• A-
  • A
  • A+
E enjte, 14 Dhjetor 2017, 

Arsim dhe shkencë

Studentët e Fakultetit Juridik të UT-së e vizituan Kuvendin e Maqedonisë

Studentët e Fakultetit Juridik të UT-së e vizituan Kuvendin e Maqedonisë

Tetovë, 14 dhjetor 2017 (MIA) - Studentët e Fakultetit Juridik të Universitetit të Tetovës, të shoqë... më tepër...

 
Shqipëria e vlerëson kontributin intelektual të Prof. Dr. Fatmir Sulejmanit, dekan i Fakultetit Filologjik i UT-së

Shqipëria e vlerëson kontributin intelektual të Prof. Dr. Fatmir Sulejmanit, dekan i Fakultetit Filologjik i UT-së

Shkup, 12 dhjetor 2017 (MIA) - Më datë 8 të këtij muaji në ambientet e Akademisë së Shkencave të Shq... më tepër...

Ditët e Fakultetit Juridik dhe Dita Ndërkombëtare e të Drejtave të Njeriut

Ditët e Fakultetit Juridik dhe Dita Ndërkombëtare e të Drejtave të Njeriut

Shkup, 12 dhjetor 2017 (MIA) - Fakulteti Juridik "Justiniani i Parë" sot dhe nesër me më shumë aktiv... më tepër...

SASHK kërkon harmonizim të pagave dhe negociata me MASH-in për reformat arsimore

SASHK kërkon harmonizim të pagave dhe negociata me MASH-in për reformat arsimore

Shkup, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Sindikata e pavarur për arsim, shkencë dhe kulturë-SASHK kërkon që men... më tepër...

Deskoska: Revizion ligjor i fakteve të pavërteta në libra

Deskoska: Revizion ligjor i fakteve të pavërteta në libra

Shkup, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Renata Deskoska sot, duke u përgjigj... më tepër...

Vitin e ardhshëm paga më të mëdha për mësimdhënësit

Vitin e ardhshëm paga më të mëdha për mësimdhënësit

Shkup, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Gjithsej 25,28 miliardë denarë apo 406,55 milionë euro do të jetë buxh... më tepër...

Promovim i raportit për inkluzivitet të fëmijëve dhe të rinjve me nevoja të veçanta në arsimin e mesëm

Promovim i raportit për inkluzivitet të fëmijëve dhe të rinjve me nevoja të veçanta në arsimin e mesëm

Shkup, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Në shkollën e mesme "Vëllezërit Milladinovci" në Shkup sot do të promo... më tepër...

UT e shënoi 23 vjetorin e themelimit

UT e shënoi 23 vjetorin e themelimit

Tetovë, 6 dhjetor 2017 (MIA) - Me rastin e shënimit të 23 vjetorit të themelimit të Universitetit të... më tepër...

Deskoska: Libra dhe kuadër mësimor për arsim cilësor të pjesëtarëve të bashkësive

Deskoska: Libra dhe kuadër mësimor për arsim cilësor të pjesëtarëve të bashkësive

Shkup, 6 dhjetor 2017 (MIA) - Sigurimi i librave adekuat mësimor për bashkësitë të cilat janë më pak... më tepër...

Fakulteti Pedagogjik - Shkup se shënon 70 vjetorin e themelimit

Fakulteti Pedagogjik - Shkup se shënon 70 vjetorin e themelimit

Shkup, 6 dhjetor 2017 (MIA) - Fakulteti Pedagogjik "Shën Klimenti i Ohrit" sot me Akademi solemne do... më tepër...

Ministrja Shekerinska në Forumin për politikë të jashtme në Berlin

Ministrja Shekerinska në Forumin për politikë të jashtme në Berlin

Shkup, 5 dhjetor 2017 (MIA) - Në ftesë të Zyrës Federale të Punëve të Jashtme të Gjermanisë dhe fond... më tepër...

Akreditimi dhe vlerësimi i arsimit të lartë do të jenë të ndara

Akreditimi dhe vlerësimi i arsimit të lartë do të jenë të ndara

Shkup, 5 dhjetor 2017 (MIA) - Ligji i ri për arsim të lartë është gati dhe deri nga fundi i muajit d... më tepër...

UT organizon Akademi solemne me rastin e 23-vjetorit të themelimit

UT organizon Akademi solemne me rastin e 23-vjetorit të themelimit

Tetovë, 5 dhjetor 2017 (MIA) - Universiteti i Tetovës, me rastin e 23-vjetorit të themelimit,  organ... më tepër...

Konferencë ndërkombëtare për arsim më cilësor

Konferencë ndërkombëtare për arsim më cilësor

Shkup, 4 dhjetor 2017 (MIA) - Konferencë ndërkombëtare e titulluar si "Arsim cilësor për rritje, rez... më tepër...

Përmirësohen kushtet në Shkollën e veçantë fillore "Idnina"

Përmirësohen kushtet në Shkollën e veçantë fillore "Idnina"

Shkup, 30 nëntor 2017 (MIA) - Kushte të përmirësuara dhe lyerje komplet e hapësirave, klasave, korri... më tepër...

MASH dhe Fondi për inovacione do të financojnë projekte për hulumtues të rinj

MASH dhe Fondi për inovacione do të financojnë projekte për hulumtues të rinj

Shkup, 30 nëntor 2017 (MIA) - Shteti përmes Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës dhe Fondi për inovaci... më tepër...

Në ASHAM promovim i "Punimeve të përzgjedhura" nga akademiku Alajdin Abazi

Në ASHAM promovim i "Punimeve të përzgjedhura" nga akademiku Alajdin Abazi

Shkup, 30 nëntor 2017 (MIA) - Promovim i botimit "Punime të përzgjedhura" nga akademiku Alajdin Abaz... më tepër...

Mozaik

Nocionet më të kërkuara në internet për vitin 2017

Uragani Irma, Ajfon 8 dhe Ajfon Iks janë nocionet ...

Bebe Rexha, pjesë e jurisë në "The Voice of America"

Këngëtarja me famë botërore, Bebe Rexha, është bër...

Albumi i Dua Lipës ndër 50 më të mirët e vitit 2017

"Billboard" në mesin e shumë albumeve të shumë yje...

Princat William dhe Harry në premierën e "Lufta e yjeve" në Londër

Princat britanikë William dhe Harry, në befasinë e...

Fshati Pjetërshan i stolisura si në përralla

Fshati Pjetërshan i Gjakovës edhe këtë vit ka marr...