• A-
  • A
  • A+
E enjte, 19 Janar 2017, 

Të tjera

Më shumë borë dhe më ftohë në Mavrovë

Më shumë borë dhe më ftohë në Mavrovë

Shkup, 19 janar 2017 (MIA) - Shtresa më e lartë e borës prej 85 centimetra, sot në mëngjes është mat... më tepër...

 
Mot i vranët me reshje të përkohshme të shiut

Mot i vranët me reshje të përkohshme të shiut

Shkup, 19 janar 2017 (MIA) - Moti në Maqedoni do të jetë kryesisht me vranësira dhe të reshura të pë... më tepër...

Shtresa e dëborës deri nesër do të rritet deri në 40 centrimetra

Shtresa e dëborës deri nesër do të rritet deri në 40 centrimetra

Shkup, 18 janar 2016 (MIA) - Rritje e madhe e shtresës së dëborës, në shumë vende edhe për 20 deri 3... më tepër...

Seminar i ISHP për ndikimin e ajrit të ndotur mbi shëndetin

Seminar i ISHP për ndikimin e ajrit të ndotur mbi shëndetin

Shkup, 18 janar 2016 (MIA) - Sesion plenar me seminar për vlerësim të efekteve të ajrit të ndotur mb... më tepër...

Të reshura të borës me intensitet të ndryshueshëm

Të reshura të borës me intensitet të ndryshueshëm

Shkup, 17 janar 2017 (MIA) -  Shtresë më të lartë të dëborës prej 68 cm në orën 19 është matur në La... më tepër...

Uollker takon nënkryetaren e BDI-së Arifi, kreun e LR-PDSh Sela dhe avokatët e rastit të Kumanovës

Uollker takon nënkryetaren e BDI-së Arifi, kreun e LR-PDSh Sela dhe avokatët e rastit të Kumanovës

Tetovë, 17 janar 2017 (MIA) - Ish-ambasadaori i OSBE-së në Kosovë, Uilliam Uollker, sot pasdite në T... më tepër...

Sot borë dhe shi të kohëpaskohshëm, ndërsa nesër intensivisht

Sot borë dhe shi të kohëpaskohshëm, ndërsa nesër intensivisht

Shkup, 17 janar 2017 (MIA) - Deri të enjten rajoni i Maqedonisë do të jetë nën ndikimin e masës së l... më tepër...

Më shumë borë në Lazaropole, më ftohtë në Mavrovë

Më shumë borë në Lazaropole, më ftohtë në Mavrovë

Shkup, 17 janar 2017 (MIA) - Më shumë borë në Maqedoni ka në Lazaropole, 71 centimetra, ndërsa më ft... më tepër...

Bora e vështirëson qarkullimin, ndalesë për kamionë në Strazhë dhe Presekë

Bora e vështirëson qarkullimin, ndalesë për kamionë në Strazhë dhe Presekë

Shkup, 17 janar 2017 (MIA) - Reshjet e borës që e kanë përfshirë Maqedoninë, e kanë vështirësuar qar... më tepër...

Veliçkovski në mbledhjen e komitetit ushtarak të NATO-s në Bruksel

Veliçkovski në mbledhjen e komitetit ushtarak të NATO-s në Bruksel

Shkup, 17 janar 2016 (MIA) - Shefi i Shtatmadhorisë së ARM-së, gjeneral-nënkoloneli Metodija Veliçko... më tepër...

Çmime për anëtarët e uiki klubit të parë në Maqedoni

Çmime për anëtarët e uiki klubit të parë në Maqedoni

Shkup, 17 janar 2017 (MIA) - Uiki - klibi i parë në Maqedoni, në të cilin janë të anëtarësuar rreth ... më tepër...

Zjarri në fshatin Baçishtë në Kërçovë e ka lënë një familje pa shtëpi

Zjarri në fshatin Baçishtë në Kërçovë e ka lënë një familje pa shtëpi

Kërçovë, 16 janar 2017 (MIA) - Një kat i një shtëpie të vjetër rreth 30 vjet në fshatin e Kërçovës, ... më tepër...

Më ftohtë në Berovë, më shumë borë në Lazaropole

Më ftohtë në Berovë, më shumë borë në Lazaropole

Shkup, 16 janar 2016 (MIA) - Sot në mëngjes më ftohtë është në Berovë ku është matur -12 gradë, kumt... më tepër...

Mot i ftohtë me reshje të përkohshme dëbore

Mot i ftohtë me reshje të përkohshme dëbore

Shkup, 16 janar 2017 (MIA) - Moti sot në Maqedoni do të jetë kryesisht i vranët dhe i ftohtë me resh... më tepër...

Parashikimi i motit

Parashikimi i motit

Shkup, 16 janar 2017 (MIA) - Moti në Maqedoni do të jetë kryesisht i vranët dhe i ftohtë me reshje t... më tepër...

Në mëngjes më ftohtë në Mavrovë dhe Lazaropole, sot mot me diell dhe erë të dobët

Në mëngjes më ftohtë në Mavrovë dhe Lazaropole, sot mot me diell dhe erë të dobët

Shkup, 15 janar 2017 (MIA) - Më ftohtë në mëngjes ishte në Mavrovë dhe Lazaropole ku janë matur -6 g... më tepër...

Më së shumti borë në Lazaropole, më ftohtë në Shkup

Më së shumti borë në Lazaropole, më ftohtë në Shkup

Shkup, 14 janar 2017 (MIA) - Më së shumti dëborë ka në Lazaropole, 49 cm, 31 cm në Pozharane, 25 në ... më tepër...