МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
20.03.2017 , Прес на Амбасадата на Франција и Францускиот институт(МИА/Дарко Попов)
Прес-конференција на Амбасадата на Франција и Францускиот институт-Скопје
Други галерии
Прва  Претходна  1  2  3  4  5  6  7  8  Следна  Последна
Архива
2017: Јануари, Февруари, Март, Април
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември