykatën Penale të Shkupit

Shkup, 5 tetor 2017 (MIA) - Pas pothuajse pesë orëve ka përfunduar bastisja e Prokurorisë Speciale P... më tepër...

PSP kryen bastisje në zyren e gjykatësit Vlladimir Pançevski nga Gjykata themelore Shkup 1

PSP kryen bastisje në zyren e gjykatësit Vlladimir Pançevski nga Gjykata themelore Shkup 1

Shkup, 5 tetor 2017 (MIA) - Prokuroria speciale publike në suaza të një nga procedurat e veta parahe... më tepër...

Certifikata nga evidenca amë prej sot në adresë shtëpiake

Certifikata nga evidenca amë prej sot në adresë shtëpiake

Shkup, 5 tetor 2017 (MIKA) - Drejtoria për udhëheqjen e librave amë përmes një kumtese me shkrim, i ... më tepër...

Janë arrestuar 24 persona për keqpërdorime të subvencioneve, është kërkuar masë arresti për shtatë prej tyre

Janë arrestuar 24 persona për keqpërdorime të subvencioneve, është kërkuar masë arresti për shtatë prej tyre

Shkup, 5 tetor 2017 (MIA) - Njëzet e katër persona janë arrestuar gjatë aksionit të sotëm të MPB-së ... më tepër...

Ministri Saliji u takua me ambasadorin gjerman në vend, Gerberih

Ministri Saliji u takua me ambasadorin gjerman në vend, Gerberih

Shkup, 4 tetor 2017 (MIA) - Ministri i Drejtësisë Bilen Saliji sot realizoi takim me ambasadorin e R... më tepër...

Lënda "Monstra" kthehet në vendosje të sërishme

Lënda "Monstra" kthehet në vendosje të sërishme

Shkup, 3 tetor 2017 (MIA) - Pezullimi i aktvendimit të shkallës së parë dhe të dytë dhe kthim të lën... më tepër...

Të akuzuarit për "Monstrën" edhe para Gjykatës Supreme pohojnë se janë të pafajshëm

Të akuzuarit për "Monstrën" edhe para Gjykatës Supreme pohojnë se janë të pafajshëm

Shkup, 3 tetor 2017 (MIA) - Në Gjykatën Supreme sot mbahet seancë publike për rastin "Monstra" në të... më tepër...

Të akuzuarit për "Monstër" edhe para Gjykatës Supreme pohojnë se janë të pafajshëm

Të akuzuarit për "Monstër" edhe para Gjykatës Supreme pohojnë se janë të pafajshëm

Shkup, 3 tetor 2017 (MIA) - Në Gjykatën Supreme sot mbahet seancë publike për rastin "Monstra" në të... më tepër...

Seancë publike për "Monstrën" në Gjykatën Supreme

Seancë publike për "Monstrën" në Gjykatën Supreme

Shkup, 3 tetor 2017 (MIA) - Në Gjykatën Supreme sot duhet të mbahet seancë publike për rastin "Monst... më tepër...