• A-
  • A
  • A+
E mërkurë, 24 Janar 2018, 

Jurisprudencë

Apelacioni vendosë për ankesën e Sasho Vasilevskit, ai nuk erdhi në seancë

Apelacioni vendosë për ankesën e Sasho Vasilevskit, ai nuk erdhi në seancë

Shkup, 12 janar 2018 (MIA) - Deputeti Sasho Vasilevski, i cili është një nga të dyshuarit për ngjarj... më tepër...

 
Apeli do të publikojë një pjesë të vendimeve për të arrestuarit nga 27 prilli

Apeli do të publikojë një pjesë të vendimeve për të arrestuarit nga 27 prilli

Shkup, 12 janar 2018 (MIA) - Gjatë ditës pritet që Gjykata e Apelit në Shkup të publikojë një pjesë ... më tepër...

Kadriu dhe Kostovski gjykatësit e rinj do të punojnë me ndërgjegjshmëri, profesionalizëm dhe me përgjegjësi

Kadriu dhe Kostovski gjykatësit e rinj do të punojnë me ndërgjegjshmëri, profesionalizëm dhe me përgjegjësi

Shkup, 12 janar 2018 (MIA) - Osman Kadriu dhe Darko Kostadinovski  gjykatësit e rinj kushtetues që u... më tepër...

Në Apelacion seancë për ankesat e katër të dyshuarve për ngjarjet e 27 prillit

Në Apelacion seancë për ankesat e katër të dyshuarve për ngjarjet e 27 prillit

Shkup, 11 janar 2018 (MIA) - Filluan seancat publike në të cilat Gjykata e Apelit debaton për ankesa... më tepër...

Kadriu: Funksioni gjykatës kushtetues mbart përgjegjësi të madhe

Kadriu: Funksioni gjykatës kushtetues mbart përgjegjësi të madhe

Shkup, 11 janar 2018 (MIA) - Gjykatësi i sapozgjedhur në Gjykatën Kushtetuese, Osman Kadriu sot pas ... më tepër...

Gjykimi për dhunuesit e Selës caktohet për më 26 janar

Gjykimi për dhunuesit e Selës caktohet për më 26 janar

Shkup, 11 janar 2018 (MIA) - Gjykata Themelore Shkup 1 për më 26 janar e caktoi fillimin e gjykimit ... më tepër...

Gjykata e Apelit do të debatojë për ankimime të reja për paraburgimet, në mesin e të cilave edhe për Çavkovin

Gjykata e Apelit do të debatojë për ankimime të reja për paraburgimet, në mesin e të cilave edhe për Çavkovin

Shkup, 11 janar 2018 (MIA) - Gjykata e Apelit Shkup sot në një seancë publike do të debatojë për ank... më tepër...

Bogoevski ka shpifur për Ahmetin dhe Xhaferin në rastin "Maxhar Telekom"

Bogoevski ka shpifur për Ahmetin dhe Xhaferin në rastin "Maxhar Telekom"

Shkup,11 janar 2018 (MIA) - Gjykata Themelore Shkup 2 e pranoi padinë e Ali Ahmetit dhe Musa Xhaferi... më tepër...

Gjykata e Apelit pritet që nesër t'i komunikojë vendimet për tre ankesa për paraburgim

Gjykata e Apelit pritet që nesër t'i komunikojë vendimet për tre ankesa për paraburgim

Shkup, 10 janar 2018 (MIA) - Gjykata e Apelit sot në seancë publike i shqyrtoi ankesat e disa të par... më tepër...

Seancë publike për ankesat e të burgosurve për dhunën në Kuvend

Seancë publike për ankesat e të burgosurve për dhunën në Kuvend

Shkup, 10 janar 2018 (MIA) - Për sot në orën 14 është caktuar seanca e parë publike në të cilën do t... më tepër...

Aktgjykimi për Bogoevskin do të kumtohet pasi ai t'i dorëzohet atij dhe paditësve Ahmeti dhe Xhaferi

Aktgjykimi për Bogoevskin do të kumtohet pasi ai t'i dorëzohet atij dhe paditësve Ahmeti dhe Xhaferi

Shkup, 10 janar 2018 (MIA) - Aktgjykimi nga lënda në të cilën lideri i BDI-së Ali Ahmeti dhe Musa Xh... më tepër...

Nesër do të publikohet vendimi për rastin e Ahmetit dhe Xhaferit kundër Bogoevskit

Nesër do të publikohet vendimi për rastin e Ahmetit dhe Xhaferit kundër Bogoevskit

Shkup, 9 janar 2018 (MIA) - Gjykata Themelore Shkupi 2 mori vendim për rastin me ish zbuluesin Sllob... më tepër...

Gjykata Themelore 2: Bogoevskit ka shpifur kundër Ahmetit dhe Xhaferit

Gjykata Themelore 2: Bogoevskit ka shpifur kundër Ahmetit dhe Xhaferit

Shkup, 9 janar 2018 (MIA) - Gjykata Themelore 2 në Shkup, ka pranuar padinë e Ali Ahmetit dhe Musa X... më tepër...

Rreth 150 kilogramë drogë sekuestrohet në Haraçinë

Rreth 150 kilogramë drogë sekuestrohet në Haraçinë

Shkup, 9 janar 2018 (MIA) - Pako të ndryshme me rreth 150 kilogramë materie të llojllojshme, për të ... më tepër...

Miratohet ekstradimi i Grujevskit dhe Boshkovskit (PLT)

Miratohet ekstradimi i Grujevskit dhe Boshkovskit (PLT)

Selanik, 5 janar 2017 (MIA) - Këshilli i gjykatësve në Selanik sot vendosi që Nikolla Boshkovski dhe... më tepër...

Gjykata në Selanik do ta kumtojë vendimin për ekstradimin e Grujevskit dhe Boshkovskit

Gjykata në Selanik do ta kumtojë vendimin për ekstradimin e Grujevskit dhe Boshkovskit

Selanik, 4 janar 2018 (MIA) - Pas katër seancave gjyqësore, prej të cilave dy u anuluan, e ku janë m... më tepër...

Karaxhovski: Gjykatësit në Maqedoni kanë rrogat më të ulëta në Evropë

Karaxhovski: Gjykatësit në Maqedoni kanë rrogat më të ulëta në Evropë

Shkup, 4 janar 2018 (MIA) - Kryetari i Këshillit gjyqësor i Republikës së Maqedonisë, Zoran Karaxhov... më tepër...