• A-
  • A
  • A+
E mërkurë, 13 Dhjetor 2017, 

Mbrojte dhe siguri

Kofi: Maqedonia duhet ta shfrytëzojë zhvillimin pozitiv për t'u integruar sa më shpejt në NATO

Kofi: Maqedonia duhet ta shfrytëzojë zhvillimin pozitiv për t'u integruar sa më shpejt në NATO

Shkup, 12 dhjetor 2017 (MIA) - Sfidat aktuale të sigurisë në rajon si dhe përvojat e ARM-së në sferë... më tepër...

 
Shekerinska: Shumica e të punësuarve në MM i kanë kthyer paradhëniet e marra të pabazuara

Shekerinska: Shumica e të punësuarve në MM i kanë kthyer paradhëniet e marra të pabazuara

Shkup, 1 dhjetor 2017 (MIA) - Shumica e personave nga Ministria e Mbrojtjes, të cilët në mënyrë të p... më tepër...

Mbrojtja me 15 për qind buxhet më të madh në vitin 2018, një nga prioritete rritja e rrogave në ARM

Mbrojtja me 15 për qind buxhet më të madh në vitin 2018, një nga prioritete rritja e rrogave në ARM

Shkup, 11 dhjetor 2017 (MIA) - Buxheti për mbrojtjen për vitin 2018 do të jetë më i madh për 15 për ... më tepër...

Në Shkup në fundjavë 33 aksidente rrugore, 12 persona të lënduar

Në Shkup në fundjavë 33 aksidente rrugore, 12 persona të lënduar

Shkup, 11 dhjetor 2017 (MIA) - Pesëmbëdhjetë persona janë lënduar më lehtë në 12 prej gjithsej 33 ak... më tepër...

Një person plagoset nga të shtënat në Ohër

Një person plagoset nga të shtënat në Ohër

Ohër, 10 dhjetor 2017 (MIA) - Një person është plagosur në të shtënat të cilat sot pasdite ndodhën n... më tepër...

Përfshihet në flakë një automjet në Shkup

Përfshihet në flakë një automjet në Shkup

Shkup, 10 dhjetor 2017 (MIA) - Në Qendrën Tregtare "Siti Moll" në Shkup, në parkingun e katit më të ... më tepër...

Arrestohet personi i cili e qëlloi gjahtarin në Strumicë

Arrestohet personi i cili e qëlloi gjahtarin në Strumicë

Shkup, 10 dhjetor 2017 (MIA) - Sektori për Punë të Brendshme Strumicë nga Prokuroria Publike Themelo... më tepër...

Nëntë të lënduar në një aksident zinxhiror në rrugën Gostivar-Kërçovë

Nëntë të lënduar në një aksident zinxhiror në rrugën Gostivar-Kërçovë

Shkup, 10 dhjetor 2017 (MIA) - Nëntë persona prej të cilëve njëri më rëndë kanë marrë lëndime trupor... më tepër...

Një gjahtar vdes gjatë gjahut në Strumicë

Një gjahtar vdes gjatë gjahut në Strumicë

Shkup, 9 dhjetor 2017 (MIA) - Gjatë gjahut të kafshëve të egra në të cilin kanë marrë pjesë një grup... më tepër...

Grabitet një makinë në rrugën "Filipi i Dytë i Maqedonisë" në Shkup

Grabitet një makinë në rrugën "Filipi i Dytë i Maqedonisë" në Shkup

Shkup, 9 dhjetor 2017 (MIA) - Një makinë motorike "BMV 520" me targa të Suedisë është grabitur mbrëm... më tepër...

Një qen endacak kafshon nënën dhe djalin në Shkup

Një qen endacak kafshon nënën dhe djalin në Shkup

Shkup, 9 dhjetor 2017 (MIA) - Një qen endacak dje pasdite i sulmoi dhe i kafshoi një nënë dhe djalin... më tepër...

Tre minorenë nga Tetova, Kumanova dhe Strumica janë denoncuar për të zhdukur

Tre minorenë nga Tetova, Kumanova dhe Strumica janë denoncuar për të zhdukur

Shkup, 8 dhjetor 2017 (MIA) - Tre minorenë nga Tetova, Kumanova dhe Strumica në polici janë denoncua... më tepër...

Me mashtrim vidhen 30.000 denarë nga një shkupjane 87-vjeçare

Me mashtrim vidhen 30.000 denarë nga një shkupjane 87-vjeçare

Shkup, 8 dhjetor 2017 (MIA) - J.T. (87) dje rreth orës 11 është mashtruar nga një person i panjohur ... më tepër...

Kallëzim penal për dy shkupjanë për shitje të narkotikëve

Kallëzim penal për dy shkupjanë për shitje të narkotikëve

Shkup, 8 dhjetor 2017 (MIA) - Sektori për punë të brendshme Shkup deri te Prokuroria kompetente Them... më tepër...

Sulmohet një taksist në Shkup

Sulmohet një taksist në Shkup

Shkup, 8 dhjetor 2017 (MIA) - Dy persona të panjohur mbrëmë në ora 4:35 kanë grabitur taksistin R.R.... më tepër...

Shefi i Shtatëmadhorisë Veliçkovski e vizitoi sektorin për operacione paqesore të KB-së dhe misionin e përhershëm të RM-së

Shefi i Shtatëmadhorisë Veliçkovski e vizitoi sektorin për operacione paqesore të KB-së dhe misionin e përhershëm të RM-së

Shkup, 8 dhjetor 2017 (MIA) - Shefi i Shtatëmadhorisë së ARM-së, gjeneral-nënkoloneli Metodija Veliç... më tepër...

Dy gra dhe katër fëmijë mrbëmë janë sulmuar dhe kafshuar nga një qen në Aerodrom

Dy gra dhe katër fëmijë mrbëmë janë sulmuar dhe kafshuar nga një qen në Aerodrom

Shkup, 8 dhjetor 2017 (MIA) - Një qen endacak disa herë i ka sulmuar dhe kafshuar dy gra dhe katër f... më tepër...