МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
20.03.2017 , Прес на Стопанската комора на Македонија(МИА/Ивана Батев)
Прес-конференција на Стопанската комора на Македонија на тема „Едукација на компаниите за примена на законските прописи преку проектот на УСАИД - Партнерство за подобра бизнис регулатива“
Други галерии
Прва  Претходна  1  2  3  4  5  6  7  8  Следна  Последна
Архива
2017: Јануари, Февруари, Март, Април
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември