• A-
  • A
  • A+
E mërkurë, 24 Janar 2018, 

Jurisprudencë

Të mërkurën do të dihet nëse Grujevski dhe Boshkovski do të ekstradohen

Të mërkurën do të dihet nëse Grujevski dhe Boshkovski do të ekstradohen

Shkup, 14 dhjetor 2017 (MIA) - Vendimin për ekstradimin e ish-shefave në Drejtorinë për Siguri dhe K... më tepër...

 
Prezentim i raportit "Ombudsmani - midis qytetarëve dhe institucioneve"

Prezentim i raportit "Ombudsmani - midis qytetarëve dhe institucioneve"

Shkup, 14 dhjetor 2017 (MIA) - Në Kumanovë sot do të prezentohet edhe raporti monitorues "Ombudsmani... më tepër...

Promovim i analizës juridike "Zbatim i vendimeve të GJEDNJ në periudhën 2013-2016"

Promovim i analizës juridike "Zbatim i vendimeve të GJEDNJ në periudhën 2013-2016"

Shkup, 14 dhjetor 2017 (MIA) - Analiza e parë "Zbatimi i vendimeve të Gjykatës evropiane për të drej... më tepër...

Vazhdon gjykimi për "Trust"

Vazhdon gjykimi për "Trust"

Shkup, 14 dhjetor 2017 (MIA) - Në Gjykatën Penale të Shkupit sot duhet të mbahet seanca e re për lën... më tepër...

Vendimi për ekstradimin e Grujevskit dhe Boshkovskit do të bëhet e ditur të mërkurën e ardhshme

Vendimi për ekstradimin e Grujevskit dhe Boshkovskit do të bëhet e ditur të mërkurën e ardhshme

Shkup, 13 dhjetor 2017 (MIA) - Vendimi për ekstradimin e ish shefave të Drejtorisë për Siguri dhe Ku... më tepër...

Miratohet aktakuza për lëndën "Titanik 3"

Miratohet aktakuza për lëndën "Titanik 3"

13 dhjetor 2017 (MIA) - Këshilli për Vlerësim të Aktakuzës pranë Gjykatës Penale e miratoi aktakuzën... më tepër...

Gjykata e Apelit i konfirmoi paraburgimet për Peshev dhe Docevska-Bozhinovska

Gjykata e Apelit i konfirmoi paraburgimet për Peshev dhe Docevska-Bozhinovska

Shkup, 13 dhjetor 2017 (MIA) - Gjykata e Apelit Shkup i konfirmoi paraburgimet edhe për nëpunësen në... më tepër...

Të akuzuarit në lëndën "Transporter" kërkojnë incizim të gjykimit

Të akuzuarit në lëndën "Transporter" kërkojnë incizim të gjykimit

Shkup, 13 dhjetor 2017 (MIA) - Në Gjykatën Penale sot mbahet seancë gjyqësore për lëndën "Transporte... më tepër...

Në gjykatën në se Selanik filloi seanca për ekstradimin e Grujevskit dhe Boshkovskit

Në gjykatën në se Selanik filloi seanca për ekstradimin e Grujevskit dhe Boshkovskit

Shkup, 13 dhjetor 2017 (MIA) - Në Gjykatën në Selanik sot filloi gjykimi për kërkesën nga autoritete... më tepër...

Arnaudovska: Këshilli për reforma në gjyqësor punon në mënyrë jotransparente

Arnaudovska: Këshilli për reforma në gjyqësor punon në mënyrë jotransparente

Shkup, 13 dhjetor 2017 (MIA) - Këshilli për reforma në gjyqësi punon në mënyrë shumë jo transparente... më tepër...

Punëtori dyditore për standardet e BE-së për trajnimin e gjykatësve dhe prokurorëve

Punëtori dyditore për standardet e BE-së për trajnimin e gjykatësve dhe prokurorëve

Shkup, 13 dhjetor 2017 (MIA) - Gjykatës, Prokurorë publik, përfaqësues të institucioneve relevante n... më tepër...

Punëtori ndërkombëtare për standardet e BE-së për trajnim të gjykatësve dhe prokurorëve

Punëtori ndërkombëtare për standardet e BE-së për trajnim të gjykatësve dhe prokurorëve

Shkup, 13 dhjetor 2017 (MIA) - Punëtori ndërkombëtare për "Standardet e BE-së për trajnim fillestar ... më tepër...

Seancë gjyqësore në Selanik për ekstradimin e Grujevskit dhe Boshkovskit

Seancë gjyqësore në Selanik për ekstradimin e Grujevskit dhe Boshkovskit

Shkup, 13 dhjetor 2017 (MIA) - Në Gjykatën në Selanik sot duhet të mbahet seancë për kërkesën e auto... më tepër...

Seancë gjyqësore për "Transportuesin"

Seancë gjyqësore për "Transportuesin"

Shkup, 13 dhjetor 2017 (MIA) - Në Gjykatën Penale për sot është caktuar seancë gjyqësore për lëndën ... më tepër...

Refuzohen ankesat për paraburgimin e deputetëve Dimovski dhe Vasilevski

Refuzohen ankesat për paraburgimin e deputetëve Dimovski dhe Vasilevski

Shkup, 12 dhjetor 2017 (MIA) - Këshilli Penal pranë Gjykatës Themelore Shkup 1 mori vendim me të cil... më tepër...

Ekspertit nuk i është lejuar kontroll në objektet e "Transmet"

Ekspertit nuk i është lejuar kontroll në objektet e "Transmet"

Shkup, 12 dhjetor 2017 (MIA) - Seanca e sotme gjyqësore për lëndën "Trust" filloi me marrjen në pyet... më tepër...

Këshilli penal vendos për ankesat për paraburgimin e deputetëve Dimovski dhe Vasilevski

Këshilli penal vendos për ankesat për paraburgimin e deputetëve Dimovski dhe Vasilevski

Shkup, 12 dhjetor 2017 (MIA) - Në Gjykatën Themelore Shkupi 1 paradite u mbajt seancë e Këshillit pe... më tepër...