• A-
  • A
  • A+
E shtunë, 17 Mars 2018, 

Partitë politike

Ahmeti - Garet: Me miratimin e Ligjit për gjuhët rrumbullakësohet Marrëveshja e Ohrit

Ahmeti - Garet: Me miratimin e Ligjit për gjuhët rrumbullakësohet Marrëveshja e Ohrit

Shkup, 17 mars 2018 (MIA) - Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim  Ali Ahmeti, sot është taku... më tepër...

 
Kryesia e BDI: Të adresohen menjëherë shqetësimet e të gjithë neve për rastin e Almirit

Kryesia e BDI: Të adresohen menjëherë shqetësimet e të gjithë neve për rastin e Almirit

Tetovë, 16 mars 2018 (MIA) - Kryesia e Bashkimit Demokratik për Integrim në mbledhjen e sotme në Tet... më tepër...

LSDM: VMRO-DPMNE t'i lë politikat e ndarjeve dhe ta pranojë konceptin e një shoqërie për të gjithë

LSDM: VMRO-DPMNE t'i lë politikat e ndarjeve dhe ta pranojë konceptin e një shoqërie për të gjithë

Shkup, 16 mars 2018 (MIA) - Fakti se pikërisht VMRO-DPMNE-ja më herët e pranoi Ligjin për përdorimin... më tepër...

Sela e dënoi lirimin e Iliqit

Sela e dënoi lirimin e Iliqit

Tetovë, 16 mars 2018 (MIA) - Kryetari i Aleancës për Shqiptarët Zijadin Sela në konferencën e sotme ... më tepër...

VMRO-DPMNE: Rasti me ish drejtorin e  SHPPP-së përpjekje për defokusim nga politika antishtetërore

VMRO-DPMNE: Rasti me ish drejtorin e SHPPP-së përpjekje për defokusim nga politika antishtetërore

Shkup, 16 mars 2018 (MIA) - "Cirku i sotëm i LSDM-së dhe BDI-së nuk është gjë tjetër përveç se tenti... më tepër...

Ali Ahmeti: Pas Ligjit pēr gjuhën, ta ndërtojmë BDI-në e së nesërmes

Ali Ahmeti: Pas Ligjit pēr gjuhën, ta ndërtojmë BDI-në e së nesërmes

Tetovë,  16 mars 2018 (MIA) - Kryesia e Bashkimit Demokratik për Integrim sot në selinë e partisë në... më tepër...

 Arkivi i Komunës së Gostivarit refuzon shkresat e Kryesuesit komunal, Nasir Musliu

Arkivi i Komunës së Gostivarit refuzon shkresat e Kryesuesit komunal, Nasir Musliu

Gostivar, 16 mars 2018 Arkivi i Komunës së Gostivarit nën dirigjimin e Arben Taravarit ka refuzuar ... më tepër...

Lëvizja Besa: Vendimi për Almirin rikonfirmon nevojën urgjente të reformimit rrënjësor të sistemit të drejtësisë në Maqedoni

Lëvizja Besa: Vendimi për Almirin rikonfirmon nevojën urgjente të reformimit rrënjësor të sistemit të drejtësisë në Maqedoni

16 mars 2018 Lirimi nga paraburgimi i vrasësit të Almirit dhe ndryshimi i padisë penale nga vrasje ... më tepër...

Lëvizja BESA: Drejtësia në Maqedoni ende funksionon me kritere etnike

Lëvizja BESA: Drejtësia në Maqedoni ende funksionon me kritere etnike

Shkup 16 mars Përveç punësimeve të zyrtarëve shtetërorë, të cilët ende përzgjidhen sipas përkatësis... më tepër...

Mblidhet kryesia e BDI-së në Tetovë

Mblidhet kryesia e BDI-së në Tetovë

Tetovë, 16 mars 2018 (MIA) - Pas sjelljes së ligjit për gjuhët, kreu i BDI-së Ali Ahmeti sot do të k... më tepër...

LSDM: Asistentë personalë do t'u ndihmojnë personave me aftësi të kufizuara

LSDM: Asistentë personalë do t'u ndihmojnë personave me aftësi të kufizuara

Shkup, 16 mars 2018 Asistentë personal do të ndihmojnë njerëzit me aftësi të kufizuara, të gjithë j... më tepër...

VMRO-DPMNE: Zaevi dhe Xhaferi bënë regjinë e një dite zhgënjyese në Kuvend, duke e sjellë në pikëpyetje rekomandimin

VMRO-DPMNE: Zaevi dhe Xhaferi bënë regjinë e një dite zhgënjyese në Kuvend, duke e sjellë në pikëpyetje rekomandimin

Shkup, 16 mars 2018 (MIA) - Zoran Zaev dhe Talat Xhaferi bënë regjinë e një dite zhgënjyese në Kuven... më tepër...

Lëvizja BESA: Kryetari Afrim Gashi realizoi takim me Ambasadorin e Shqipërisë

Lëvizja BESA: Kryetari Afrim Gashi realizoi takim me Ambasadorin e Shqipërisë

Shkup, 15 mars 2018 Sot kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi, ka realizuar takim me Ambasadorin e ... më tepër...

LSDM: Ivanov nuk është mbi Kushtetutën dhe nuk do të arrijë të vendos ndarje të reja, Maqedonia është një shoqëri për të gjithë

LSDM: Ivanov nuk është mbi Kushtetutën dhe nuk do të arrijë të vendos ndarje të reja, Maqedonia është një shoqëri për të gjithë

Shkup, 15 mars 2018 (MIA) - Në vend se ta dënojë dhunën që ndodhi në Kuvend, Gjorge Ivanov vazhdon m... më tepër...

VMRO-DPMNE do të parashtrojë padi penale kundër Talat Xhaferit

VMRO-DPMNE do të parashtrojë padi penale kundër Talat Xhaferit

Shkup, 14 mars 2018 (MIA) - VMRO-DPMNE do të parashtrojë padi penale kundër Talat Xhaferit për shkel... më tepër...

LSDM: Ngjarjet në Kuvend vërtetuan se Gruevski qëndron pas tentimeve për bllokimin e Kuvendit, ndërsa Mickoski është vetëm një marionetë e tij

LSDM: Ngjarjet në Kuvend vërtetuan se Gruevski qëndron pas tentimeve për bllokimin e Kuvendit, ndërsa Mickoski është vetëm një marionetë e tij

Shkup 14 mars 2018 (MIA) - Ngjarjet në Kuvendin e Maqedonisë kanë konfirmuar se pikërisht Nikolla Gr... më tepër...

Ligjet reformuese për gjyqësinë nuk janë në harmonizim me VMRO-DPMNE-në

Ligjet reformuese për gjyqësinë nuk janë në harmonizim me VMRO-DPMNE-në

Shkup, 14 mars 2018 (MIA) - Qendra për komunikim e VMRO-DPMNE-së thotë se LSDM-ja e gënjen opinion v... më tepër...