МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
20.03.2017 , Иванов во работна посета на Унгарија(МИА/Кабинет на Претседателот)
Претседателот на Ѓорге Иванов во работна посета на Унгарија
2017: Јануари, Февруари, Март, Април
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември