• A-
  • A
  • A+
E enjte, 14 Dhjetor 2017, 

Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 14 dhjetor 2017 (MIA) - Sot është e enjte, 14 dhjetor 2017, dita e 348-të e vitit. Deri në fu... më tepër...

 
Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 13 dhjetor 2017 (MIA) - Sot është e mërkurë, 13 dhjetor 2017, dita e 347-të e vitit. Deri në ... më tepër...

Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 12 dhjetor 2017 (MIA) - Sot është e martë, 12 dhjetor 2017, dita e 346-të e vitit. Deri në fu... më tepër...

Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 11 dhjetor 2017 (MIA) - Sot është e hënë, 11 dhjetor 2017, dita e 345-të e vitit. Deri në fun... më tepër...

Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 10 dhjetor 2017 (MIA) - Sot është e diel, 10 dhjetor 2017, dita e 344-të e vitit. Deri në fun... më tepër...

Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 9 dhjetor 2017 (MIA) - Sot është e shtunë, 9 dhjetor 2017, dita e 343-të e vitit. Deri në fun... më tepër...

Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 8 dhjetor 2017 (MIA) - Sot është e premte, 8 dhjetor 2017, dita e 342-të e vitit. Deri në fun... më tepër...

Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Sot është e enjte, 7 dhjetor 2017, dita e 341-të e vitit. Deri në fund... më tepër...

Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 6 dhjetor 2017 (MIA) - Sot është e mërkurë, 6 dhjetor 2017, dita e 340-të e vitit. Deri në fu... më tepër...

Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 5 dhjetor 2017 (MIA) - Sot është e martë, 5 dhjetor 2017, dita e 339-të e vitit. Deri në fund... më tepër...

Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 4 dhjetor 2017 (MIA) - Sot është e hënë, 4 dhjetor 2017, dita e 338-të e vitit. Deri në fund ... më tepër...

Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 3 dhjetor 2017 (MIA) - Sot është e diel, 3 dhjetor 2017, dita e 337-të e vitit. Deri në fund ... më tepër...

Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 2 dhjetor 2017 (MIA) - Sot është e shtunë, 2 dhjetor 2017, dita e 336-të e vitit. Deri në fun... më tepër...

Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 1 dhjetor 2017 (MIA) - Sot është e premte, 1 dhjetor 2017, dita e 335-të e vitit. Deri në fun... më tepër...

Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 30 nëntor 2017 (MIA) - Sot është e enjte,30 nëntor 2017, dita e 334-të e vitit. Deri në fund ... më tepër...

Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 29 nëntor 2017 (MIA) - Sot është e mërkurë, 29 nëntor 2017, dita e 333-të e vitit. Deri në fu... më tepër...

Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 28 nëntor 2017 (MIA) - Sot është e martë, 28 nëntor 2017, dita e 332-të e vitit. Deri në fund... më tepër...

Mozaik

Nocionet më të kërkuara në internet për vitin 2017

Uragani Irma, Ajfon 8 dhe Ajfon Iks janë nocionet ...

Bebe Rexha, pjesë e jurisë në "The Voice of America"

Këngëtarja me famë botërore, Bebe Rexha, është bër...

Albumi i Dua Lipës ndër 50 më të mirët e vitit 2017

"Billboard" në mesin e shumë albumeve të shumë yje...

Princat William dhe Harry në premierën e "Lufta e yjeve" në Londër

Princat britanikë William dhe Harry, në befasinë e...

Fshati Pjetërshan i stolisura si në përralla

Fshati Pjetërshan i Gjakovës edhe këtë vit ka marr...