• A-
  • A
  • A+
E shtunë, 18 Nëntor 2017, 

Jurisprudencë

Ministria e Drejtësisë dorëzoi kërkesë deri te Gjykata kompetente për përgatitjen e dokumenteve për ekstradim

Ministria e Drejtësisë dorëzoi kërkesë deri te Gjykata kompetente për përgatitjen e dokumenteve për ekstradim

Shkup, 20 tetor 2017 (MIA) - Ministria e Drejtësisë pasdite bëri të ditur se ka dorëzuar kërkesë der... më tepër...

 
Grujovski dhe Boshkoski për katër deri gjashtë javë do të ekstradohen në Maqedoni

Grujovski dhe Boshkoski për katër deri gjashtë javë do të ekstradohen në Maqedoni

Shkup, 20 tetor 2017 (MIA) - Ish-shefi i Drejtorisë së pestë në MPB, Goran Grujovski dhe i punësuari... më tepër...

Qeveria i dorëzoi kandidaturat për prokuror publik deri te Këshilli i prokurorëve publikë

Qeveria i dorëzoi kandidaturat për prokuror publik deri te Këshilli i prokurorëve publikë

Shkup, 20 tetor 2017 (MIA) - Qeveria e Republikës së Maqedonisë sot i dorëzoi aplikacionet e kandida... më tepër...

Gjykata penale e hodhi poshtë ankesën e mbrojtjes së të akuzuarit për rastin "Trista"

Gjykata penale e hodhi poshtë ankesën e mbrojtjes së të akuzuarit për rastin "Trista"

Shkup, 20 tetor 2017 (MIA) - Kryetari i këshillit gjyqësor të Sektorit për krim të organizuar dhe ko... më tepër...

Gjykata e Apelit në Selanik do të vendosë për ekstradimin e Grujevskit dhe Boshkoskit

Gjykata e Apelit në Selanik do të vendosë për ekstradimin e Grujevskit dhe Boshkoskit

Shkup, 20 tetor 2017 (MIA) - Ish-shefi i Drejtorisë së pestë në MPB, Goran Grujevski dhe i punësuari... më tepër...

Katër të akuzuarit për vjedhje në "Tutunska banka" e pranuan fajin para gjykatës

Katër të akuzuarit për vjedhje në "Tutunska banka" e pranuan fajin para gjykatës

Shkup, 19 tetor 2017 (MIA) - Katër të akuzuarit për vjedhjen në "Tutunska banka" e pranuan fajin në ... më tepër...

Ministria e Drejtësisë: Grujevski dhe Boshkovski para Prokurorisë në Selanik

Ministria e Drejtësisë: Grujevski dhe Boshkovski para Prokurorisë në Selanik

Shkup, 19 tetor 2017 (MIA) - Goran Grujevski dhe Nikolla Boshkovski gjatë ditës do të nxirren para P... më tepër...

Penalja i hodhi poshtë "bombat" si dëshmi në gjashtë lëndët e PSP-së

Penalja i hodhi poshtë "bombat" si dëshmi në gjashtë lëndët e PSP-së

Shkup, 19 tetor 2017 (MIA) - Gjykata Penale e Shkupit i hodhi poshtë bisedat e incizuara të Prokuror... më tepër...

PSP pret ekstradim të shpejtë të Grujеvskit dhe Boshkovskit

PSP pret ekstradim të shpejtë të Grujеvskit dhe Boshkovskit

Shkup, 19 tetor 2017 (MIA) - Prokuroria Speciale Publike është informuar për arrestimin e Goran Gruj... më tepër...

Paraburgim për sulmuesin e pestë të dyshuar të deputetit Sela

Paraburgim për sulmuesin e pestë të dyshuar të deputetit Sela

Shkup, 19 tetor 2017 (MIA) - Gjykatësi i procedurës paraprake i ka caktuar paraburgim 30-ditor të dy... më tepër...

Gjykata penale i pranoi akuzat për "Trust" dhe "Total"

Gjykata penale i pranoi akuzat për "Trust" dhe "Total"

Shkup, 18 tetor 2017 (MIA) - Prokuroria Speciale Publike e pranoi njoftimin nga Gjykata Penale e Shk... më tepër...

PSP dorëzoi biseda mes Jankullovskës dhe Mijallkovit si dëshmi për "Sopot"-in

PSP dorëzoi biseda mes Jankullovskës dhe Mijallkovit si dëshmi për "Sopot"-in

Shkup, 18 tetor 2017 (MIA) - Prokuroria Speciale Publike në seancën e sotme për "Sopot"-in propozoi ... më tepër...

Tridhjetë ditë paraburgim për katër nga sulmuesit e Ziadin Selës

Tridhjetë ditë paraburgim për katër nga sulmuesit e Ziadin Selës

Shkup, 18 tetor 2017 (MIA) - Me propozim të prokurorit kompetent publik nga Prokuroria Themelore Pub... më tepër...

Seancë e re për "Sopot"-in, duhet të merren në pyetje dëshmitarët

Seancë e re për "Sopot"-in, duhet të merren në pyetje dëshmitarët

Shkup, 9 tetor 2017 (MIA) - Gjykimi për rastin "Sopot" në të cilin 10 persona janë të akuzuar për te... më tepër...

Memorandum për bashkëpunim mes DULA-s dhe odave të avokatëve, përmbaruesve dhe noterëve

Memorandum për bashkëpunim mes DULA-s dhe odave të avokatëve, përmbaruesve dhe noterëve

Shkup, 18 tetor 2017 (MIA) - Drejtoria për udhëheqje të librave amë dhe odat e avokatëve, përmbarues... më tepër...

PPRM: Është konfirmuar identiteti i personave fotografitë e të cilëve u publikuan

PPRM: Është konfirmuar identiteti i personave fotografitë e të cilëve u publikuan

Shkup, 17 tetor 2017 (MIA) - Me ndihmën e qytetarëve të ndërgjegjshëm është konfirmuar identiteti i ... më tepër...

Përpilohet procesverbali nga kontrollimi i sistemit AKMIS në Gjykatën Penale

Përpilohet procesverbali nga kontrollimi i sistemit AKMIS në Gjykatën Penale

Shkup, 17 tetor 2017 (MIA) - Procesverbali i grupit të punës të Ministrisë së Drejtësisë e cila kreu... më tepër...