• A-
  • A
  • A+
E enjte, 14 Dhjetor 2017, 

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 14 dhjetor 2017 (MIA) - Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet kryesisht nëpër rrug... më tepër...

 
Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 13 dhjetor 2017 (MIA) - Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet kryesisht nëpër rrug... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 12 dhjetor 2017 (MIA) - Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet kryesisht nëpër rrug... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 11 dhjetor 2017 (MIA) - Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet kryesisht nëpër rrug... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 9 dhjetor 2017 (MIA) - Aksi rrugor Demir Kapi - Udovë i cili ishte i mbyllur për shkak të një... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 8 dhjetor 2017 (MIA) - Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet kryesisht nëpër rrugë... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 6 dhjetor 2017 (MIA) - Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet kryesisht nëpër rrugë... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 5 dhjetor 2017 (MIA) - Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet kryesisht nëpër rrugë... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 4 dhjetor 2017 (MIA) - Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet kryesisht nëpër rrugë... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 30 nëntor 2017 (MIA) - Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet kryesisht nëpër rrugë... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 29 nëntor 2017 (MIA) - Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet kryesisht nëpër rrugë... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 28 nëntor 2017 (MIA) - Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet kryesisht nëpër rrugë... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 27 nëntor 2017 (MIA) - Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të lagësh... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 23 nëntor 2017 (MIA) - Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesa nëpër disa... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 23 nëntor 2017 (MIA) - Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesa në rrugë t... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 21 nëntor 2017 (MIA) - Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesa në rrugë t... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 16 nëntor 2017 (MIA) - Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesa në rrugë t... më tepër...

Mozaik

Nocionet më të kërkuara në internet për vitin 2017

Uragani Irma, Ajfon 8 dhe Ajfon Iks janë nocionet ...

Bebe Rexha, pjesë e jurisë në "The Voice of America"

Këngëtarja me famë botërore, Bebe Rexha, është bër...

Albumi i Dua Lipës ndër 50 më të mirët e vitit 2017

"Billboard" në mesin e shumë albumeve të shumë yje...

Princat William dhe Harry në premierën e "Lufta e yjeve" në Londër

Princat britanikë William dhe Harry, në befasinë e...

Fshati Pjetërshan i stolisura si në përralla

Fshati Pjetërshan i Gjakovës edhe këtë vit ka marr...