• A-
  • A
  • A+
E hënë, 30 Prill 2017, 

Ekologji

Me ndihmën e BE-së është përgatitur ligji për ndotje industriale

Me ndihmën e BE-së është përgatitur ligji për ndotje industriale

Shkup, 27 prill 2017 (MIA) - Si rezultat i tuining projektit "Përforcimi i kapacitetit administrativ... më tepër...

 
Përfundon projekti për implementim të Direktivës për emisione industriale 2010/75/BE (KRGJ)

Përfundon projekti për implementim të Direktivës për emisione industriale 2010/75/BE (KRGJ)

Shkup, 27 prill 2017 (MIA) - Në Shkup sot do të shënohet përfundimi i Tuining projektit "Përforcim i... më tepër...

Përfundon projekti për implementim të Direktivës për emisione industriale 2010/75/BE

Përfundon projekti për implementim të Direktivës për emisione industriale 2010/75/BE

Shkup, 27 prill 2017 (MIA) - Në Qendrën informative të BE-së në Shkup sot do të shënohet përfundimi ... më tepër...

Përpilohet studimi i fizibilitetit pës stacionin filtrues në Shkup

Përpilohet studimi i fizibilitetit pës stacionin filtrues në Shkup

Shkup, 26 prill 2017 (MIA) - Ambasadori francez në vend, Kristian Tinomie sot ua dorëzoi dokumentin ... më tepër...

Takimi konsultativ i ministrit Ameti me me iniciativat dhe shoqatat qytetare

Takimi konsultativ i ministrit Ameti me me iniciativat dhe shoqatat qytetare

Shkup, 26 prill 2017 (MIA) - Мinistri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Bashkim Ameti m... më tepër...

Studimi i fizibilitetit për stacionin e pastrimit për ujërat e zeza në Shkup

Studimi i fizibilitetit për stacionin e pastrimit për ujërat e zeza në Shkup

Shkup, 26 prill 2017 (MIA) - Qeveria e Francës sot përmes Ambasadës në Maqedoni do ta dorëzojë dokum... më tepër...

Shënim i Ditës botërore të planetit Tokë

Shënim i Ditës botërore të planetit Tokë

Shkup, 22 prill 2017 (MIA) - Mbarë botën sot shënohet dita botërore e planetit Tokë. Themeluesi i kë... më tepër...

Anketë: Vetëdija për selektimin e mbeturinave e lartë, nuk ka kontejnerë të mjaftueshëm

Anketë: Vetëdija për selektimin e mbeturinave e lartë, nuk ka kontejnerë të mjaftueshëm

Shkup, 18 prill 2017 (MIA) - Pothuajse 90 për qind e qytetarëve do t'i selektonin mbeturinat nëse në... më tepër...

Koalicioni O2 për ajër të pastër kërkon prag të alarmimit për PM10

Koalicioni O2 për ajër të pastër kërkon prag të alarmimit për PM10

Shkup, 4 prill 2017 (MIA) - Koalicioni O2 për ajër të pastër kërkon prag të alarmimit konform, siç t... më tepër...

Promovim i Strategjisë për ndryshime klimaterike "Shkupi Rezistues"

Promovim i Strategjisë për ndryshime klimaterike "Shkupi Rezistues"

Shkup, 4 prill 2017 (MIA) - Qyteti i Shkupit sot e promovoi Strategjinë për ndryshime klimaterike "S... më tepër...

Ministri Ameti për debat në Tiranë për zonën e mbrojtur Mali Sharr - Korab

Ministri Ameti për debat në Tiranë për zonën e mbrojtur Mali Sharr - Korab

Shkup, 27 mars 2017 (MIA) -  Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Bashkim Ameti so... më tepër...

Maqedonia iu bashkangjit aksionit global "Ora e planetit Tokë" (video)

Maqedonia iu bashkangjit aksionit global "Ora e planetit Tokë" (video)

Shkup, 26 mars 2017 (MIA) - Maqedonia dje në mbrëmje iu bashkangjit aksionit global "Ora e planetit ... më tepër...

Aksioni "Ora e planetit Tokë" për herë të tetë herë me radhë në Maqedoni

Aksioni "Ora e planetit Tokë" për herë të tetë herë me radhë në Maqedoni

Shkup, 25 mars 2017 (MIA) - Maqedonia sot me shkyçjen e dritave në disa lokacione në Shkup dhe Ohër ... më tepër...

Nënsekretarja e përgjithshme e KB-së Helen Klark për vizitë në Maqeodni

Nënsekretarja e përgjithshme e KB-së Helen Klark për vizitë në Maqeodni

Shkup, 24 mars 2017 (MIA) - Nënsekretarja e përgjithshme e Kombeve të Bashkuara dhe administratore e... më tepër...

Maqedonia për herë të tetë pjesë e aksionit "Ora e planetit Tokë"

Maqedonia për herë të tetë pjesë e aksionit "Ora e planetit Tokë"

Shkup, 24 mars 2017 (MIA) - Me ndaljen e dritave në lokacione të caktuara në Shkup dhe Ohër, nesër p... më tepër...

Forum teknologjik "Fuqia e ujërave të pastra"

Forum teknologjik "Fuqia e ujërave të pastra"

Shkup, 23 mars 2017 (MIA) - Me qëllim të ngritjes së vetëdijes për nevojën e uljes së ndotjes së ujë... më tepër...

Shënohet Dita Botërore e Ujit

Shënohet Dita Botërore e Ujit

Shkup, 22 mars 2017 (MIA) - Ujërat mund t'i mbrojmë vetëm nëse i shfrytëzojmë në mënyrë të qëndruesh... më tepër...

Mozaik

Protezat e dhëmbëve 15 mijë dollarëshe

Në tekstin e këngës së tij ai këndon “është vonë p...

Xhaketa e Johnny Castle shitet për 62.500 dollarë

Një xhaketë lëkure për 62.500 dollarë. Është ajo e...

Pas tri vajzave Gerrardi bëhet me djalë

Legjenda e Liverpoolit, Steven Gerrard dhe gruaja ...

Ditari i Kennedyt u shit për 718 mijë dollarë

Ditari i ish-presidentit të 35-të të SHBA-ve, John...

Maska prej ari e Darth Vader do të shitet për 1.4 milion dollarë

Një kompani argjendarie në Japoni njoftoi se do të...