• A-
  • A
  • A+
E premte, 20 Tetor 2017, 

Paralajmërime

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

20 tetor 2017 Shkup - Zëdhënësi i Qeverisë së RM-së, Mile Boshnjakovski dhe Zoran Bojarovski përgje... më tepër...

 
MIA paralajmërime - botë

MIA paralajmërime - botë

20 tetor 2017 Bruksel - Dita e dytë e Samitit të BE-së. Berlin - Takim i parë i përbashkët i kance... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni (PLT)

MIA Paralajmërime - Maqedoni (PLT)

19 tetor 2017 Shkup - Qeveria e Republikës së Maqedonisë do ta mbajë mbledhjen e 32-të . Shkup - Z... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

19 tetor 2017 Shkup - Qeveria e Republikës së Maqedonisë do ta mbajë mbledhjen e 32-të . Shkup - Z... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

19 tetor 2017 Shkup - Zëvendëskryeministri për çështje evropiane, Bujar Osmani do të mbajë një konf... më tepër...

MIA paralajmërime - botë

MIA paralajmërime - botë

19 tetor 2017 (MIA)  Stamboll - Konferencë e përfaqësuesve të anëtareve të Grupit të vendeve myslim... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni (PLT)

MIA Paralajmërime - Maqedoni (PLT)

18 tetor 2017  Shkup - Zëvendësministri i Kulturës Vlladimir Llazovski do të mbajë fjalim në debati... më tepër...

MIA paralajmërime - botë

MIA paralajmërime - botë

18 tetor 2017 Berlin - Fillim zyrtar i negociatave për formimin e Qeverisë së re gjermane. Paris -... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

18 tetor 2017  Shkup - Zëvendësministri i Kulturës Vlladimir Llazovski do të mbajë fjalim në debati... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

17 tetor 2017 Shkup - Presidenti Gjorge Ivanov do t'i pranojë letrat kredenciale të ambasadorëve të... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

17 tetor 2017 Shkup - Presidenti Gjorge Ivanov do t'i pranojë letrat kredenciale të ambasadorëve të... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni (PLT)

MIA Paralajmërime - Maqedoni (PLT)

16 tetor 2017 Shkup - Një delegacion i Malit të Zi i kryesuar nga kryeministri Dushko Markoviq për ... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

16 tetor 2017 Shkup - Një delegacion i Malit të Zi i kryesuar nga kryeministri Dushko Markoviq për ... më tepër...

MIA Paralajmërime - botë

MIA Paralajmërime - botë

16 tetor 2017 Luksemburg - Takim i ministrave të jashtëm të BE-së. Barcelonë - Skadon afati kur li... më tepër...

MIA Paralajmërime Maqedoni (PLT)

MIA Paralajmërime Maqedoni (PLT)

15 tetor 2017 - Zgjedhjet e gjashta lokale në Republikën e Maqedonisë Shkup - Konferenca për shtyp... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni (PLT)

MIA Paralajmërime - Maqedoni (PLT)

15 tetor 2017 - Zgjedhjet e gjashta lokale në Republikën e Maqedonisë Shkup - Konferenca për shtyp... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

15 tetor 2017 - Zgjedhjet e gjashta lokale në Republikën e Maqedonisë Shkup - Konferenca për shtyp... më tepër...

Mozaik

Çening Tejtun e prishi bashkëpunimin me Vajnstinin

Çening Tejtum i ndërpret raportet e tij të biznesi...

Gratë gënjejnë më mirë, burrat më shumë

Askush nuk duhet të ofendohet, po sipas një studim...

Përfitimet nga konsumimi i çokollatës së zezë

Të gjithë konsumatorët dhe adhuruesit e çokollatës...

Beyonce shkëlqen në koncertin e bamirësisë

Këngëtarja me famë botërore, Beyonce ka shkëlqyer ...

Alkatraz - klubi i natës në të cilin lejohet të "kontrabandoni" pije

Bari i i parë londinez Alkatraz, i cili është i fr...