• A-
  • A
  • A+
E enjte, 19 Tetor 2017, 

Politika e jashtme

"Katimerini": Rezultatet nga zgjedhjet do t'i përshpejtojnë negociatat mes Athinës dhe Shkupit

"Katimerini": Rezultatet nga zgjedhjet do t'i përshpejtojnë negociatat mes Athinës dhe Shkupit

Athinë, 18 tetor 2017 (MIA) - Periudha nga nëntori deri në shkurt do të jetë kyçe për aktivizimin e ... më tepër...

 
BE: Zgjedhjet kontribuan për përforcim të besimit në proceset demokratike

BE: Zgjedhjet kontribuan për përforcim të besimit në proceset demokratike

Shkup, 17 tetor 2017 (MIA) - Zgjedhjet lokale të 15 tetorit u mbajtën në ambient në të cilin mbizotë... më tepër...

Kumucakos: Pas zgjedhjeve lokale bisedime më produktive për emrin

Kumucakos: Pas zgjedhjeve lokale bisedime më produktive për emrin

Athinë, 17 tetor 2017 (MIA) - Deputeti i partisë opozitare greke Demokracia e Re, i angazhuar për po... më tepër...

Takim lamtumire i Dimitrovit me ambasadorin sllovak në Maqedoni

Takim lamtumire i Dimitrovit me ambasadorin sllovak në Maqedoni

Shkup, 17 tetor 2017 (MIA) - Ministri i Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov sot realizoi takim lamtum... më tepër...

Haçison: Maqedonia mund të jetë vendi i ardhshëm anëtar i NATO-s

Haçison: Maqedonia mund të jetë vendi i ardhshëm anëtar i NATO-s

Uashington, 13 tetor 2017 (MIA) – Maqedonia është vendi i ardhshëm që mund t’i përmbushë kriteret pë... më tepër...

Zhbogar: Zgjedhjet janë mundësi të përcaktohet zhvillimi i ardhshëm i komunave

Zhbogar: Zgjedhjet janë mundësi të përcaktohet zhvillimi i ardhshëm i komunave

Shkup, 12 tetor 2017 (MIA) - Zgjedhjet lokale më 15 tetor janë mundësi që ju qytetarët t'i shprehni ... më tepër...

Dimitrov në takimin e Këshillit të përhershëm të OSBE-së

Dimitrov në takimin e Këshillit të përhershëm të OSBE-së

Shkup, 12 tetor 2017 (MIA) - Maqedonia është fuqimisht e vendosur ta shfrytëzojë mundësinë e re për ... më tepër...

Dimitrov në takim të Këshillit të përhershëm të OSBE-së

Dimitrov në takim të Këshillit të përhershëm të OSBE-së

Shkup, 12 tetor 2017 (MIA) - Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Maqedonisë Nikolla Dimitir... më tepër...

Dimitrov: Maqedonia do të bëjë çmos që të tregojë se meriton t'i fillojë negociatat

Dimitrov: Maqedonia do të bëjë çmos që të tregojë se meriton t'i fillojë negociatat

Budapest, 11 tetor 2017 (MIA) - Do të bëjmë çmos që ta bindim secilin vend anëtar individualisht dhe... më tepër...

Dimitrov në takim ministror të vendeve të grupit të Vishegradit dhe Ballkanit Perëndimor

Dimitrov në takim ministror të vendeve të grupit të Vishegradit dhe Ballkanit Perëndimor

Shkup, 11 tetor 2017 (MIA) - Ministri i Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov sot me ftesë të kolegut h... më tepër...

Dimitrov në takim ministror të vendeve nga Grupi i Vishegradit dhe Ballkanit Perëndimor

Dimitrov në takim ministror të vendeve nga Grupi i Vishegradit dhe Ballkanit Perëndimor

Shkup, 10 tetor 2017 (MIA) - Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov nesër, me ftesë të koleg... më tepër...

Osmani për "Viner Cajtung": Zgjedhjet lokale testi i parë i Qeverisë para BE-së

Osmani për "Viner Cajtung": Zgjedhjet lokale testi i parë i Qeverisë para BE-së

Shkup, 10 tetor 2017 (MIA) - Maqedonia  ballafaqohet me krizë politike, ndërsa zgjedhjet lokale janë... më tepër...

Osmani për "Viner Cajtung":Zgjedhjet lokale testi i parë i Qeverisë para BE-së

Osmani për "Viner Cajtung":Zgjedhjet lokale testi i parë i Qeverisë para BE-së

Shkup, 10 tetor 2017 (MIA) - Maqedonia  ballafaqohet me krizë politike, ndërsa zgjedhjet lokale janë... më tepër...

Dimitrov do të mbajë fjalim para Komitetit për punë të jashtme në PE

Dimitrov do të mbajë fjalim para Komitetit për punë të jashtme në PE

Shkup, 10 tetor 2017 (MIA) - Ministri i Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov sot do të ketë fjalim të ... më tepër...

Suedia dhe Finlanda me mbështetje të fuqishme për hyrjen e Maqedonisë në BE

Suedia dhe Finlanda me mbështetje të fuqishme për hyrjen e Maqedonisë në BE

Shkup, 9 tetor 2017 (MIA) - Shefi i diplomacisë së Maqedonisë, Nikolla Dimitrov shfaqi shpresë se vi... më tepër...

Shefat e diplomacive të Suedisë dhe Finlandës për vizitë në Maqedoni

Shefat e diplomacive të Suedisë dhe Finlandës për vizitë në Maqedoni

Shkup, 9 tetor 2017 (MIA) - Shefat e diplomacive të Suedisë dhe Finlandës, Margot Valstrom dhe Timo ... më tepër...

Dimitrov: Përmes Agjencisë japoneze për Zhvillim "Xhajka", dakordojmë mbështetje për REK Bitola

Dimitrov: Përmes Agjencisë japoneze për Zhvillim "Xhajka", dakordojmë mbështetje për REK Bitola

Manasatir, 6 tetor 2017 (MIA) - Kam një lajm të mirë, jemi në negociata dhe në fazën e fundit i dako... më tepër...