• A-
  • A
  • A+
E hënë, 20 Nëntor 2017, 

Ekonomi

Qeveria ka lidhur ose është para lidhjes së marrëveshjeve me 19 investues të huaj

Qeveria ka lidhur ose është para lidhjes së marrëveshjeve me 19 investues të huaj

Shkup, 20 nëntor 2017 (MIA) - Nëntëmbëdhjetë investues të huaj tanimë kanë lidhur marrëveshje me Qev... më tepër...

 
OKM: Maqedonia për pesë vjet mund të mbetet pa kontabilistë

OKM: Maqedonia për pesë vjet mund të mbetet pa kontabilistë

Shkup, 20 nëntor 2017 (MIA) - Për pesë vjet Maqedonia mund të mbetet pa kontabilistë. Në këtë drejti... më tepër...

Ndikimi i kontabiliitet mbi rritjen ekonomike të vendit

Ndikimi i kontabiliitet mbi rritjen ekonomike të vendit

Shkup, 20 tetor 2017 (MIA) - Lidhja e Kontabilistëve sot do të informojë për ndikimin e kontabilitet... më tepër...

Ndikimi i kontabilitetit mbi rritjen ekonomike në shtet

Ndikimi i kontabilitetit mbi rritjen ekonomike në shtet

Shkup, 20 nëntor 2017 (MIA) - Lidhja e Kontabilistëve sot do të informojë për ndikimin e kontabilite... më tepër...

Buxheti i Maqedonisë për vitin 2018, më shumë mjete për investime dhe rritje të pagave

Buxheti i Maqedonisë për vitin 2018, më shumë mjete për investime dhe rritje të pagave

Shkup, 18 nëntor 2017 (MIA) - Buxheti shtetëror për vitin 2018 do të jetë 3,4 miliardë euro dhe janë... më tepër...

Angjushev: Pas krizës dramatike, është me rëndësi që mediat të jenë të lira

Angjushev: Pas krizës dramatike, është me rëndësi që mediat të jenë të lira

Shkup, 17 nëntor 2017 (MIA) - Transparenca dhe mediat e lira  janë kyçe për një shoqëri të shëndoshë... më tepër...

MEPSO e përmirësoi furnizimin me energji elektrike në rajonin jugperëndimor

MEPSO e përmirësoi furnizimin me energji elektrike në rajonin jugperëndimor

Shkup, 17 nëntor 2017 (MIA) - MEPSO para fillimit të sezonit të ngrohjes ka bërë modernizim në dy st... më tepër...

Zvogëlohet numri i udhëtarëve të transportuar në transportin rrugor

Zvogëlohet numri i udhëtarëve të transportuar në transportin rrugor

Shkup, 17 nëntor 2017 (MIA) - Numri i përgjithshëm i udhëtarëve të transportuar në transportin rrugo... më tepër...

Tevdovski: Qytetarët duhet të kuptojnë sa është me rëndësi të paguhen tatimet

Tevdovski: Qytetarët duhet të kuptojnë sa është me rëndësi të paguhen tatimet

Shkup, 17 nëntor 2017 (MIA) - Qasje më serioze të kontrolleve inspektuese, vendosje e tërësishme të ... më tepër...

Tevdovski: Sektori i sigurimit do të harmonizohet me BE-në

Tevdovski: Sektori i sigurimit do të harmonizohet me BE-në

Shkup, 17 nëntor 2017 (MIA) - Siguri dhe stabilitet në sektorin e sigurimeve si në vendet anëtare të... më tepër...

Qendra e Shkupit pa ngrohje qendrore

Qendra e Shkupit pa ngrohje qendrore

Shkup, 17 nëntor 2017 (MIA) - Qendra e Shkupit sot në mëngjes është pa ngrohje qendrore për shkak të... më tepër...

Konferencë për marketing digjital  AllWeb

Konferencë për marketing digjital AllWeb

Shkup, 17 nëntor 2017 (MIA) - Rezultate nga hulumtimi për potencial të përgjithshëm tregtar në Maqed... më tepër...

BB: Sivjet 1,5 për qind rritje të ekonomisë së Maqedonisë, 3,2 për qind në vitin 2018

BB: Sivjet 1,5 për qind rritje të ekonomisë së Maqedonisë, 3,2 për qind në vitin 2018

Shkup, 16 nëntor 2017 (MIA) - Prioritet për Maqedoninë është konsolidimi fiskal me nivel të rritur t... më tepër...

Zvogëlohet puna e punëtorëve të ndërtimit nga Maqedonia në vendet e jashtme

Zvogëlohet puna e punëtorëve të ndërtimit nga Maqedonia në vendet e jashtme

Shkup, 16 nëntor 2017 (MIA) - Në periudhën janar - shtator të këtij viti vlera e përgjithshme e punë... më tepër...

BB: Sivjet 1,7 për qind rritje të ekonomisë së Maqedonisë, 3,2 për qind në vitin 2018

BB: Sivjet 1,7 për qind rritje të ekonomisë së Maqedonisë, 3,2 për qind në vitin 2018

Shkup, 16 nëntor 2017 (MIA) - Prioritet për Maqedoninë është konsolidimi fiskal me nivel të rritur t... më tepër...

Faturat për ngrohjen termike prej tani edhe në formë elektronike

Faturat për ngrohjen termike prej tani edhe në formë elektronike

Shkup, 16 nëntor 2017 (MIA) - Kompania për furnizim me ngrohje "Balkan Enerxhi" ka vendosur shërbim ... më tepër...

MF e publikoi Buxhetin civil për vitin 2018

MF e publikoi Buxhetin civil për vitin 2018

Shkup, 16 nëntor 2017 (MIA) - Ministria e Financave sot në ueb faqen e saj e publikoi Buxhetin civil... më tepër...

Mozaik

Kendrick Lamar dominoi në mbrëmjen e MTV VMA 2017 - këta janë fituesit

Emrat më të mëdhenj të muzikës janë mbledhur mbrëm...

Rreth tre vjet të jetës e kalojmë në tualet

Kombet e Bashkuara dje e kanë shënuar Ditën Botëro...

Ndërron jetë kompozitori Aleksandër Lalo

Është ndarë nga jeta mbrëmjen e së dielës pas një ...

Sylvester Stallone i mohon akuzat për abuzim seksual

Aktori amerikan, Sylvester Stallone, i ka hedhur p...

Mbretëresha Elizabeta dhe princi Filip shënojnë 70 vjetorin e martesës

Mbretëresha britanike Elizabeta, e cila qeveris me...