• A-
  • A
  • A+
E enjte, 21 Shtator 2017, 

Biznes

Angjushev: Vetëm 18 për qind nga territori ka kanalizim, ndërsa Shkupi ka përmendore që kushtojnë miliona euro

Angjushev: Vetëm 18 për qind nga territori ka kanalizim, ndërsa Shkupi ka përmendore që kushtojnë miliona euro

Shkup, 20 shtator 2017 (MIA) - Maqedonia është me zhvillim shumë të pabarabartë rajonal. Vetëm 18 pë... më tepër...

 
Analizë e QAE-së lidhur me rekomandimet nga FMN-ja

Analizë e QAE-së lidhur me rekomandimet nga FMN-ja

Shkup, 20 shtator 2017 (MIA) - Qendra për analiza ekonomike lidhur me rekomandimet e Fondit Monetar ... më tepër...

FT: Mej këtë javë do të propozojë 20 miliardë euro për divorc

FT: Mej këtë javë do të propozojë 20 miliardë euro për divorc

Londër, 20 shtator 2017 (MIA) - Kryeministrja britanike Tereza Mej do t'i ofrojë këtë javë të paktën... më tepër...

Tribunë për zhvillim të barabartë rajonal dhe lokal

Tribunë për zhvillim të barabartë rajonal dhe lokal

Shkup, 20 shtator 2017 (MIA) - Zëvendëskryeministri për çështje ekonomike Koço Angjushev dhe zëvendë... më tepër...

ESHR: Rritet përqindja e zbatimit të rekomandimeve te institucionet

ESHR: Rritet përqindja e zbatimit të rekomandimeve te institucionet

Shkup, 19 shtator 2017 (MIA) - Nga viti në vit rritet përqindja e zbatimit të rekomandimeve të dhëna... më tepër...

Maqedonia do të ketë Strategji për menaxhim me financat publike 2018-2021

Maqedonia do të ketë Strategji për menaxhim me financat publike 2018-2021

Shkup, 19 shtator 20174 (MIA) - Maqedonia deri në fund të vitit do ta ketë Strategjinë e parë për me... më tepër...

FMN parasheh rritje ekonomike prej 1,9 për qind dhe inflacion prej 1,2 për qind në vitin 2017

FMN parasheh rritje ekonomike prej 1,9 për qind dhe inflacion prej 1,2 për qind në vitin 2017

Shkup, 18 shtator 2017 (MIA) - Misioni i Fondit Ndërkombëtar Monetar, që prej më 6 deri më 18 shtato... më tepër...

Benzinat shtrenjtohen për gjysmë denarë, ndërsa diseli për 1,5 denarë për litër

Benzinat shtrenjtohen për gjysmë denarë, ndërsa diseli për 1,5 denarë për litër

Shkup, 18 shtator 2017 (MIA) - Benzinat nga sonte pas mesnate shtrenjtohen për gjysmë denarë për lit... më tepër...

Marrëveshje për bashkëpunim midis Komisionit rregullator për energjetikë të Maqedonisë dhe Bullgarisë

Marrëveshje për bashkëpunim midis Komisionit rregullator për energjetikë të Maqedonisë dhe Bullgarisë

Shkup, 18 shtator 2017 (MIA) - Komisioni Rregullator për Energjetikë i Republikës së Maqedonisë (KRR... më tepër...

Delegacione të LOE-së në Kongresin botëror të odave në Sidnei

Delegacione të LOE-së në Kongresin botëror të odave në Sidnei

Shkup, 18 shtator 2017 (MIA) - Biznes delegacioni i Lidhjes së Odave Ekonomike të Maqedonisë, i cili... më tepër...

Hapet fabrika e "ODV Elektrik" në ZZHTI Ohër/Strugë

Hapet fabrika e "ODV Elektrik" në ZZHTI Ohër/Strugë

Strugë, 15 shtator 2017 (MIA) - Kompania gjermane "ODV Elektrik" sot në Zonën teknologjike industria... më tepër...

Ministri Bekteshi: Punëtorët me të ardhura të ulëta të shfrytëzojnë masën për pushim vjetor

Ministri Bekteshi: Punëtorët me të ardhura të ulëta të shfrytëzojnë masën për pushim vjetor

Shkup, 15 shtator 2017 (MIA) - Një interes të madh publik tashmë po shkakton masa e Ministrisë së Ek... më tepër...

Drejtori i Doganës paralajmëroi zgjidhje të problemeve gjatë procedurave doganore

Drejtori i Doganës paralajmëroi zgjidhje të problemeve gjatë procedurave doganore

Shkup, 14 shtator 2017 (MIA) - Drejtori i Drejtorisë së Doganave Gjoko Tanasoski paralajmëroi zgjidh... më tepër...

Qeveria me pako masash për rritje ekonomike

Qeveria me pako masash për rritje ekonomike

Shkup, 14 shtator 2017 (MIA) - Kryeministri Zoran Zaev dhe zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomik... më tepër...

Eurostat: Rritet numri i të punësuarve në nivel të BE-së

Eurostat: Rritet numri i të punësuarve në nivel të BE-së

Bruksel, 13 shtator 2017 (MIA) - Numri i personave të punësuar është rritur për 0,4 për qind në Bash... më tepër...

Zaev paralajmëroi pako të re të masave për tërheqjen e investimeve të fundit

Zaev paralajmëroi pako të re të masave për tërheqjen e investimeve të fundit

Shkup, 13 shtator 2017 (MIA) - Kushtet për investuesit e huaj në Maqedoni vazhdimisht po përmirësohe... më tepër...

Ministri Bekteshi mori pjesë në Asamblenë e përgjithshme të UNWTO-së në Kinë

Ministri Bekteshi mori pjesë në Asamblenë e përgjithshme të UNWTO-së në Kinë

Çengdu, 13 shtator 2017 (MIA) - Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi sot në kuadër të mbledhjes vj... më tepër...