• A-
  • A
  • A+
E premte, 24 Nëntor 2017, 

Jurisprudencë

Gjykata Supreme e pezulloi aktvendimin për "Monstrën"

Gjykata Supreme e pezulloi aktvendimin për "Monstrën"

Shkup, 24 nëntor 2017 (MIA) - Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë i pranoi ankesat e mbrojtje... më tepër...

 
Kotevski: Nuk ka evidencë të amzës "e jona" dhe "e juaja"

Kotevski: Nuk ka evidencë të amzës "e jona" dhe "e juaja"

Shkup, 24 nëntor 2017 (MIA) - Drejtori i Drejtorisë për Evidencën e Regjistrave të Amzës Gjoko Kotev... më tepër...

Dënim me kusht për Tomisllav Llazarov për "Dhunën në Qendër"

Dënim me kusht për Tomisllav Llazarov për "Dhunën në Qendër"

Shkup, 24 nëntor 2017 (MIA) - Dënim me burg gjashtëmujor me kusht mori Tomisllav Llazarov,  i akuzua... më tepër...

Ahmeti dhe Xhaferi nuk u paraqitën në Gjykatë, Bogoevski nuk ndjen nevojë për të kërkuar falje

Ahmeti dhe Xhaferi nuk u paraqitën në Gjykatë, Bogoevski nuk ndjen nevojë për të kërkuar falje

Shkup, 24 nëntor 2017 (MIA) - Ish zbuluesi Sllobodan Bogoevski në seancën e sotme në Gjykatën Themel... më tepër...

Zgjedhen kryetarë të Apelit të Shtipit dhe të gjytasëve në Kumanovë, Tetovë dhe Resnjë

Zgjedhen kryetarë të Apelit të Shtipit dhe të gjytasëve në Kumanovë, Tetovë dhe Resnjë

Shkup, 24 nëntor 2017 (MIA) - Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë sot e publikoi vendimin e... më tepër...

Aktvendim për Tomisllav Llazarov për "Dhunën në Qendër"

Aktvendim për Tomisllav Llazarov për "Dhunën në Qendër"

Shkup, 24 nëntor 2017 (MIA) - Në Gjykatën Penale të Shkupit sot duhet të shqiptohen aktvendimi për T... më tepër...

Hasan Asani, kryetar i ri i Gjykatës Themelore në Tetovë

Hasan Asani, kryetar i ri i Gjykatës Themelore në Tetovë

Tetovë, 23 nëntor 2017 (MIA) - Hasan Asani është kryetar i ri i Gjykatës Themelore në Tetovë. Sipas ... më tepër...

Dy orë pauzë që lista e provave  të bëhet me numra për lëndën "Trust"

Dy orë pauzë që lista e provave të bëhet me numra për lëndën "Trust"

Shkup, 23 nëntor 2017 (MIA) - Gjykatësja Lidija Trajkovska-Zimbovska dha dy orë pauzë në seancën për... më tepër...

Gjykimi për "Sopot"-in shtyhet për më 20 dhjetor

Gjykimi për "Sopot"-in shtyhet për më 20 dhjetor

Shkup, 23 nëntor 2017 (MIA) - Në Gjykatën Penale Shkup sot u shty seanca për rastin e "Sopot"-it, pë... më tepër...

Pranohet aktakuza për rastin "Toplik"

Pranohet aktakuza për rastin "Toplik"

Shkup, 23 nëntor 2017 (MIA) - Gjykata Themelore Shkup e pranoi aktakuzën për rastin "Toplik" të Prok... më tepër...

Procesi gjyqësor për lëndën "Target-Fortesa" caktohet për më 22 dhjetor

Procesi gjyqësor për lëndën "Target-Fortesa" caktohet për më 22 dhjetor

Shkup, 23 nëntor 2017 (MIA) - Debati kryesor për lëndën e Prokurorisë Speciale Publike "Target-Forte... më tepër...

Gruevski merret në pyetje në PSP,  aktgjykimi i parë fuqiplotë për lëndën "Target - Fortesa"

Gruevski merret në pyetje në PSP, aktgjykimi i parë fuqiplotë për lëndën "Target - Fortesa"

Shkup, 23 nëntor 2017 (MIA) - Lideri i VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski dje për disa orë ishte në hap... më tepër...

Në Gjykatën Penale seanca për rastet "Trust" dhe "Sopoti"

Në Gjykatën Penale seanca për rastet "Trust" dhe "Sopoti"

Shkup, 23 nëntor 2017 (MIA) - Në Gjykatën Penale sot duhet të mbahen seanca për lëndët "Trust" dhe "... më tepër...

Janeva pret dënime më të larta për të akuzuarit në rastin "Target - Fortesa"

Janeva pret dënime më të larta për të akuzuarit në rastin "Target - Fortesa"

Shkup, 22 nëntor 2017 (MIA) - Prokurorja speciale publike, Katica Janeva pret dënime më të ashpra pë... më tepër...

Gruevski: Atë që e bën PSP është joligjore

Gruevski: Atë që e bën PSP është joligjore

Shkup, 22 nëntor 2017 (MIA) - Atë që e bën PSP është joligjore, sepse mandati i tyre ka skaduar moti... më tepër...

Janeva: Gruevski është thirrë për dëshmitar në procedurën parahetimore për marrjen e provizionit për energji elektrike

Janeva: Gruevski është thirrë për dëshmitar në procedurën parahetimore për marrjen e provizionit për energji elektrike

Shkup, 22 nëntor 2017 (MIA) - Ish kryeministri dhe lideri i VMRO-DPMNE-së Nikolla Gruevski sot disa ... më tepër...

Këshilli Gjyqësor lejoi përsëritjen e procedurës për shkarkimin e Mitrinovskit

Këshilli Gjyqësor lejoi përsëritjen e procedurës për shkarkimin e Mitrinovskit

Shkup, 22 nëntor 2017 (MIA) - Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë lejoi përsëritjen e proce... më tepër...

Mozaik

Pema Krishtlindjes e goditur nga vetëtima, arriti në Vatikan

Pema e Krishtlindjes që para disa viteve në Poloni...

Kendall Jenner rrëzon nga froni Giselen Bundschen si modelja më e paguar në botë

Kendall Jenner ka rrëzuar nga pozita e parë Gisele...

Muhamed - emri më i përdorur në Vjenë

Në listën zyrtare të emrave më të pëlqyer për fëmi...

Dua Lipa mahnit publikun në Meksikë

Këngëtarja kosovare me famë botërore, Dua Lipa po ...

Sharapovës i kanosen shtatë vjet burg

Tenistja ruse Marija Sharapova po përballet me aku...