• A-
  • A
  • A+
E shtunë, 18 Nëntor 2017, 

Jurisprudencë

Gruevski nuk mori pjesë në seancën e Gjykatës së Apelit

Gruevski nuk mori pjesë në seancën e Gjykatës së Apelit

Shkup, 30 tetor 2017 (MIA) - Në seancën e sotme publike në Gjykatën e Apelit në Shkup avokatët e lid... më tepër...

 
PPRM: Janë parashtruar disa kallëzime për parregullsitë zgjedhore, nuk ka për "trenin bullgar"

PPRM: Janë parashtruar disa kallëzime për parregullsitë zgjedhore, nuk ka për "trenin bullgar"

Shkup, 30 tetor 2017 (MIA) - Në Prokurorinë e Lartë Publike Shkup, gjegjësisht në PSP Shkup janë reg... më tepër...

Gjykata penale nga PSP-ja kërkoi edhe një mostër origjinale nga akuzat për Grujevskin dhe Boshkoskin

Gjykata penale nga PSP-ja kërkoi edhe një mostër origjinale nga akuzat për Grujevskin dhe Boshkoskin

Shkup, 27 tetor 2017 (MIA) - Gjykata Themelore Shkupi 1 sot kërkoi nga Prokuroria Speciale Publike t... më tepër...

Gjykata Penale e pranoi aktakuzën për "Fortesën"

Gjykata Penale e pranoi aktakuzën për "Fortesën"

Shkup, 27 tetor 2017 (MIA) - Gjykata Penale e Shkupit e ka pranuar aktakuzën e Prokurorisë Speciale ... më tepër...

Gjykata penale nga PSP-ja kërkoi edhe një mostër origjinale nga akuzat për Grujevskin dhe Boshkoskin

Gjykata penale nga PSP-ja kërkoi edhe një mostër origjinale nga akuzat për Grujevskin dhe Boshkoskin

Shkup, 27 tetor 2017 (MIA) - Gjykata Themelore Shkupi 1 sot kërkoi nga Prokuroria Speciale Publike t... më tepër...

Prokuroria kërkon dënim më të lartë për të akuzuarit për vjedhjen në "Tutunska banka"

Prokuroria kërkon dënim më të lartë për të akuzuarit për vjedhjen në "Tutunska banka"

Shkup, 27 tetor 2017 (MIA) - Prokuroria Publike e Shkupit në seancën e sotme ka kërkuar nga Gjykata ... më tepër...

Fjalë përfundimtare për vjedhjen në "Tutunska banka"

Fjalë përfundimtare për vjedhjen në "Tutunska banka"

Shkup, 27 tetor 2017 (MIA) - Katër të akuzuar për vjedhjen në "Tutunska banka" në seancën e sotme në... më tepër...

Ministri Saliji në forumin ministror BE-Ballkani Perëndimor në Sofje

Ministri Saliji në forumin ministror BE-Ballkani Perëndimor në Sofje

Shkup, 26 tetor 2017 (MIA) - Ministri i Drejtësisë, Bilen Saliji merr pjesë në forumin ministror për... më tepër...

U.d. kryetari i Gjykatës Penale Stojançe Riberev dha dorëheqje

U.d. kryetari i Gjykatës Penale Stojançe Riberev dha dorëheqje

Shkup, 26 tetor 2017 (MIA) - U.d. kryetari i Gjykatës Penale të Shkupit Stojançe Ribarev dha dorëheq... më tepër...

U.d. kryetari i Gjykatës Penale Stojançe Riberev dha dorëheqje

U.d. kryetari i Gjykatës Penale Stojançe Riberev dha dorëheqje

Shkup, 26 tetor 2017 (MIA) - U.d. kryetari i Gjykatës Penale të Shkupit Stojançe Ribarev dha dorëheq... më tepër...

Kërkesa për ekstradimin e Grujevskit dhe Boshkovskit ende në Gjykatën Penale

Kërkesa për ekstradimin e Grujevskit dhe Boshkovskit ende në Gjykatën Penale

Shkup, 26 tetor 2017 (MIA) - Këshilli penal nga Reparti për krim të organizuar pranë Gjykatës Penale... më tepër...

Komisioni i PPRM-së do të ndjekë parregullsi eventuale zgjedhore

Komisioni i PPRM-së do të ndjekë parregullsi eventuale zgjedhore

Shkup, 25 tetor 2017 (MIA) - Komisioni për ndjekje të parregullsive eventuale zgjedhore pranë Prokur... më tepër...

Gjykimi i Grujevskit dhe Boshkoskit anulohet për më 1 dhjetor

Gjykimi i Grujevskit dhe Boshkoskit anulohet për më 1 dhjetor

Shkup, 24 tetor 2017 (MIA) - Gjykimi i ish shefit të Drejtorisë së pestë të MPB-së, Goran Grujevski ... më tepër...

Këshilli i Prokurorëve publik në afatin e paraparë ligjor do t'i dorëzojë mendim Qeverisë për kandidatët për prokuror publik

Këshilli i Prokurorëve publik në afatin e paraparë ligjor do t'i dorëzojë mendim Qeverisë për kandidatët për prokuror publik

Shkup, 24 tetor 2017 (MIA) - Këshilli i Prokurorëve publik të Republikës së Maqedonisë në pajtim me ... më tepër...

Përkthimi sërish e anuloi gjykimin e Grujevskit dhe Boshkoskit para Gjykatës në Selanik

Përkthimi sërish e anuloi gjykimin e Grujevskit dhe Boshkoskit para Gjykatës në Selanik

Shkup, 24 tetor 2017 (MIA) - Gjykimi i ish shefit të Drejtorisë së pestë të MPB-së, Goran Grujevski ... më tepër...

Prokuroria: Mukoski dhe Vasilevski sot nuk janë thirrur në pyetje

Prokuroria: Mukoski dhe Vasilevski sot nuk janë thirrur në pyetje

Shkup, 24 tetor 2017 (MIA) - Nga Prokuroria Themelore Publike thonë se deputetët Kërsto Mukoski dhe ... më tepër...

Gjykata Penale e shqyrton kërkesën për ekstradimin e Grujevskit dhe Boshkovskit

Gjykata Penale e shqyrton kërkesën për ekstradimin e Grujevskit dhe Boshkovskit

Shkup, 24 tetor 2017 (MIA) - Gjykata Themelore Shkup 1 vepron sipas kërkesës për ekstradim të ish sh... më tepër...