• A-
  • A
  • A+
E enjte, 23 Shkurt 2017, 

Shëndetësi

Klinika për kirurgji të fëmijëve me buxhet më të madh dhe më shumë shërbime shëndetësore

Klinika për kirurgji të fëmijëve me buxhet më të madh dhe më shumë shërbime shëndetësore

Shkup, 23 shkurt 2017 (MIA) - Fondi për Sigurim Shëndetësor i Maqedonisë për sivjet ka caktuar buxhe... më tepër...

 
Komitet për imunizim: Vaksinat në pajtim me OBSH-në transportohen dhe ruhen në temperaturë prej 2 deri në 8 gradë Celsius

Komitet për imunizim: Vaksinat në pajtim me OBSH-në transportohen dhe ruhen në temperaturë prej 2 deri në 8 gradë Celsius

Shkup, 22 shkurt 2017 (MIA) - Vaksinat janë preparate biologjike të cilat në pajtim me rekomandimet ... më tepër...

Arizankoski: Sistemi Termini Im" vazhdimisht sendërtohet - për një vit 9 milionë udhëzime

Arizankoski: Sistemi Termini Im" vazhdimisht sendërtohet - për një vit 9 milionë udhëzime

Shkup, 22 shkurt 2017 (MIA) - Drejtoria për shëndetësi elektronike funksionon në mënyrë të vazhduesh... më tepër...

FSSHM-ja i edukon pensionistët për të drejtat e tyre nga sigurimi shëndetësor

FSSHM-ja i edukon pensionistët për të drejtat e tyre nga sigurimi shëndetësor

Shkup, 21 shkurt 2017 (MIA) - Projekti "Fondi më afër deri te pensionistët" parashikon mbajtje të pu... më tepër...

Todorov: Klinika për sëmudnej kirurgjike "Shën Naumi i Ohrit" me vëllim të zvogëluar të punës për shkak të rikonstruimit

Todorov: Klinika për sëmudnej kirurgjike "Shën Naumi i Ohrit" me vëllim të zvogëluar të punës për shkak të rikonstruimit

Shkup, 20 shkurt 2017 (MIA) - Klinika universitare për sëmundje kirurgjike "Shën Naumi i Ohrit" (Spi... më tepër...

Në Institutin për mushkëri pajisje e re dhe metodë për bronkoskopi

Në Institutin për mushkëri pajisje e re dhe metodë për bronkoskopi

Shkup, 20 shkurt 2017 (MIA) - Në Institutin për mushkëri me furnizimin e pajisjes së re vendoset met... më tepër...

Në "Alo doktor" për një javë 1.231 thirrje

Në "Alo doktor" për një javë 1.231 thirrje

Shkup, 20 shkurt 2017 (MIA) - Në linjën telefonike 02/15 123 për këshillë mjekësore "Alo doktor" gja... më tepër...

Spitali i qytetit po rikosntruktohet, pranohen vetëm rastet urgjente

Spitali i qytetit po rikosntruktohet, pranohen vetëm rastet urgjente

Shkup, 20 shkurt 2017 (MIA) - EPSH Klinika universitare për sëmundje kirurgjike "Shën Naumi i Ohrit"... më tepër...

Analizator i ri imunologjik në Spitalin për fëmijë Kozle

Analizator i ri imunologjik në Spitalin për fëmijë Kozle

Shkup, 17 shkurt 2017 (MIA) - Analizator të ri imunologjik mori Spitali për fëmijë Kozle. Zëvendëskr... më tepër...

"Axhibadem Sistina" ka hapur poliklinikë në Manastir

"Axhibadem Sistina" ka hapur poliklinikë në Manastir

Manastir, 17 shkurt 2017 (MIA) - Spitali klinik "Axhibadem Sistina" e ka hapur poliklinikën e saj të... më tepër...

Takim i drejtorëve të FSSHM-së me shoqata për mbështetje të të sëmurëve nga kanceri dhe hepatiti

Takim i drejtorëve të FSSHM-së me shoqata për mbështetje të të sëmurëve nga kanceri dhe hepatiti

Shkup, 16 shkurt 2017 (MIA) - Mbi dy milionë euro këtë vit do të shpenzohen për furnizim të terapisë... më tepër...

Në rrethinën e Dibrës kartela elektronike shëndetësore kanë marrë 80 për qind e të siguruarve

Në rrethinën e Dibrës kartela elektronike shëndetësore kanë marrë 80 për qind e të siguruarve

Dibër, 16 shkurt 2017 (MIA) - Shërbimi rajonal i Fondit për Sigurim Shëndetësor në Dibër, i cili me ... më tepër...

Në Klinikën për onkologji terapi e re pa pegesë për gjashtë lloje të karcinomit

Në Klinikën për onkologji terapi e re pa pegesë për gjashtë lloje të karcinomit

Shkup, 14 shkurt 2017 (MIA) - Vendosen barëra të reja për terapi të gjashtë llojeve të sëmundjeve ma... më tepër...

Todorov: Është bërë renovim i jashtëm dhe i brendshëm në Spitalin e përgjithshëm në Veles

Todorov: Është bërë renovim i jashtëm dhe i brendshëm në Spitalin e përgjithshëm në Veles

Veles, 13 shkurt 2017 (MIA) - Me renovimin, Spitali i përgjithshëm i Velesit do të marrë pamje të re... më tepër...

Në "Alo doktor" 1.280 thirrje javën e kaluar

Në "Alo doktor" 1.280 thirrje javën e kaluar

Shkup, 13 shkurt 2017 (MIA) - Gjatë javës së kaluar për këshillë mjekësore në linjën telefonike "Alo... më tepër...

Dy milionë euro për pajisje më bashkëkohore mjekësore në Spitalin e Tetovës

Dy milionë euro për pajisje më bashkëkohore mjekësore në Spitalin e Tetovës

Shkup, 12 shkurt 2016 (MIA) - Ministria e Shëndetësisë ka filluar ciklin e madh për pasjisje të reja... më tepër...

Mamografia e rëndësishme për zbulimin e hershëm të kancerit në gji

Mamografia e rëndësishme për zbulimin e hershëm të kancerit në gji

Shkup, 9 shkurt 2017 (MIA) - Mamografia është mjet i cili duhet të shfrytëzohet me qëllim të zbulimi... më tepër...