• A-
  • A
  • A+
E hënë, 27 Mars 2017, 

Jurisprudencë

Paraburgim për tre persona të dyshuar për trafikim me drogë

Paraburgim për tre persona të dyshuar për trafikim me drogë

Shkup, 24 mars 2017 (MIA) - Prokuroria Themelore Publike për ndjekjen e krimit të organizuar dhe kor... më tepër...

 
Vazhdon seanca për vrasjen e katërvjejçarit Almir Aliu nga Kumanova

Vazhdon seanca për vrasjen e katërvjejçarit Almir Aliu nga Kumanova

Kumanovë, 24 mars 2017 (MIA) - Në Gjykatën Themelore Kumanovë sot vazhdoi seanca kundër 30-vjeçarit ... më tepër...

"Tabela", "Treqind", "Total" dhe Tifani" hetimet e reja të PPS-së (PLT)

"Tabela", "Treqind", "Total" dhe Tifani" hetimet e reja të PPS-së (PLT)

Shkup, 23 mars 2017 (MIA) - Prokuroria Speciale Publike hapi katër hetime të reja financiare për kat... më tepër...

"Tabela", "Treqind", "Total" dhe Tifani" hetimet e reja të SPS-së

"Tabela", "Treqind", "Total" dhe Tifani" hetimet e reja të SPS-së

Shkup, 23 mars 2017 (MIA) - Prokuroria Speciale Publike hapi katër hetime të reja financiare për kat... më tepër...

Takim i Vangelovskit me Zvërlevskin dhe Dodevskin

Takim i Vangelovskit me Zvërlevskin dhe Dodevskin

Shkup, 21 mars 2017 (MIA) - Kryetari i Gjykatës Supreme Jovo Vangelovski sot pati takim me prokurori... më tepër...

Konferencë për kujdestari të përbashkët pas divorcit

Konferencë për kujdestari të përbashkët pas divorcit

Shkup, 21 mars 2017 (MIA) - Psikologë, terapeutë, profesorë universitarë dhe avokatë sot do të debat... më tepër...

Padi penale për tetë persona, pas aksionit për shkatërrimin e një grupi i cili ka shitur narkotikë

Padi penale për tetë persona, pas aksionit për shkatërrimin e një grupi i cili ka shitur narkotikë

Shkup, 19 mars 2017 (MIA) - Prokurori publik kompetent ka dorëzuar propozim për masën arrest për pes... më tepër...

Në Gjykatën Themelore Shkupi 1 vizitë nga gjykatësit nga Gjykata e Apelit dhe takim i Ribarev me Janevën

Në Gjykatën Themelore Shkupi 1 vizitë nga gjykatësit nga Gjykata e Apelit dhe takim i Ribarev me Janevën

Shkup, 17 mars 2017 (MIA) - Në Gjykatën Themelore Shkupi 1 është realizuar vizita e planifikuar nga ... më tepër...

Gjykata e Apelit pjesërisht e pranoi ankesën për të dyshuarin e parë në rastin "Trust"

Gjykata e Apelit pjesërisht e pranoi ankesën për të dyshuarin e parë në rastin "Trust"

Shkup, 16 mars 2017 (MIA) - Gjykata e Apelit Shkup sot pasdite njoftoi se pjesërisht është  pranuar ... më tepër...

Avokati i popullit: Fëmijët të mos jenë cak i manipulimeve

Avokati i popullit: Fëmijët të mos jenë cak i manipulimeve

Shkup, 16 mars 2017 (MIA) - Avokati i Popullit në kumtesën e sotme shpreh shqetësim për tentimet për... më tepër...

Prezantim i raportit të parë tremujor nga përcjellja e punës së Këshillit gjyqësor

Prezantim i raportit të parë tremujor nga përcjellja e punës së Këshillit gjyqësor

Shkup, 16 mars 2017 (MIA) - Instituti për të Drejta të Njeriut sot do ta promovojë raportin e parë t... më tepër...

PSP-ja e publikoi raportin e tretë gjashtëmujor për punën

PSP-ja e publikoi raportin e tretë gjashtëmujor për punën

Shkup, 15 mars 2017 (MIA) - Prokuroria Speciale Publike (PSP) sot në ueb faqen e saj e publikoi rapo... më tepër...

Gjykatësi Ribarev e ndërmori funksionin u.d. kryetar i Gjykatës Themelore Shkup 1

Gjykatësi Ribarev e ndërmori funksionin u.d. kryetar i Gjykatës Themelore Shkup 1

Shkup, 14 mars 2017 (MIA) - Në Gjykatën Themelore Shkup 1 - Shkup sot u.d. kryetare e gjykatës, gjyk... më tepër...

Hetim për keqpërdorim të pozitës zyrtare të bartësit të funksionit të lartë në Strumicë

Hetim për keqpërdorim të pozitës zyrtare të bartësit të funksionit të lartë në Strumicë

Shkup, 14 mars 2017 (MIA) - Prokuroria publike për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit ... më tepër...

Vangellov kryetar i ri i Gjykatës Supreme, Ribarev u.d. kryetar i Gjykatës Penale

Vangellov kryetar i ri i Gjykatës Supreme, Ribarev u.d. kryetar i Gjykatës Penale

Shkup, 13 mars 2017 (MIA) - Këshilli i gjykatësve i Republikës së Maqedonisë në seancën e sotme për ... më tepër...

Anulohet seanca gjyqësore për lëndën "Fortesa 2"

Anulohet seanca gjyqësore për lëndën "Fortesa 2"

Shkup, 13 mars ­ 2017 (MIA) - Seanca e sotme për lëndën “Fortesa 2”, u anulua për shkak të mungesës ... më tepër...

Debat shkencor profesionist për provat dhe dëshmimin në procedurë penale

Debat shkencor profesionist për provat dhe dëshmimin në procedurë penale

Shkup, 10 mars 2017 (MIA) - Funksionim efikas i të drejtës penale dhe përdorimi i provave dhe dëshmi... më tepër...

Mozaik

Cheryl dhe Liam Payne bëhen prindër

Yjet e muzikës, Cheryl dhe Liam Payne sot kanë kon...

Shqipëria në Guinnes (video)

Dy mijë e shtatëmbëdhjetë të rinj nga qytete të nd...

Linda Halimi, në kopertinën e revistës prestigjoze People

Revista prestigjoze People ka përzgjedhur pikërish...

Pike nuk mund të shkojë në dasmën e Mesit

Lionel Mesi dhe partnerja e tij me të cilën kanë d...

Një lituaneze ka flokë të gjata 230 centimetra

Lituanezja, Alia Nasirova nuk i ka prerë flokët pl...